Connect with us

تجارت

سرک کابل – جلال آباد در حال خرابی است

منتشر شده

در

(Last Updated On: عقرب ۳, ۱۴۰۱)

سرک کابل – جلال آباد که  حدود ده سال از عمر آن میگزرد، در اثر بار‌های سنگین موترها، در حال خراب شدن است.

برخی از مسافرین این مسیر میگویند،  به علت بارهای سنگین موترها  قسمتی از این سرک تخریب گردیده  و قسمت های دگر آن نیز در حال ویرانی است.

آنها اضافه می کنند، اگر جلوگیری از اضافه باری موترهای کلان، صورت نگیرد این سرک بکلی خراب  خواهد شد.

بگفته آنان،  مقام ها محلی ازین مشکلات  کاملا با خبرند، اما هیج گونه توجهی نمی کنند، همچنین موتر داران نیز این مشکل را قبول دارند که بارهای سنگین باعث تخریب سرک شده است اما آنان مسوولین ترازو را دراین مورد مقصرمیدانند.

آنها اضافه می کنند،  که در منطقه سرخکان لغمان ترازوی  که  از سوی وزارت فواید عامه نصب شده است به موتر داران مگوید، که موترها را در مسیر جلال اباد – کابل  اضافی  بار کنند  و درعوض پول به آنها بدهند.

اما غلام قادر فقیرزی مسوول ترازوی منطقه سرخکان میگوید، ما با هماهنگى مقامات ولایتی و مطابق قانون عمل میکنیم، همواره بارهای اضافی موترهارا کم کرده ایم .

فضل الله مجددی والی لغمان میگوید، این ترازو در محل مناسب نصب نشده وهمچنین بدرستی کنترول نمی شود.

وی اضافه میکند، که بارها از مسوولین مرکزی خواسته ایم تا کارکنان ترازوی سرخکان را تبدیل کنند؛ اما آنها از سوی مقامات مركزى حمایت می شوند تا زمینه فساد را مساعد سازند.

اما تا حال وزارت فواید عامه چیزی دراین مورد نگفته است.

اين تنها سرک کابل – جلال آباد نیست که به علت اضافه باری تخریب شده است؛ مسیر تورخم – جلال آباد نیز در حال خراب شدن است.

قبل ازین نیز شکایت های در مورد این دو مسیر از رسانه ها انتشار یافته بود ولى از سویی مقام های مرکزی  کدام  اقدام مثبت در مورد صورت نگرفته است.

سرک تورخم – جلال آباد در اولین دور ریاست جمهوری آقای حامد کرزی به کمک مالی پاکستان و سرک جلال آباد – کابل به کمک مالی جرمنی به صورت اساسی ساخته شده، اما در اثر بی توجهی مسولین و بارهای سنگین موترها در حال خراب شدن کامل است.

Advertisement

تجارت

حنفی: افغانستان می‌تواند به یکی از مراکز مهم صنعتی در منطقه مبدل شود

Published

on

(Last Updated On: ثور ۲۴, ۱۴۰۳)

معاون اداری ریاست‌الوزرا می‌گوید، افغانستان دارای عوامل مهم برای تولیدات صنعتی است که می‌تواند به یکی از مراکز مهم صنعتی در منطقه مبدل شود.

عبدالسلام حنفی در مراسم افتتاح نمایشگاه ملی و بین‌المللی به مناسبت هفته صنعت گفته که رُشد صنعت زمینه‌ساز رُشد بخش‌های دیگری اقتصادی می‌شود و امارت اسلامی با تمام معنا حامی صنعت و تولیدات داخلی کشور است.

آقای حنفی گفته است: «افغانستان دارای عوامل مهم و غنی برای تولیدات صنعتی است که می‌تواند به یکی از مراکز مهم صنعتی در منطقه مبدل شود. رشد صنعت زمینه ساز رشد سکتورهای دیگری اقتصادی به ویژه زراعت نیز خواهد بود.»

در این مراسم، سرپرست وزارت صنعت و تجارت همچنان افزوده که امارت اسلامی برنامه‌هایی را در زمینه‌های رُشد صنعت و حمایت از بخش خصوصی روی ‌دست دارد که افغانستان را به‌ خودکفایی می‌رساند.

نورالدین عزیزی تصریح کرده که صنعت افغانستان در حال حاضر رو به پیشرفت وکیفیت کالاهای صادراتی نیز بلند رفته است.

در همین حال، شماری از سرمایه‌گذاران در این مراسم گفتند که پس از حاکمیت دوباره امارت اسلامی صادرات کشور افزایش یافته و همچنان به تعداد شرکت‌های تولیدی نیز افزوده شده است.

این نمایشگاه برای هفت روز به روی بازدیدکنندگان باز است و تولیدات صنعتی در ۴۵۰ غرفه به نمایش گذاشته شده که زنان تجارت‌پیشه نیز شرکت کرده‌اند.

Continue Reading

تجارت

افغانستان و پاکستان در مورد یک میکانیزم تازه برای رفت و آمد موترهای باربری توافق کردند

Published

on

(Last Updated On: ثور ۲۳, ۱۴۰۳)

وزارت ترانسپورت و هوانوردی خبر داده است که افغانستان و پاکستان بر صدور یک سند موقت برای رانندگان موترهای باربری به توافق رسیده اند.

این وزارت با نشر اطلاعیه‌ای امروز (یکشنبه، ۲۳ ثور) گفت که رانندگان و کلینران موترهای حامل کالاهای تجارتی از افغانستان و پاکستان باید برای عبور از گذرگاه‌ها این سند را با خود داشته باشند.

بر بنیاد این اطلاعیه، سند مذکور برای افغان‌ها در سفارت پاکستان در کابل و قونسلگری این کشور در کندهار توزیع می‌شود.

برای پاکستانی‌ها، این سند در دفتر اتشه ترانسپورتی افغانستان در پشاور و کویته داده می‌شود.

وزارت ترانسپورت از مالکان و رانندگان موترهای باربری خواسته است که الی اول جوزا اسناد مورد نیاز خود را به شرکت‌های ترانسپورتی مربوطه خود تسلیم نمایند.

این وزارت هشدار داده است که سر از تاریخ اول جوزا، موترهای باربری نمی‌توانند بدون سند تازه به این دو کشور رفت و آمد کنند.

Continue Reading

تجارت

پاکستان: مشورت‌ها در مورد توافقنامه تجارت ترجیحی با افغانستان جریان دارد

Published

on

(Last Updated On: ثور ۲۲, ۱۴۰۳)

مقام‌های پاکستانی اعلام کرده اند که مشورت‌ها با جوانب ذیدخل در مورد توافقنامه‌های تجارت ترجیحی با افغانستان و آذربایجان جریان دارد.

به گزارش روزنامه دان، این موضوع روز جمعه در یک نشست تجارتی به ریاست شهباز شریف، صدر اعظم پاکستان اعلام شد.

در این نشست همچنان بر نظارت دقیق از تجارت ترانزیتی افغانستان تاکید شد.

مقام‌های پاکستانی جزییات بیشتری در مورد تجارت ترجیحی با افغانستان و آذربایجان ارائه نکردند.

تجارت ترجیحی شکلی از مبادله تجارتی است که دو کشور با یکدیگر توافق می‌کنند که به منظور تسهیل صادرات و واردات، تعرفه برخی از کالاها را پایین بیاورند.

Continue Reading

Trending

Copyright © 2022 Ariana News. All rights reserved!