Connect with us

رویداد های اخیر

مجاهد: امارت اسلامی افغانستان خواهان روابط نیک با همه کشورها به‌شمول پاکستان است

منتشر شده

در

سخنگوی امارت اسلامی افغانستان در واکنش به اظهارات اخیر مقام‌های پاکستانی مبنی بر استفاده از خاک افغانستان علیه این کشور گفته است که امارت اسلامی خواهان روابط نیک با همه کشورهای همسایه به‌شمول پاکستان است و افزوده که گفته‌های نادرست مقام‌های پاکستانی قابل تأسف است.

ذبیح‌الله مجاهد در توییتر با نشر خبرنامه‌ای امروز (سه‌شنبه) گفته است که امارت اسلامی تلاش می‌کند که از خاک افغانستان برضد پاکستان و سایر کشورها استفاده نشود.

در خبرنامه آمده است: «ما متعهد به این هدف هستیم (عدم استفاده از خاک افغانستان علیه کشورها)، اما طرف پاکستانی نیز مسوول است که برای حل و فصل اوضاع تلاش کند، از گفتگوهای بی‌اساس و افکار تحریک‌آمیز خودداری کند زیرا چنین گفتگوها و بی‌اعتمادی به نفع هیچ طرف نیست.»

به گفتۀ مجاهد، امارت اسلامی به همه راه‌هایی که منجر به تحقق این هدف شود، معتقد است.

بربنیاد خبرنامه، امارت اسلامی افغانستان برای صلح و ثبات در کشور ارزش قایل است و ثبات را برای تمام منطقه می‌خواهد و به تلاش‌های خود به این منظور ادامه ‍می‌دهد.

روز گذشته (دوشنبه، ۱۲ جدی) خواجه آصف، وزیر دفاع پاکستان در یک مصاحبه با شبکه «جیونیوز» گفت که امارت اسلامی توافق کرده است که از خاک افغانستان بر ضد پاکستان استفاده نمی‌شود، اما به گفته وی، تحریک طالبان پاکستان (تی‌تی‌پی) حملات‌شان بر ضد پاکستان را در افغانستان برنامه‌ریزی می‌کنند.

رویداد های اخیر

تأکید هند و روسیه بر مبارزه با تروریزم و کمک بشردوستانه به افغانستان

Published

on

در جریان سفر ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه به دهلی نو، هند و روسیه بیانیه مشترکی صادر کردند که بر هماهنگی نزدیک آنها در مورد افغانستان تأکید داشت.

بر اساس بیانیه، هر دو طرف از گفتگوهای جاری بین شوراهای امنیت مربوطه خود قدردانی نموده و بر اهمیت نشست‌های فارمت مسکو برای تقویت ثبات منطقه‌ای تأکید کردند.

رهبران دو کشور همچنان از مبارزه علیه داعش و گروه‌های وابسته به آن استقبال کردند و نسبت به رویکردی جامع و مؤثر برای مبارزه علیه تروریزم در افغانستان ابراز اطمینان کردند. آنها همچنین بر لزوم فوری تضمین کمک‌های بشردوستانه بدون وقفه به مردم افغانستان تأکید کردند.

Continue Reading

رویداد های اخیر

شمار جان باختگان حمله نظامیان پاکستانی بر سپین بولدک به پنج نفر افزایش یافت

Published

on

منابع به آریانا نیوز می‌گویند که شب گذشته در حمله نظامیان پاکستانی بر ولسوالی سپین بولدک ولایت کندهار، پنج غیرنظامی جان باخته و پنج تن دیگر زخمی شده اند.

این حمله دو روز پس از آن صورت می‌گیرد که بر بنیاد گزارش‌ها، دور جدید مذاکرات صلح بین افغانستان و پاکستان بدون نتیجه پایان یافت، اگرچه هر دو طرف توافق کردند که آتش‌بس خود را ادامه دهند.

مذاکرات اخیر در عربستان سعودی، جدیدترین مورد از سلسله نشست‌هایی بود که به میزبانی قطر، ترکیه و عربستان سعودی با هدف کاهش تنش‌ها پس از درگیری‌های مرگبار در نزدیکی خط فرضی دیورند در ماه اکتوبر، برگزار شد. ده‌ها نفر در درگیری‌های ماه اکتوبر جان باختند.

اسلام آباد ادعا می‌کند که شبه‌نظامیان مستقر در افغانستان حملات اخیر در پاکستان را انجام داده‌اند. کابل این اتهام را رد می‌کند و می‌گوید نمی‌تواند مسئولیت تأمین امنیت داخل پاکستان را برعهده گیرد.

ذبیح الله مجاهد، سخنگوی امارت اسلامی، درباره حملات اخیر پاکستان گفته است که نیروهای افغان به این حملات واکنش نشان دادند.

Continue Reading

رویداد های اخیر

اندرابی: امارت اسلامی با اقدامات ملموس به نگرانی‌های امنیتی پاکستان پاسخ دهد

Published

on

سخنگوی وزارت خارجه پاکستان در یک نشست خبری گفته است که شهباز شریف، صدراعظم این کشور و صدر جباروف، رئیس‌جمهور قرقیزستان که روز گذشته به اسلام‌آباد سفر کرده بود، هر دو طرف تعهد خود را نسبت به افغانستانی صلح‌آمیز، با ثبات و دارای آینده‌ای پایدار برای افغان‌ها ابراز کرده‌اند.

به گفته طاهر حسین اندرابی، هر دو طرف توافق کردند که امارت اسلامی باید تعهدات خود را در برابر جامعه جهانی عملی کند و برای پاسخ دادن به نگرانی‌های مشروع امنیتی پاکستان، با انجام اقدامات ملموس علیه گروه‌های تروریستی گام بردارد.

این در حالی است که امارت اسلامی افغانستان بارها تأکید کرده که هیچ گروه تروریستی در خاک افغانستان حضور ندارد و به هیچ‌کس اجازه نخواهد داد از خاک افغانستان علیه کشوری استفاده کند.

امارت اسلامی همچنین گفته است که نگرانی‌های امنیتی در پاکستان، مشکل داخلی این کشور است و خود باید برای مهار هر رویداد امنیتی اقدام کند.

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2025 Ariana News. All rights reserved!