Connect with us

اخبار ساحوی

درگیری میان پسران خاله بر سر شکار مرغابی در پروان ۴ کشته بر جا گذاشت

منتشر شده

در

Last Updated on: عقرب ۳, ۱۴۰۱

در نتیجه درگیری میان پسران خاله در ولسوالی بگرام ولایت پروان دست چهار کشته و دو زخمی برجا گذاشته است.

وحیده‌ شهکار سخنگوی والی پروان با تایید این خبر به آریانانیوز می گوید که دو‌ پسر خاله در روستای بالتوخیل ولسوالی بگرام این ولایت بر سر شکار یک مرغابی مشاجره لفظی کرده و سپس به درگیری پرداخته اند.

خانم شهکار می‌افزاید که در این رویداد چهار تن کشته شده و‌ دو تن دیگر از دو طرف زخمی شده اند.

به گفته وی این رویداد صبح امروز، شنبه، ۹ حمل، رخ داده است و پولیس برای بررسی رویداد به ساحه رفته است.

اخبار ساحوی

یونیسف: از سال ۲۰۲۵ تاکنون ۷۰ کودک در کرانه باختری و قدس شرقی کشته شده‌اند

Published

on

صندوق حمایت از کودکان سازمان ملل متحد (یونیسف) می‌گوید از آغاز سال ۲۰۲۵ تاکنون، ۷۰ کودک در سرزمین‌های اشغالی فلسطین به‌جز غزه کشته شده‌اند؛ به‌گونه‌ای که به‌طور اوسط تقریباً هر هفته یک کودک جان باخته است.

یونیسف همچنین گزارش داده است که در همین مدت بیش از ۸۰۰ کودک در کرانه باختری و قدس شرقی زخمی شده‌اند.

به گفته این نهاد، بیشتر افراد کشته یا زخمی‌شده با گلوله‌های جنگی هدف قرار گرفته‌اند، در حالی که برخی دیگر با چاقو، لت‌وکوب یا گاز اشک‌آور مواجه شده‌اند.

جیمز الدر، سخنگوی یونیسف، در یک نشست خبری در ژنو پس از سفر به کرانه باختری گفت این موارد «نشان‌دهنده یک الگوی پایدار از شدیدترین نوع نقض حقوق کودکان» است.

این نهاد اعلام کرده است که ۹۳ درصد از کودکانی که از ماه جنوری ۲۰۲۵ تاکنون کشته شده‌اند، توسط نیروهای اسرائیلی کشته شده‌اند، و باقی آن‌ها در حملات شهرک‌نشینان، انفجار مهمات عمل‌نکرده، یا حوادث مرتبط با نیروهای فلسطینی جان باخته‌اند.

اردوی اسرائیل تا هنوز به این گزارش واکنش نشان نداده است.

سازمان‌های حقوق بشری پیش‌تر از افزایش خشونت علیه فلسطینی‌ها توسط شهرک‌نشینان و نیروهای اسرائیلی از سال ۲۰۲۳ به این‌سو خبر داده‌اند.

Continue Reading

اخبار ساحوی

ترمپ: پاسخ ایران به طرح صلح امریکا قابل قبول نیست

Published

on

دونالد ترمپ، رئیس‌جمهور امریکا، پاسخ ایران به طرح صلح واشنگتن را «کاملاً غیرقابل قبول» خوانده است، واکنشی که باعث افزایش قیمت نفت در بازارهای جهانی شده و نگرانی‌ها از ادامه جنگ و بسته‌ماندن تنگه هرمز نیز بیشتر شده است.

ایران روز یک‌شنبه در پاسخ به پیشنهاد امریکا، بر پایان جنگ در همه جبهه‌ها به‌ویژه در لبنان تأکید کرد؛ جایی که اسرائیل با حزب‌الله مورد حمایت ایران درگیر است. تهران همچنین خواستار جبران خسارت‌های جنگی و به‌رسمیت شناختن حاکمیت ایران بر تنگه هرمز شد.

رسانه‌های ایرانی گزارش داده‌اند که تهران از امریکا خواسته است محاصره بحری را پایان دهد، تضمین کند حملات بیشتری انجام نمی‌شود، تحریم‌ها را لغو کند و ممنوعیت فروش نفت ایران را بردارد.

ترمپ ساعاتی پس از انتشار پاسخ ایران، در شبکه اجتماعی تروث سوشیل نوشت که این پیشنهاد را نمی‌پسندد و آن را «کاملاً غیرقابل قبول» می‌داند، اما جزئیات بیشتری ارائه نکرد.

پیشنهاد امریکا بر توقف درگیری‌ها و سپس آغاز مذاکرات درباره مسائل حساس‌تر، از جمله برنامه هسته‌ای ایران، متمرکز بود. اما اختلاف‌ها میان دو طرف همچنان پابرجاست.

در پی ادامه بن‌بست سیاسی، قیمت نفت در بازار جهانی روز دوشنبه حدود سه دالر در هر بیلر افزایش یافت. تنگه هرمز که پیش از جنگ، مسیر انتقال یک‌پنجم نفت جهان بود، اکنون به یکی از مهم‌ترین نقاط بحران تبدیل شده است.

ادامه جنگ برای دولت ترمپ در داخل امریکا نیز چالش‌برانگیز شده است. نظرسنجی‌ها نشان می‌دهد که افزایش بهای تیل و ادامه درگیری‌ها در آستانه انتخابات، نارضایتی رأی‌دهندگان امریکایی را افزایش داده است.

در سطح بین‌المللی نیز امریکا حمایت گسترده‌ای به‌دست نیاورده است. اعضای ناتو درخواست واشنگتن برای اعزام کشتی به تنگه هرمز را رد کرده و گفته‌اند بدون توافق صلح کامل و مأموریت بین‌المللی اقدام نخواهند کرد.

ترمپ قرار است روز چهارشنبه به بیجینگ سفر کند و موضوع ایران یکی از محورهای گفتگو با شی جین‌پینگ، رئیس‌جمهور چین، خواهد بود. واشنگتن از چین خواسته است از نفوذ خود برای وادار کردن تهران به توافق استفاده کند.

هم‌زمان، مقام‌های ایران و اسرائیل تأکید کرده‌اند که جنگ هنوز پایان نیافته است. بنیامین نتنیاهو، صدراعظم اسرائیل، گفته برای نابودی تأسیسات غنی‌سازی یورانیم و مهار توان راکتی ایران «کارهای بیشتری» باقی مانده، در حالی که مسعود پزشکیان، رئیس‌جمهور ایران، تأکید کرده است که تهران هرگز در برابر دشمن تسلیم نخواهد شد.

Continue Reading

اخبار ساحوی

چهارده افسر پولیس پاکستان در یک حمله در خیبر پختونخوا کشته شدند

Published

on

مقامات پاکستانی اعلام کرده اند که تعداد کشته‌شدگان حمله بر یک پوسته امنیتی در ایالت خیبرپختونخوا به ۱۴ نفر افزایش یافت.

سجاد خان، یک مقام ارشد پولیس، گفته است که مهاجمان اواخر روز شنبه یک موتر بمب‌گذاری شده را در نزدیکی پسته امنیتی در شهر بنو منفجر کردند. اسوشیتدپرس گزارش داده که در پی انفجار، تیراندازی شدید رخ داد و برخی از افسران در تبادل آتش کشته شدند، در حالی که برخی دیگر پس از فرو ریختن ساختمان جان باختند.

سجاد خان افزود که سه افسر دیگر پولیس در این حمله زخمی شدند.

یک گروه شبه‌نظامی تازه تأسیس به نام اتحاد المجاهدین پاکستان مسئولیت این حمله را بر عهده گرفت.

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2025 Ariana News. All rights reserved!