Connect with us

رویداد های اخیر

سفیر چین در کابل با معین گردشگری وزارت اطلاعات و فرهنگ دیدار کرد

منتشر شده

در

ژاو شینگ، سفیر چین در کابل، با قدرت‌الله جمال، معین گردشگری، مالی و اداری وزارت اطلاعات و فرهنگ، دیدار و درباره تقویت گردشگری و گسترش روابط فرهنگی گفتگو کرده است.

در این دیدار، آقای جمال از سفیر چین خواست تا در بخش‌های تقویت گردشگری، ارتقای‌ظرفیت و آموزش محصلان انستیتیوت توریزم و هوتل‌داری، تسهیلات در بخش ویزه، بازاریابی گردشگری و سرمایه‌گذاری در زیربناهای گردشگری، تجربیات شان را شریک کرده و همکاری نمایند.

وی هم‌چنان معلوماتی درمورد راه ابریشم شریک کرد و خواستار همکاری در راه‌اندازی نمایشگاه‌ها در دو کشور و تبادله متخصصان گردید.

در این دیدار، سفیر چین در کابل گفت که افغانستان و چین روابط نیک دارند و تلاش می‌شود که این روابط حفظ گردد.

ژاو شینگ از همکاری و شریک‌سازی تجربیات دوجانبه در بخش‌های یادشده اطمینان داد و افزود که برای تقویت و گسترش روابط فرهنگی و سیاحتی، نیاز به همکاری دوجانبه است.

رویداد های اخیر

کرزی از فراغت ۷۴ دختر افغان از پوهنتون‌های امریکا استقبال کرد

آقای کرزی در پیامی گفته است که در چارچوب این برنامه، ۷۴ دختر افغان موفق شده‌اند از پوهنتون‌های مختلف ایالات متحده امریکا فارغ شوند.

Published

on

حامد کرزی، رئیس‌جمهور پیشین افغانستان، از بنیاد «آموزش بالاتر برای همه» در قطر به خاطر فراهم‌سازی زمینه بورس‌های تحصیلی برای دختران افغان قدردانی کرده است.

آقای کرزی در پیامی گفته است که در چارچوب این برنامه، ۷۴ دختر افغان موفق شده‌اند از پوهنتون‌های مختلف ایالات متحده امریکا فارغ شوند.

رئیس‌جمهور پیشین افغانستان ضمن ابراز خرسندی از فراغت این محصلین، این موفقیت را به آنان و خانواده‌های‌شان تبریک گفته و از تلاش نهادهای حامی آموزش دختران افغان ستایش کرده است.

او همچنین بر اهمیت ادامه آموزش دختران تأکید کرده و گفته است که برای پیشرفت و توسعه افغانستان، باید زمینه کار برای کادرهای تحصیل‌کرده فراهم شود.

کرزی در ادامه خواستار بازگشایی مکاتب و پوهنتون‌ها به روی دختران شده و افزوده است که دختران افغان باید بتوانند در داخل کشور نیز به آموزش و تحصیلات عالی دسترسی داشته باشند.

Continue Reading

رویداد های اخیر

بحران خاورمیانه میلیون‌ها نفر را به سوی گرسنگی سوق می‌دهد؛ هشدار برنامه جهانی غذا

برنامه جهانی غذا هشدار داده است که اگر اختلالات ادامه یابد، میلیون‌ها نفر دیگر نیز در معرض خطر ناامنی غذایی قرار خواهند گرفت.

Published

on

برنامه جهانی غذا سازمان ملل متحد هشدار داده است که ادامه درگیری‌ها در خاورمیانه و افزایش بهای مواد سوخت و ترانسپورت، میلیون‌ها انسان را در کشورهای مختلف به سوی گرسنگی شدید سوق می‌دهد.

در گزارش تازه این نهاد آمده است که افزایش هزینه‌های حمل‌ونقل و سوخت، قیمت مواد غذایی را به‌طور چشم‌گیری بلند برده و در عین حال کمبود بودجه باعث شده تا بسیاری از برنامه‌های کمک‌رسانی کاهش یابد.

براساس پیش‌بینی‌های برنامه جهانی غذا، اگر قیمت نفت در سطح بلند باقی بماند، میلیون‌ها نفر در جهان با ناامنی غذایی حاد روبه‌رو خواهند شد. این وضعیت در حال حاضر در برخی کشورها در حال تحقق است.

این نهاد گفته است که افغانستان، سومالیا و سریلانکا از جمله کشورهایی هستند که بیشترین آسیب را از این بحران می‌بینند. تنها در سومالیا، حدود ۶.۵ میلیون نفر در سال ۲۰۲۶ با گرسنگی شدید روبه‌رو خواهند شد، در حالی‌که در افغانستان این رقم به ۱۷.۴ میلیون نفر می‌رسد.

برنامه جهانی غذا هشدار داده است که اگر اختلالات ادامه یابد، میلیون‌ها نفر دیگر نیز در معرض خطر ناامنی غذایی قرار خواهند گرفت.

در گزارش همچنان آمده است که کمبود بودجه شدید، فعالیت‌های بشردوستانه را با مشکل روبه‌رو کرده و این نهاد مجبور شده است شمار بیشتری از افراد نیازمند را از برنامه‌های کمک‌رسانی حذف کند.

مقام‌های این سازمان می‌گویند که در برخی کشورها، از جمله سومالیا، ذخایر غذایی برای کودکان مبتلا به سوءتغذیه به زودی به پایان خواهد رسید؛ موضوعی که نگرانی‌های جدی در مورد وضعیت کودکان آسیب‌پذیر ایجاد کرده است.

برنامه جهانی غذا تأکید کرده است که ادامه بحران در خاورمیانه نه تنها امنیت غذایی، بلکه ثبات اقتصادی و زنجیره تأمین جهانی را نیز تحت تأثیر قرار داده است.

Continue Reading

رویداد های اخیر

دومین نشست گفتگوی ترمذ بر همکاری‌های اقتصادی از طریق افغانستان متمرکز بود

Published

on

مرکز مطالعات استراتژیک افغانستان می‌گوید که محور اصلی بحث‌ها در دومین نشست گفتگوی ترمذ، همکاری‌های اقتصادی میان آسیای مرکزی و جنوبی از طریق افغانستان و به‌ویژه تقویت اتصال اقتصادی بوده است.

این مرکز در صفحه ایکس خود نوشته است که در دومین نشست گفتگوی ترمذ که روز گذشته (پنجشنبه) برگزار شد، حدود ۲۰۰ نماینده از بیش از ۴۰ کشور و ۱۰ سازمان بین‌المللی و منطقه‌ای حضور داشتند.

در این نشست، نورالدین عزیزی، وزیر صنعت و تجارت امارت اسلامی، به‌صورت آنلاین شرکت کرد و ذاکر جلالی و غنچه‌گل آرمان نیز به نمایندگی از مرکز مطالعات وزارت امور خارجه حضور داشتند.

در حاشیه این نشست، میان وزارت امور خارجه افغانستان و مراکز پژوهشی کشورهای آسیای مرکزی نیز درباره برگزاری «فورم اندیشکده‌های افغانستان و آسیای مرکزی» در کابل، که قرار است در ۱۶ جون برگزار شود، گفت‌وگوهای مفصلی انجام شد.

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2025 Ariana News. All rights reserved!