Connect with us

اخبار ساحوی

دومین نشست کمیسیون صلح افغانستان و پاکستان دراسلام آباد برگزارشد

منتشر شده

در

Last Updated on: عقرب ۳, ۱۴۰۱

وزارت خارجه افغانستان میگوید:

نقش پاکستان درتامین امنیت کشور بسیار مهم است و اسلام آباد میتواند که زمینه گفتگو با سران گروه طالبان را فراهم سازد.

سخنگوی وزارت امور خارجه کشورهمچنان میگوید:

پاکستان دردومین نشست کمیسیون دوجانبه صلح، برای همکاری در روند صلح افغانستان ابراز آمادگی کرده است.

دومین نشست کمیسیون دوجانبه صلح افغانستان و پاکستان به روزهای پنجشنبه و جمعه(۲۵ و ۲۶ سنبله)  دراسلام آباد برگزار شد.

سخنگوی وزارت امورخارجه کشور میگوید:

مقام های افغان و پاکستانی در این نشست برعملی شدن اراده های شان برای تامین امنیت درافغانستان و منطقه تاکید کردند.

جانان موسی زی سخنگوی وزارت امور خارجه میگوید:

طرف پاکستان یکباردیگر تعهدات اش را مبنی برمبارزه با تروریزم و تامین امنیت درافغانستان یکبار دیگر تازه کرد.

به باور سخنگوی وزارت خارجه افغانستان:

پاکستان میتواند که سران گروه طالبان را به گفتگوهای صلح، حاضر کند.

دراین نشست همچنان فیصله شد که:

نشست بعدی این کمیسیون درکابل برگزار گردد.

این نشست درحالی برگزار میشود که مقام های افغان و نيرو هاى ائتلاف، شبکه حقانی را مسوول حملات تروریستی اخیر در کابل خوانده و گفته اند که رهبری این شبکه در پاکستان قرار دارد

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اخبار ساحوی

ترمپ: پاسخ قوی به سرکوب اعتراضات ایران را مدنظر داریم؛ تهران برای مذاکره تماس گرفته است

Published

on

دونالد ترمپ، رئیس‌جمهور ایالات متحده، گفته است که امریکا ممکن است با مقامات ایرانی دیدار کند و با مخالفان در تماس است. او گفت که امریکا پاسخ قوی به سرکوب اعتراضات به شمول استفاده از منابع نظامی را مدنظر دارد.

ترمپ افزود که ایران برای مذاکره درباره برنامه هسته‌ای خود تماس گرفته است، برنامه‌ای که اسرائیل و امریکا در جریان جنگ ۱۲ روزه در جون ۲۰۲۵ بمباران کرده بودند. او به رهبران ایران هشدار داده است که اگر نیروهای امنیتی به سوی معترضان شلیک کنند، امریکا حمله خواهد کرد.

سازمان حقوق بشری مستقر در امریکا، هرانا، گزارش داده است که تاکنون مرگ ۴۹۰ معترض تأیید شده و بیش از ۱۰ هزار و ۶۰۰ نفر بازداشت شده‌اند.

یک مقام امریکایی به رویترز گفته است که ترمپ روز سه‌شنبه با مشاوران ارشد خود درباره گزینه‌ها دیدار خواهد کرد. روزنامه وال استریت ژورنال گزارش داده است که گزینه‌ها شامل حملات نظامی، استفاده از ابزارهای سایبری، گسترش تحریم‌ها و کمک انلاین به منابع ضدحکومتی می‌شود.

ترمپ روز یکشنبه گفت: «اردو در حال بررسی است و ما برخی گزینه‌های بسیار قوی را مدنظر داریم.» هم‌زمان، محمدباقر قالیباف، رئیس مجلس ایران، واشنگتن را نسبت به هرگونه «محاسبه اشتباه» هشدار داد و گفت که اسرائیل و تمامی پایگاه‌ها و کشتی‌های امریکا هدف مشروع ایران خواهند بود.

اعتراض‌ها در ایران حدود دو هفته قبل آغاز شد و ابتدا در واکنش به افزایش شدید قیمت‌ها شکل گرفت، سپس به مخالفت با حاکمان روحانی که از زمان انقلاب ۱۹۷۹ قدرت را در دست دارند، تبدیل شد. مقام‌های ایران امریکا و اسرائیل را به تحریک ناآرامی‌ها متهم کرده و خواستار برگزاری تظاهرات سراسری برای محکومیت «اعمال تروریستی هدایت‌شده توسط امریکا و اسرائیل» شدند.

از روز پنجشنبه جریان اطلاعات در ایران به دلیل قطع اینترنت مختل شده است. ترمپ اعلام کرد که با ایلان ماسک برای بازگرداندن اینترنت از طریق سرویس ماهواره‌ای استارلینک در ایران صحبت خواهد کرد. تصاویر ویدئویی منتشر شده در شبکه‌های اجتماعی نشان می‌دهد که جمعیت زیادی در تهران شب‌ هنگام راهپیمایی کرده و شعار می‌دهند.

Continue Reading

اخبار ساحوی

عضو ارشد رهبری جمعیت علمای پاکستان بر اثر جراحات ناشی از انفجار جان باخت

Published

on

مولانا سلطان محمد وزیر، یک رهبر ارشد جمعیت علمای پاکستان، صبح روز شنبه بر اثر جراحات جان باخت؛ او در پی انفجار بمب در نزدیکی یک مدرسه دینی در منطقه بازار وانا در وزیرستان جنوبی به‌شدت زخمی شده بود.

پولیس پاکستان اعلام کرد که یک بمب دست‌ساز کنترل ‌از راه‌دور در نزدیکی یک مدرسه دینی در منطقه بازار وانا برای هدف قرار دادن مولانا سلطان، که همچنین رئیس مدرسه وفاق‌المدارس العربیه بود، کار گذاشته شده بود. وی برای تداوی به دیرہ اسماعیل خان منتقل می‌شد، اما در مسیر جان خود را از دست داد.

در بیانیه‌ای، مولانا فضل‌الرحمان، رهبر جمعیت علمای اسلام پاکستان، با ابراز اندوه عمیق نسبت به این قتل، آن را بخشی از روند نگران‌کننده حملات علیه علمای دینی و رهبران این حزب در وزیرستان جنوبی دانست و از مقامات خواست امنیت علما را تضمین کرده و عاملان این حمله را به عدالت بسپارند.

Continue Reading

اخبار ساحوی

در پی گسترش اعتراضات و برافروختن آتش، ایران اینترنت را قطع کرد

Published

on

ایران روز جمعه تقریباً از جهان بیرون قطع شد، زیرا مقامات به منظور مهار ناآرامی‌های فزاینده، اینترنت را قطع کردند. ویدیوها نشان می‌دهد که ساختمان‌ها و وسایل نقلیه در چندین شهر در جریان اعتراضات ضد حکومتی آتش گرفته‌اند.

به گزارش رویترز، علی خامنه‌ای، رهبر ایران در یک سخنرانی تلویزیونی گفت که عقب‌نشینی نخواهد کرد و معترضان را متهم ساخت که به نمایندگی از گروه‌های اپوزیسیون خارج از کشور و ایالات متحده عمل می‌کنند، در حالی که سازمان‌های حقوق بشری گزارش داده‌اند که پولیس در جنوب به سوی معترضان تیراندازی کرده است.

این ناآرامی‌ها به اندازه اعتراض‌های سیاسی، اقتصادی و حقوق بشری در یک دهه و نیم گذشته نتوانسته است طبقات مختلف جامعه را بسیج کند، اما ده‌ها کشته گزارش شده و مقامات به دلیل وضعیت وخیم اقتصادی و پیامدهای جنگ سال گذشته با اسرائیل و ایالات متحده، در موقعیت آسیب‌پذیرتری قرار دارند.

اعتراضات در ابتدا بیشتر متمرکز به مسائل اقتصادی بود؛ کاهش ارزش ریال تا نصف در برابر دالر در سال گذشته و تورم بیش از ۴۰ درصد در دسمبر، از عوامل اصلی آن بودند. اما اکنون این اعتراضات به شعارهایی تبدیل شده‌اند که مستقیماً مقامات را هدف قرار می‌دهند.

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2025 Ariana News. All rights reserved!