Connect with us

رویداد های اخیر

سناتور امریکایی بار دیگر خواستار تصویب لایحه منع ارسال کمک‌ها به افغانستان شد

منتشر شده

در

تیم بورچت، عضو مجلس سنای ایالات متحده تاکید کرده که باید لایحه جلوگیری از دسترسی هراس‌ افگنان به پول مالیات‌دهندگان امریکا هرچه زودتر از سوی هر دو مجلس آن کشور به تصویب برسد. اگر این لایحه تصویب و توشیح شود، مانع ارسال کمک‌های نقدی ایالات متحده به افغانستان نیز خواهد شد.

بورچت در حساب ایکس خود نوشته که این لایحه باید در اسرع وقت تصویب شود تا بتوان آن را برای توشیح به میز دونالد ترمپ، رئیس جمهور امریکا، ارسال کرد.

او پیشتر از دونالد ترمپ نیز خواسته بود که از ارسال ۴۰ میلیون دالر در هفته به افغانستان دست بردارد.

وی گفته است: «این لایحه باید هر چه سریع‌تر در هر دو مجلس کانگرس امریکا تصویب شود تا برای توشیح به میز دونالد ترامپ ارسال شود.»

در همین حال، امارت اسلامی به این باور است که تاثیر کمک‌های امریکا به پیشرفت و توسعه اقتصادی افغانستان ناچیز است و این کشور با پروژه‌های بزرگ زیربنایی می‌تواند به اهداف اقتصادی دست یابد.

مقام‌های امارت اسلامی همچنان بارها از امریکا خواسته اند که پول‌های منجمد شده بانک مرکزی افغانستان را آزاد کند.

عبدالرحمن حبیب، سخنگوی وزارت اقتصاد گفت: «راه حل اساسی بهبود وضعیت اقتصادی، تمرکز به اجرا و تطبیق برنامه‌های اقتصادی جامع و درازمدت با درنظرداشت ظرفیت‌های موجود اقتصادی می‌باشد که در اولویت کاری ما قرار دارد.»

با این حال، شماری از آگاهان اقتصادی به این باوراند که کمک‌های جهانی در این برهه زمانی برای افغانستان نجات‌بخش بوده و نیاز است که امارت اسلامی روابط بهتری با کشورها در این زمینه ایجاد کند.

گفتنی است که «قانون عدم پرداخت پول مالیه‌دهندگان برای هراس‌افگنان» پیش از این در چارچوب یک لایحه به کانگرس امریکا ارائه شده بود. هرچند مجلس نمایندگان امریکا این قانون را تصویب کرد اما به تایید مجلس سنا نرسید.

رویداد های اخیر

تأکید هند و روسیه بر مبارزه با تروریزم و کمک بشردوستانه به افغانستان

Published

on

در جریان سفر ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه به دهلی نو، هند و روسیه بیانیه مشترکی صادر کردند که بر هماهنگی نزدیک آنها در مورد افغانستان تأکید داشت.

بر اساس بیانیه، هر دو طرف از گفتگوهای جاری بین شوراهای امنیت مربوطه خود قدردانی نموده و بر اهمیت نشست‌های فارمت مسکو برای تقویت ثبات منطقه‌ای تأکید کردند.

رهبران دو کشور همچنان از مبارزه علیه داعش و گروه‌های وابسته به آن استقبال کردند و نسبت به رویکردی جامع و مؤثر برای مبارزه علیه تروریزم در افغانستان ابراز اطمینان کردند. آنها همچنین بر لزوم فوری تضمین کمک‌های بشردوستانه بدون وقفه به مردم افغانستان تأکید کردند.

Continue Reading

رویداد های اخیر

شمار جان باختگان حمله نظامیان پاکستانی بر سپین بولدک به پنج نفر افزایش یافت

Published

on

منابع به آریانا نیوز می‌گویند که شب گذشته در حمله نظامیان پاکستانی بر ولسوالی سپین بولدک ولایت کندهار، پنج غیرنظامی جان باخته و پنج تن دیگر زخمی شده اند.

این حمله دو روز پس از آن صورت می‌گیرد که بر بنیاد گزارش‌ها، دور جدید مذاکرات صلح بین افغانستان و پاکستان بدون نتیجه پایان یافت، اگرچه هر دو طرف توافق کردند که آتش‌بس خود را ادامه دهند.

مذاکرات اخیر در عربستان سعودی، جدیدترین مورد از سلسله نشست‌هایی بود که به میزبانی قطر، ترکیه و عربستان سعودی با هدف کاهش تنش‌ها پس از درگیری‌های مرگبار در نزدیکی خط فرضی دیورند در ماه اکتوبر، برگزار شد. ده‌ها نفر در درگیری‌های ماه اکتوبر جان باختند.

اسلام آباد ادعا می‌کند که شبه‌نظامیان مستقر در افغانستان حملات اخیر در پاکستان را انجام داده‌اند. کابل این اتهام را رد می‌کند و می‌گوید نمی‌تواند مسئولیت تأمین امنیت داخل پاکستان را برعهده گیرد.

ذبیح الله مجاهد، سخنگوی امارت اسلامی، درباره حملات اخیر پاکستان گفته است که نیروهای افغان به این حملات واکنش نشان دادند.

Continue Reading

رویداد های اخیر

اندرابی: امارت اسلامی با اقدامات ملموس به نگرانی‌های امنیتی پاکستان پاسخ دهد

Published

on

سخنگوی وزارت خارجه پاکستان در یک نشست خبری گفته است که شهباز شریف، صدراعظم این کشور و صدر جباروف، رئیس‌جمهور قرقیزستان که روز گذشته به اسلام‌آباد سفر کرده بود، هر دو طرف تعهد خود را نسبت به افغانستانی صلح‌آمیز، با ثبات و دارای آینده‌ای پایدار برای افغان‌ها ابراز کرده‌اند.

به گفته طاهر حسین اندرابی، هر دو طرف توافق کردند که امارت اسلامی باید تعهدات خود را در برابر جامعه جهانی عملی کند و برای پاسخ دادن به نگرانی‌های مشروع امنیتی پاکستان، با انجام اقدامات ملموس علیه گروه‌های تروریستی گام بردارد.

این در حالی است که امارت اسلامی افغانستان بارها تأکید کرده که هیچ گروه تروریستی در خاک افغانستان حضور ندارد و به هیچ‌کس اجازه نخواهد داد از خاک افغانستان علیه کشوری استفاده کند.

امارت اسلامی همچنین گفته است که نگرانی‌های امنیتی در پاکستان، مشکل داخلی این کشور است و خود باید برای مهار هر رویداد امنیتی اقدام کند.

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2025 Ariana News. All rights reserved!