Connect with us

رویداد های اخیر

شماری از دموکرات‌ها در کانگرس خواهان از سرگیری انتقال پناهندگان به امریکا شدند

وزیر خارجه امریکا به سازمان‌های اسکان مهاجران دستور داده است که برنامه‌های خود را متوقف کنند و کمک‌های مالی فدرال به این سازمان‌ها تعلیق شده است.

منتشر شده

در

شماری از چهره‌های برجسته دموکرات‌‌ در کانگرس امریکا در نامه‌ای از مارکو روبیو، وزیر خارجه جدید این کشور خواستند که واشنگتن برنامه انتقال پناهجویان افغان به امریکا را از سر گیرد. همچنین آنها خواستار ادامه خدمات به پناهندگان افغان در امریکا شدند.

دونالد ترمپ، رئیس‌جمهور امریکا در اولین روز کاری‌اش در یک فرمان اجرایی برنامه پذیرش پناهجویان و کمک‌های خارجی را تعلیق کرد. با تعلیق این برنامه، هزاران افغان همکار نیروهای امریکایی در افغانستان که در کشورهای مختلف از جمله در پاکستان و آلبانیا منتظر رسیدگی پرونده‌شان هستند، بی‌سرنوشت مانده‌اند.

علاوه بر این، خدمات دولتی، مانند کمک مالی و غذایی، به افغان‌هایی که به امریکا منتقل شده‌اند، نیز از این دستور متاثر شده است.

وزیر خارجه امریکا به سازمان‌های اسکان مهاجران دستور داده است که برنامه‌های خود را متوقف کنند و کمک‌های مالی فدرال به این سازمان‌ها تعلیق شده است.

اداره ترمپ تصور می‌کند که این برنامه‌ها به ادامه حضور مهاجران غیرقانونی در امریکا کمک می‌کند. این در حالیست که ترمپ امروز در مراسم امضای قانون جدید اخراج مهاجران گفت که در بیرون مهاجران غیرقانونی از کشور کاملا جدی است.

اعضای دموکرات‌ کمیته‌های قضایی مجلس نمایندگان و سنا روز چهارشنبه در نامه‌ای از مارکو روبیو، همکار سابق‌شان در مجلس سنا، خواستند تا از نفوذ خود برای رفع تعلیق ارایه خدمات پذیرش و اسکان برای مهاجران افغان استفاده کند. این نمایندگان استدلال کردند که این خدمات به پناهندگان برای زندگی‌شان در امریکا کمک می‌کند.

علاوه بر این، آنها گفتند که این نوع کمک به پناهندگان واجد شرایط در رده کمک خارجی نمی‌آید، زیرا به افرادی در داخل امریکا کمک می‌شود، نه در خارج از این کشور.

آن‌ها همچنین به ۳۲ هزار پناهجوی افغان که در سال ۲۰۲۵ از طریق برنامه پذیرش پناهجویان به ایالات متحده منتقل می‌شوند اشاره کردند که همچنان واجد شرایط دریافت کمک دولتی هستند.

نمایندگان دموکرات گفتند: «دستور توقف نقض تعهدات قانونی‌ای است که وزارت خارجه در چارچوب قراردادهای خود با سازمان‌های مستقر در ایالات متحده انجام داده است.»

آنها با نگرانی گفتند که توقف کمک‌های دولتی، «مهاجران افغان را در معرض بی‌خانمانی و ناامنی غذایی قرار می‌دهد.»

حکومت ترمپ تمام قرضه‌ها و کمک‌های فدرال به نهادهای داخلی، از جمله سازمان‌های اسکان مهاجران را تحت بررسی قرار داده است.

همچنین، حکومت امریکا گفته است مهاجرین افغانی که همکاران سابق حکومت امریکا در افغانستان بودند، به درستی بررسی امنیتی نشده اند. از این رو، واشنگتن برنامه انتقال آنان را «به طور موقت» تعلیق کرده است.

معاون ترمپ در مصاحبه‌ای به قضیه نصیر احمد توحیدی اشاره کرد که در ماه میزان به اتهام طرح توطئه تروریستی در شهر اوکلاهمای امریکا دستگیر شد.

جی دی ونس گفت که او به رغم بررسی امنیتی توانسته بود وارد خاک امریکا شود.

رویداد های اخیر

اشتراک مقام‌های وزارت اطلاعات و فرهنگ در نشست علمی آیسسکو درباره نسخه‌های خطی اسلامی

مسئولان آیسسکو در این نشست تأکید کردند که کشور مالی با داشتن صدها هزار نسخه خطی، یکی از گنجینه‌های مهم تمدن و اندیشه اسلامی در غرب آفریقا به شمار می‌رود و حفاظت از این آثار تاریخی اهمیت ویژه دارد.

Published

on

عبیدالله حنیف، رئیس آرشیف ملی وزارت اطلاعات و فرهنگ، و محمد شفیق احمدزی، رئیس روابط خارجه و آتشه‌های فرهنگی این وزارت، در نشست علمی آنلاین سازمان تعلیمی، علمی و فرهنگی جهان اسلام (آیسسکو) درباره نسخه‌های خطی اسلامی اشتراک کردند.

این نشست از سوی مرکز خوش‌نویسی و نسخه‌های خطی آیسسکو تحت عنوان «نسخه‌های اسلامی در جهان» برگزار شده و محور اصلی آن بررسی وضعیت نسخه‌های خطی کشور مالی و راه‌های حفاظت و نگهداری این میراث فرهنگی عنوان شده است.

مسئولان آیسسکو در این نشست تأکید کردند که کشور مالی با داشتن صدها هزار نسخه خطی، یکی از گنجینه‌های مهم تمدن و اندیشه اسلامی در غرب آفریقا به شمار می‌رود و حفاظت از این آثار تاریخی اهمیت ویژه دارد.

Continue Reading

رویداد های اخیر

وزارت معارف بیش از هزار بست اداری را به رقابت آزاد گذاشت

مسئولان وزارت معارف افزوده‌اند که این بست‌ها بر بنیاد ساختار تشکیلاتی جدید و به هدف تقویت کادر اداری در ۴۷۳ ولسوالی کشور ایجاد شده‌اند.

Published

on

وزارت معارف اعلام کرده است که ۱۰۶۰ بست خالی اداری مربوط به آمریت‌های معارف ولسوالی‌ها و حوزه‌های تعلیمی را از طریق رقابت آزاد به اعلان سپرده است.

مقام‌های این وزارت می‌گویند روند استخدام به‌گونه شفاف برگزار می‌شود و افراد تنها بر اساس شایستگی، لیاقت و توانایی انتخاب خواهند شد. به گفته آنان، در این پروسه هیچ‌گونه معیار قومی و سمتی در نظر گرفته نخواهد شد.

در همین حال، محمد زاهد احمدزی، معین وزارت کار و امور اجتماعی، گفته است که مهاجرین برگشته در اولویت استخدام قرار دارند و تلاش‌ها برای ایجاد فرصت‌های شغلی با همکاری نهادهای مختلف ادامه دارد.

مسئولان وزارت معارف افزوده‌اند که این بست‌ها بر بنیاد ساختار تشکیلاتی جدید و به هدف تقویت کادر اداری در ۴۷۳ ولسوالی کشور ایجاد شده‌اند.

Continue Reading

رویداد های اخیر

یک مرد افغان در بریتانیا به جرم برقراری ارتباط جنسی با یک کودک اعتراف کرد

Published

on

رسانه‌های بریتانیایی گزارش داده اند که یک مرد افغان به‌نام نجیب الله عرب با حضور در محکمه در شهر آکسفورد به جرم برقراری ارتباط جنسی با یک کودک اعتراف کرده است.

این مرد ۴۰ ساله در ابتدا اتهام را رد کرده بود و قرار بود اواخر سال جاری محاکمه شود. بر بنیاد اسناد محکمه، او به کودک در ماه می ۲۰۲۴ گفته بود که «زیبا» است و «بدن جذابی» دارد و خواسته بود با او تنها باشد.

عرب پیش از این نیز به چندین جرم دیگر اعتراف کرده بود. او در اوایل سال جاری به یک مورد آزار جنسی مربوط به رویدادی در منطقه گرو در ماه جنوری اعتراف کرده بود.

او همچنان اتهامات آزار جنسی، تجاوز جنسی و آدم‌ربایی در برابر زن دیگری را پذیرفته است.

قرار است حکم محکمه علیه عرب به تاریخ ۱۹ جون صادر شود.

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2025 Ariana News. All rights reserved!