Connect with us

رویداد های اخیر

شمار مبتلایان ویروس کرونا در افغانستان ۲۷۰۴ نفر رسید

منتشر شده

در

Last Updated on: عقرب ۳, ۱۴۰۱

وزارت صحت عامه کشور میگوید که در ۲۴ ساعت گذشته ۲۳۵ مورد جدید ویروس کرونا در افغانستان ثبت شده است.

از این میان ۶۵ مورد در کابل٬ ۵۴ نمونه در کندهار٬ ۱۹ واقعه در هرات٬ ۱۴ رویداد در پنجشیر٬ ۱۳ واقعه در تخار٬ ۱۲ مورد ننگرهار٬ سمنگان و غور هر کدام ۱۰ مورد٬ بغلان ۹ واقعه٬ وردک ۷ واقعه٬ لغمان و بامیان ۵-۵ واقعه٬ ۳ مورد در سرپل٬ ۲ مورد در پروان٬ همینگونه ۲ مورد کنر و یک یک مورد در هلمند و فراه مثبت گزارش شده است.

با این حساب شمار کل ابتلایان به کووید-۱۹ در کشور به ۲۷۰۴ نفر رسیده است.

در همین حال وزارت صحت میگوید که در ۲۴ ساعت گذشته ۱۲ تن از ابتلایان به کرونا جان باخته اند و ۱۴ نفر نیز از بیمارستان مرخص شده اند که تعداد مجموعی بهبود یافتگان ۳۴۵ نفر و شمار جان باختگان نیز به ۸۵ نفر رسیده است.

از سوی هم روز گذشته وزارت صحت اعلام کرد که در یک آزمایش تصادفی میان شهریان کابل از ۵۰۰ نمونه نتیجه ۱۵۶ نفر آن مثبت بوده است که به همین دلیل قرنطینه شهر کابل تا اخیر ماه رمضان تمدید شده است.

این در حالی است که گفته میشود، پولیس کابل توان مدیریت محدودیت های وضع شده بر گشت و گذار را ندارد.

در این چند روز هزاران شهروند کابل در پی یک کاری از خانه بیرون زده اند٬ که در شرایط اوج کرونا می تواند فراهم کند.

اما پولیس کابل می گوید که پاسگاه‌های تازه افراز کرده و گزمه های سیار نیز در شهر صورت میگرد. اما شهروندان به ویژه کسبه کاران در پی اخلال نظم عامه هستند و شرایط سختگیرانه را جدی نمی گیرند.

رویداد های اخیر

متقی با نماینده جدید ناروی برای افغانستان درباره موضوعات سیاسی و منطقه‌ای گفتگو کرد

Published

on

امیرخان متقی، وزیر امور خارجه در دیدار با بیورن هانسن، نماینده ویژه جدید دولت ناروی برای افغانستان در مورد موضوعات سیاسی و منطقه‌ای گفتگو کرده است.

براساس خبرنامه وزارت خارجه، در این دیدار آقای هانسن گفت که ناروی با افغانستان روابط تاریخی دارد و همواره تلاش کرده است تا نقش سازنده‌ای در ثبات افغانستان ایفا کند.

هانسن افزود که در بخش‌های امنیت، مبارزه با مواد مخدر و برخی عرصه‌های دیگر، پیشرفت‌های قابل توجهی در افغانستان مشاهده می‌شود و نیاز است که با عادی‌سازی روابط با جامعه جهانی، زمینه همکاری‌های بیشتر فراهم گردد.

در این نشست، آقای متقی از روابط و همکاری‌های مثبت ناروی با امارت اسلامی قدردانی کرد و گفت که باید از ثبات به‌وجودآمده در افغانستان به‌گونه مؤثر استفاده شود و پیشرفت‌های انجام‌شده از سوی حکومت افغانستان می‌تواند زمینه‌ساز گسترش بیشتر همکاری‌ها گردد.

Continue Reading

رویداد های اخیر

سلوونی ۲۰۰ هزار یورو برای حمایت از فعالیت‌های صندوق جمعیت ملل متحد در افغانستان کمک کرد

Published

on

صندوق جمعیت سازمان ملل متحد (UNFPA) گزارش داده است که دولت سلوونی ۲۰۰ هزار یورو برای حمایت از فعالیت‌های این نهاد در افغانستان کمک کرده است.

به گفته این نهاد، این کمک مالی به زنان و دختران کمک خواهد کرد تا به خدمات ضروری صحت باروری و حفاظت دسترسی پیدا کنند و همچنان به افراد نیازمند در سراسر کشور برسد.

Continue Reading

رویداد های اخیر

امارت اسلامی: اتهامات اخیر پاکستان «بی‌اساس» است

Published

on

امارت اسلامی افغانستان اظهارات اخیر مقام‌های پاکستانی را که مدعی طراحی حملات در خاک افغانستان شده‌اند، بی‌اساس خوانده و به‌طور کامل رد کرده است.

حمدالله فطرت، معاون سخنگوی امارت اسلامی، گفته است که امارت اسلامی حل مشکلات را در تفاهم، احترام متقابل و همکاری‌های واقعی می‌داند، نه در اتهامات و مواضع احساسی و تهدید.

به گفته او، یک‌بار دیگر موضع امارت اسلامی روشن می‌سازد که از خاک افغانستان علیه هیچ کشوری استفاده نخواهد شد و به هیچ طرفی نیز اجازه چنین فعالیت‌هایی داده نمی‌شود که امنیت و ثبات منطقه را آسیب برساند.

این درحالیست که وزارت خارجه پاکستان روز دوشنبه اعلام کرده است که سردار احمد شکیب، شارزافیر افغانستان در اسلام‌آباد را فراخوانده و نامه اعتراضی خود را درباره حمله به یک پاسگاه پولیس در ولسوالی بنوِ در ایالت خیبر پختونخوا به او سپرده است. پاکستان ادعا کرده است که این حمله در افغانستان طراحی شده است.

این انفجار شام‌شنبه در منطقه فتح‌خیلِ بنو در ایالت خیبر پختونخوا رخ داد که در نتیجه آن ۱۵ پولیس کشته و چهار تن دیگر، از جمله «یک غیرنظامی» زخمی شدند.

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2025 Ariana News. All rights reserved!