Connect with us

رویداد های اخیر

دیدار سرپرست وزارت مهاجرین و عودت کنندگان با سرپرست سفارت ترکیه در کابل

منتشر شده

در

سرپرست وزارت مهاجرین و عودت کنندگان در دیدار با سرپرست سفارت ترکیه در کابل در باره مشکلات مهاجران و آزادی زندانیان افغان در ترکیه گفتگو کرده است. 

خلیل الرحمن حقانی گفته است که برای رسیدگی به وضعیت مهاجران باید یک کمیته مشترک ایجاد شود.

در این نشست سرپرست سفارت ترکیه گفته است کشورش خواهان روابط نیک با افغانستان است و دو کشور روابط دیپلوماتیک خوب دارند.

جنک اونال همچنان گفته است که آمارهای رفتار نامناسب پولیس ترکیه با مهاجران افغان کاهش یافته است.

جنک اونال، سرپرست سفارت ترکیه در کابل گفت: «ترکیه با افغانستان روابط خوب و عمیق دارد، موجودیت دیپلومات‌های افغان در آن کشور و رفت و آمد هیئت‌ها، نشان دهنده نیت خوب ترکیه در قبال افغانستان است. گزارش‌های رفتار نامناسب پولیس با افغان‌های مهاجر در ترکیه کاهش یافته است و اگر در کدام محل شکایتی موجود باشد، در مورد اقدام می‌شود.»

آگاهان اما می‌گویند که به شمول ترکیه اکثریت کشورهای میزبان مهاجران افغان با مهاجران برخورد نادرست دارند و کشورهای میزبان برخلاف قوانین بین‌المللی مهاجرت عمل می‌کنند.

بر اساس آمارها بیش از صد هزار مهاجر افغان به گونه‌ای قانونی در ترکیه بسر می‌برند و نزدیک به سه صد هزار تن هم به گونه‌ای غیرقانونی زندگی می‌کنند. با این حال گزارش‌های زیادی هم از بد رفتاری پولیس ترکیه با مهاجران افغان به نشر رسیده و اخراج اجباری مهاجران افغان از ترکیه همچنان ادامه دارد.

رویداد های اخیر

پاکستان: مردم دو سوی خط دیورند خواهان صلح و ثبات‌اند

Published

on

سخنگوی وزارت خارجه پاکستان می‌گوید مردم ساکن در دو سوی خط دیورند خواهان صلح، ثبات و روابط آرام میان افغانستان و پاکستان هستند.

طاهر اندرابی در نشست خبری هفتگی خود گفته است که میان مردم دو کشور مشکل عمده‌ای وجود ندارد، اما به ادعای او، فعالیت گروه‌های هراس‌افکن از خاک افغانستان همچنان بر تلاش‌های صلح در منطقه تأثیر گذاشته است.

او افزوده است که اسلام‌آباد این موضوع را مانعی در برابر بهبود امنیت و روابط دوجانبه می‌داند. این در حالی است که امارت اسلامی افغانستان همواره این ادعاها را رد کرده و تأکید می‌کند که اجازه استفاده از خاک افغانستان علیه کشورهای همسایه داده نخواهد شد.

سخنگوی وزارت خارجه پاکستان همچنین گفته است که کشورش در مسائل منطقه‌ای مربوط به افغانستان، ایران، هند و سومالیا همچنان بر دیپلوماسی و گفتگو تمرکز دارد.

Continue Reading

رویداد های اخیر

دیدار سهیل شاهین با سفیر گامبیا در قطر؛ بررسی روابط دوجانبه و فرصت‌های سرمایه‌گذاری

بر اساس خبرنامه سفارت افغانستان در دوحه، عمر جاح هم‌زمان مسئولیت امور سفارت گامبیا برای افغانستان را نیز بر عهده دارد.

Published

on

سهیل شاهین، سرپرست سفارت امارت اسلامی افغانستان در دوحه، با عمر جاح، سفیر و نماینده فوق‌العاده جمهوری گامبیا در قطر دیدار و گفتگو کرده است.

بر اساس خبرنامه سفارت افغانستان در دوحه، عمر جاح هم‌زمان مسئولیت امور سفارت گامبیا برای افغانستان را نیز بر عهده دارد.

در این دیدار، دو طرف درباره روابط دوجانبه میان افغانستان و گامبیا، وضعیت امنیتی در افغانستان، فرصت‌های سرمایه‌گذاری و همکاری‌های اقتصادی و سایر موضوعات مورد علاقه مشترک بحث و تبادل نظر کرده‌اند.

Continue Reading

رویداد های اخیر

اچکزی: اگر دولتمردان خوب می‌بودند، مردم دو طرف خط دیورند آزادانه رفت‌وآمد می‌کردند

Published

on

محمود خان اچکزی، رهبر اپوزیسیون در مجلس ملی پاکستان و رئیس حزب عوامی ملی پشتونخوا، گفته است که اگر رهبران شایسته در قدرت می‌بودند، مردم در امتداد خط دیورند می‌توانستند آزادانه رفت‌وآمد کنند.

او در یک پادکست گفته است که کشورهای دیگر مانند روسیه، آلمان و بریتانیا با وجود جنگ‌های تاریخی، امروز مرزهای بسیار بازتری دارند و در میان آن‌ها تنها یک «خط کاغذی» باقی مانده است و بررسی‌های سخت‌گیرانه نیز وجود ندارد.

اچکزی افزود که در منطقه نیز می‌توانست وضعیت مشابهی وجود داشته باشد و تأکید کرد: «اینجا چه مشکل است؟ پنجابی در کندهار می‌رقصید و پشتون اینجا می‌آمد. با وجود این‌که ظاهراً یک کشور نیستیم، اما می‌توانستیم عملاً یک کشور باشیم.»

او همچنین با اشاره به تهاجم شوروی سابق و ایالات متحده به افغانستان گفت که افغانستان حق دارد از این کشورها برای خسارات جنگی و بازسازی مطالبه غرامت کند.

این سیاستمدار پاکستانی در ادامه از برخورد حکومت پاکستان با پشتون‌ها انتقاد کرده و مدعی شده است که در برخی شهرها مانند لاهور و کراچی، برخی از آنان بازداشت یا اخراج می‌شوند.

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2025 Ariana News. All rights reserved!