Connect with us

رویداد های اخیر

سازمان جهانی صحت: برای رسیدگی به عودت‌کنندگان از پاکستان به ده میلیون دالر نیاز است

منتشر شده

در

(Last Updated On: )

سازمان جهانی صحت اعلام کرده که برای رسیدگی به امور صحی عودت‌کنندگان از پاکستان به ده میلیون دالر نیاز دارد.

این سازمان با نشر اعلامیه‌ای روز پنج‌شنبه همچنان از خطر شیوع امراض ساری و فلج اطفال در جریان روند بازگشت مهاجرین به افغانستان هشدار داده و تاکید کرده است که برای خدمات اولیه صحی اضطراری نیاز به بودجه بیشتر دارد.

در این اعلامیه آمده است: «افزایش ناگهانی برگشت مهاجرین و سایر عوامل مرتبط به آن نگرانی‌های بزرگی را در بخش صحت عامه ایجاد کرده است. خطر شیوع بیماری‌ها و سرایت ویروس پولیو در نقاط مختلف ورودی وجود دارد. از طریق یک طرح پاسخ دقیق، سازمان جهانی صحت جهت ارایه خدمات صحی ضروری و اطمینان از دسترسی به مراقبت های صحی برای ۷۰۰ هزار عودت کننده هنگام ورود مجدد به کشور نیاز به ۱۰ میلیون دالر را شناسایی کرده است.»

در عین حال، شماری از مهاجرین برگشت کننده از پاکستان با انتقاد از بسنده نبودن کمک‌ها می‌گویند که با نزدیک شدن فصل سرما با مشکلات زیادی روبه‌رو اند و نیاز به کمک‌های بیشتر دارند.

از سویی هم، برخی از آگاهان برگشت بیش از یک میلیون مهاجر را به کشور بحران آفرین می‌دانند و تاکید می‌کنند که نیاز است تا در کنار امارت اسلامی، نهادهای امداد رسان ملی و بین المللی برای رسیدگی به مشکلات مهاجرین برگشت کننده اقدامات لازمی را انجام دهند.

سازمان جهانی صحت همچنان افزوده است که در صورت فراهم بودن بودجه، با بیش از یک هزار و ۲۵۰ نیروی کار در گذرگاه‌های سرحدی در ولایات ننگرهار، کندهار و هرات توانایی رسیدگی به مشکلات صحی را دارند و قرار است تا دو هفته دیگر شفاخانه‌هایی در سپین بولدک با ۳۰ بستر و در تورخم با ۲۰ بستر به کار آغاز نمایند.

رویداد های اخیر

تحول: نگرانی روسیه از گروه‌های تروریستی در افغانستان

Published

on

(Last Updated On: )

Continue Reading

رویداد های اخیر

کار بند برق پارنده پنجشیر ۹۸ فیصد تکمیل شده است

Published

on

(Last Updated On: )

مسوولان محلی پنجشیر می‌گویند، کار ساخت بند برق پارنده این ولایت ۹۸ درصد پیشرفت داشته که به‌زودی تکمیل و به بهره‌برداری خواهد رسید.

محمد آغاحکیم، والی پنجشیر گفته است که کار این بند برق با ظرفیت تولید چهار میگاوات برق به زدوی تکمیل می‌شود. به گفته او، کار ساخت‌وساز این بند بیش از هفت میلیون دالر هزینه برمیدارد و تمامی هزینه آن از بودجه امارت اسلامی پرداخت می‌شود.

آقای آغا حکیم در مورد ساخت این بند افزوده است: «هزینه مجموعی پروژه بند برق پارنده ۷.۶ میلیون دالر بوده که از آن جمله غالباً هفت میلیون آن تادیه شده و صفر اعشاریه شش میلیون آن مانده که ان‌شاء‌الله بعد از تکمیل کار داده می‌شود.»

آغا حکیم تصریح کرد: «افغان‌ها بسیار مشکلات دارند؛ بسیار ضروریات دارند. یکی از مشکلات شان نبود برق در قریه‌ها و بازارها است. امارت اسلامی توجه خاص به این موضوع دارد که مردم خود را از برق داخلی اکمال بکند.»

درهمین حال، شماری از باشندگان پنجشیر ساخت این بند را برای حل مشکلات شان از ناحیه برق مهم دانسته و افزوده‌اند که با تکمیل این پروژه مشکلات برق مردم پنجشیر به طور کامل حل خواهد شد.

سمیع‌الله، باشنده پنجشیر گفت: «پیشرفت کار در پروژه یک عاملش قاطعیت امارت اسلامی است که در ساخت پروژه‌ها قاطع هستند. نه عوامل خارجی و نه عوامل داخلی می‌تواند در کار آن‌ها دخالت بکند. تمام اختیار به دست خود دولت است.»

Continue Reading

رویداد های اخیر

قرغیزستان می‌خواهد صادرات برق به پاکستان از طریق افغانستان سال آینده آغاز شود

Published

on

(Last Updated On: )

وزارت انرژی قرغیزستان در نظر دارد صادرات برق این کشور و تاجیکستان از طریق افغانستان به پاکستان زیر عنوان پروژه کاسا – ۱۰۰۰ در سال ۲۰۲۵ آغاز شود.

بر بنیاد طرح قرغیزستان، حدود ۱.۲۵ میلیارد کیلووات ساعت برق در تابستان سال آینده به آسیای جنوبی صادر می‌شود.

میزان صادرات در سال ۲۰۲۶ به ۱.۷ میلیارد کیلووات ساعت و در سال ۲۰۲۸ به ۱.۷۵ کیلووات ساعت افزایش می‌یابد.

در اوایل سال جاری، قرغیزستان یک اعلامیه مشترک را با پاکستان و تاجیکستان برای از سرگیری کار پروژه کاسا ۱۰۰۰ امضا کرد.

بانک جهانی نیز اعلام کرده است که کار پروژه ساخت خط انتقال نیروی برق کاسا-۱۰۰۰ را به درخواست سه کشور اشتراک ‌کننده در این پروژه در افغانستان آغاز می‌کند.

پروژه کاسا-۱۰۰۰ در ماه مارچ سال ۲۰۱۴ با تامین مالی انجمن توسعه بین‌المللی توسط هیأت مدیره بانک جهانی تصویب شد که نیروی برق صادراتی قرغیزستان و تاجیکستان را از طریق افغانستان به پاکستان منتقل کند. از طریق این پروژه ۱۰۰۰ میگاوات برق به پاکستان و ۳۰۰ میگاوات برق به افغانستان تامین می‌شود.

Continue Reading

Trending

Copyright © 2022 Ariana News. All rights reserved!