Connect with us

رویداد های اخیر

سخنگوی وزارت انرژی و آب: برنامه پنج ساله برای تولید برق از منابع داخلی داریم

منتشر شده

در

مسوولان وزارت انرژی و آب می‌گویند که به منظور حل مشکلات برق در کشور، پروژه‌های تولید برق را در اولویت‌های کاری این وزارت قرار داده‌‌اند.

به گفته مسوولان در این وزارت، ساخت بند برق «سروبی دوم» و «باغ‌ دره» نیز در برنامه‌های پنج ساله این وزارت قرار دارد.

قاری مطیع الله، سخنگوی این وزارت گفته است که سروی و نقشه برداری بند برق سروبی دوم نیز تکمیل شده است.

آقای مطیع‌الله می‌گوید: «مصارف مجموعی بند سروبی دوم ۳۰۰ میلیون دالر تخمین شده است. ظرفیت تولید برق ۱۸۰ میگاوات می‌باشد. ما برنامه پنج ساله برای تولید انرژی از منابع داخلی داریم. به طور مثال بند آب باغ دره، بند سروبی دوم و پروژه برق آفتابی نغلو.»

در همین حال، اعضای سکتور خصوصی همچنان می‌گویند که توسعه اقتصادی در کشور بدون تولید انرژی امکان پذیر نیست و وزارت آب و برق باید تلاش‌ها برای توسعه تولید برق در کشور را بیشتر سازد.

خان‌جان الکوزی، عضوی اتاق تجارت و سرمایه‌گذاری، در این مورد می‌گوید: «انرژی و برق در بخش صنعت، تولید، تجارت، زراعت و همچنان در زندگی عادی ما یک رکن مهم است، بدون انرژی وطن آباد نمی‌شود.»

علاوه براین، کارشناسان اقتصادی نیز به این باوراند که ایجاد بندهای تولید برق در کشور می‌تواند افغانستان را در راستای تولید انرژی به خودکفایی برساند و از احتیاجی برای خریداری برق از کشورهای همسایه رهایی بخشد.

رویداد های اخیر

پولیس ترافیک موترهای جدید دریافت کرد

Published

on

وزارت امور داخله از تحویل‌دهی تعدادی موترهای جدید و مدرن به ریاست عمومی پولیس ترافیک خبر داده است.

این وزارت در خبرنامه‌ای نوشته است موترهای جدید که دارای رنگ، علامت و تجهیزات مدرن ویژه پولیس ترافیک می‌باشند، نقش مؤثری در تأمین نظم ترافیکی در شهرها و جاده‌های اصلی، پیشگیری از حوادث و ارائه خدمات سریع به مردم خواهند داشت.

Continue Reading

رویداد های اخیر

آذربایجان ۱۴ زندانی افغان را آزاد کرد

Published

on

وزارت امور خارجه افغانستان اعلام کرده که آذربایجان ۱۴ تبعه افغان را از زندان‌های خود آزاد کرده است.

این وزارت در بیانیه‌ای امروز (شنبه) گفت که آزادی این زندانیان در پی تلاش‌های سفارت افغانستان در باکو صورت گرفته است.

وزارت امور خارجه از آذربایجان و مقامات مربوطه به خاطر همکاری و اقدامات بشردوستانه‌شان قدردانی کرد و همچنین تأکید نمود که امارت اسلامی به پیگیری و حل و فصل قضایای زندانیان افغان ادامه خواهد داد.

Continue Reading

رویداد های اخیر

خلیل‌زاد: امریکا از مبارزه امارت اسلامی علیه تروریزم «بسیار راضی» است

Published

on

زلمی خلیل‌زاد، نماینده ویژه پیشین ایالات متحده برای صلح افغانستان، می‌گوید واشنگتن از تلاش‌های امارت اسلامی افغانستان علیه تروریزم «بسیار راضی» است، اگرچه پیشرفت در روابط همچنان به دلیل مسئله زندانیان با مشکل مواجه است.

خلیل‌زاد در مصاحبه با شبکه هندی NDTV گفت که ایالات متحده بازداشت حداقل دو شهروند امریکایی در افغانستان را مانع اصلی بهبود روابط می‌داند.

خلیل‌زاد گفت که امارت اسلامی همچنان به مبارزه با داعش ادامه می‌دهد و امریکا از این تلاش‌ها تا حد زیادی راضی است. او افزود که در نتیجه این تلاش‎ها، بسیاری از اعضای داعش از افغانستان بیرون رانده شده‌اند و اکنون در پاکستان هستند.

خلیل‌زاد همچنان خاطرنشان کرد که نگرانی‌ها در مورد حقوق بشر و نقش سیاسی افغان‌های که عضو امارت اسلامی نیستند، همچنان پابرجاست.

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2025 Ariana News. All rights reserved!