Connect with us

ورزش

سومین پیروزی پیهم تیم کریکت زیر ۱۹ سال افغانستان در جام جهانی

منتشر شده

در

تیم کریکت زیر ۱۹ سال افغانستان با تفاوت ۹ ویکت تیم زیر ۱۹ سال تانزانیا را شکست داد و سومین پیروزی متوالی خود را در جام جهانی ثبت کرد.

در این بازی که امروز (چهارشنبه) در نامیبیا برگزار شد، تیم تانزانیا با برنده شدن قرعه نخست توپزنی کرد و با انجام دادن ۸۵ دوش در ۳۶ آور حذف شد. نورستانی عمرزی به تنهایی پنج ویکت گرفت.

تیم افغانستان در ۱۲.۴ آور به هدف رسید. فیصل شینوزاده از ۳۴ توپ ۵۵ دوش انجام داد.

این آخرین مسابقه افغانستان در مرحله گروهی مسابقات ۱۶ تیمی بود که به میزبانی مشترک زیمبابوی و نامیبیا برگزار می‌شود.

افغانستان دو بازی اول خود در مرحله گروهی را مقابل افریقای جنوبی و ویست اندیز پیروز شده بود و جایگاه خود را در مرحله شش بهترین این رقابت‌ها تثبیت کرده بود.

ورزش

عینو مینه با دو گول احمد نبی مقدس، آرمان اف‌سی را شکست داد

Published

on

تیم فوتبال عینو مینه کندهار در شصت‌وششمین دیدار فصل ششم لیگ قهرمانان افغانستان روشن، با نتیجه ۲ بر صفر آرمان اف‌سی را شکست داد.

این دیدار روز شنبه در استدیوم فدراسیون فوتبال افغانستان برگزار شد که نیمه نخست آن بدون ردوبدل شدن گول میان دو تیم به پایان رسید.

در نیمه دوم، احمد نبی مقدس، بازیکن عینو مینه، در دقیقه ۴۷ با باز کردن دروازه آرمان اف‌سی، تیمش را پیش انداخت. او در دقیقه ۷۵ نیز بار دیگر موفق به گول‌زنی شد تا پیروزی ۲ بر صفر عینو مینه را در این دیدار رقم بزند.

با این نتیجه، عینو مینه کندهار سه امتیاز این دیدار را به دست آورد و آرمان اف‌سی بدون امتیاز زمین بازی را ترک کرد.

آرمان اف‌سی در دیدار بعدی خود، سوم نومبر به مصاف سرسبز یاشلر می‌رود و عینو مینه کندهار نیز پنجم نومبر برابر طوفان هرات به میدان خواهد رفت.

فصل ششم لیگ قهرمانان افغانستان روشن به‌گونه مستقیم از تلویزیون آریانا نشر می‌شود و علاقه‌مندان فوتبال در سراسر کشور می‌توانند دیدارهای این رقابت‌ها را به‌صورت زنده دنبال کنند.

Continue Reading

ورزش

افغانستان با شکست اسکاتلند به فاینل رقابت‌های شش‌آوره هانگ‌کانگ راه یافت

Published

on

تیم ملی کریکت افغانستان در مرحله نیمه‌نهایی رقابت‌های بین‌المللی شش‌آوره هانگ‌کانگ، اسکاتلند را با تفاوت ۲۱ دوش شکست داد و جواز حضور در دیدار نهایی این رقابت‌ها را کسب کرد.

ملی‌پوشان کشور پیش از این نیز تیم‌های افریقای جنوبی و عمان را شکست داده بودند.

گلبدین نایب و کریم جنت هر کدام یک ویکت برای افغانستان گرفتند و در پیروزی تیم نقش داشتند.

در این رقابت‌ها ۱۲ تیم به مدت سه روز به میزبانی هانگ‌کانگ برای کسب عنوان قهرمانی رقابت می‌کنند.

افغانستان فردا ساعت ۱۱:۴۰ پیش از چاشت به وقت کابل، در دیدار نهایی به مصاف استرالیا می‌رود.

Continue Reading

ورزش

تساوی بدون گول سرخ‌پوشان خوافی و ابو مسلم فراه در لیگ قهرمانان افغانستان

Published

on

تیم‌های سرخ‌پوشان خوافی و ابو مسلم فراه در ادامه رقابت‌های فصل ششم لیگ قهرمانان افغانستان روشن، به تساوی بدون گول دست یافتند.

این دیدار امروز (جمعه) در استدیوم فدراسیون فوتبال افغانستان برگزار شد و دو تیم با وجود تلاش‌های پی‌هم در جریان بازی، نتوانستند دروازه‌های یک‌دیگر را باز کنند.

تلاش بازیکنان دو تیم در نیمه نخست، نیمه دوم و وقت‌های اضافی نیز نتیجه‌ای در پی نداشت و این دیدار در نهایت با نتیجه صفر بر صفر پایان یافت.

سرخ‌پوشان خوافی در دیدار بعدی خود، دوم نومبر به مصاف استقلال کابل می‌رود و ابو مسلم فراه نیز سوم نومبر برابر خراسان فاریاب قرار خواهد گرفت.

گفتنی است که دیدارهای فصل ششم لیگ قهرمانان افغانستان روشن به‌گونه زنده از تلویزیون آریانا پخش می‌شود.

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2026 Ariana News. All rights reserved!