Connect with us

رویداد های اخیر

محمد صادق‌خان با پیام «حمایت از تحریک طالبان پاکستان را متوقف کنید» به کابل می‌آید

امارت اسلامی پیش از این بارها ادعای پاکستان را رد نموده و گفته است که به هیچ گروه تروریستی اجازه نخواهد داد تا از خاک افغانستان علیه کشورهای همسایه استفاده کنند.

منتشر شده

در

به گزارش رسانه‌های پاکستانی، محمد صادق‌خان، نماینده خاص پاکستان برای امور افغانستان، قرار است در اوایل هفته آینده به کابل سفر کند و پیامی از سوی اسلام‌آباد در مورد حمایت افغانستان از تحریک طالبان پاکستان (تی‌تی‌پی) به مقام‌های امارت اسلامی ابلاغ نماید.

در گزارش آمده است که بر بنیاد منابع دیپلوماتیک، صادق خان در این سفر موضوع پناه‌دادن به اعضای تی‌تی‌پی در خاک افغانستان و فراهم‌سازی زمینه‌های حمایت از آنان را با مقام‌های امارت اسلامی به‌صورت جدی مطرح خواهد کرد.

این سفر در حالی صورت می‌گیرد که پاکستان ادعا دارد این تحریک طالبان پاکستان با دریافت پول، آموزش نظامی و تجهیزات از سوی هند، عامل اصلی حملات خونین در داخل خاک پاکستان است. اسلام‌آباد همچنین گفته که اسناد و مدارک کافی در مورد نقش هند و حضور تی‌تی‌پی در افغانستان را در اختیار امارت اسلامی قرار داده است.

این تلاش‌های دیپلوماتیک در حالی شدت گرفته‌اند که از ۱۹ تا ۲۲ سنبله، در عملیات‌های جداگانه در خیبر پشتونخوا، دست‌کم ۱۹ سرباز پاکستانی کشته و ۴۵جنگجو از بین برده شده‌اند.

صدراعظم پاکستان، شهباز شریف، پس از این رویدادها در سفر به بنو، با لحن شدید هشدار داد:«کابل باید تصمیم بگیرد؛ در کنار تروریستان می‌ماند یا در کنار پاکستان. هیچ‌گونه ابهام یا تساهل در این زمینه پذیرفتنی نیست.»

او تأکید کرد هر کسی که به نفع عناصر خارجی سخن بگوید یا نقش تسهیل‌کننده برای آن‌ها بازی کند، به‌عنوان ابزار آنان تلقی خواهد شد و با همان زبان پاسخ داده می‌شود.

این درحالیست که امارت اسلامی پیش از این بارها ادعای پاکستان را رد نموده و گفته است که به هیچ گروه تروریستی اجازه نخواهد داد تا از خاک افغانستان علیه کشورهای همسایه استفاده کنند.

رویداد های اخیر

هیئت ازبکستان برای اشتراک در فورم تجاری وارد کابل شد

Published

on

وزارت صنعت و تجارت افغانستان اعلام کرده است که یک هیئت عالی‌رتبه ازبکستان متشکل از مقام‌های دولتی و نمایندگان سکتور خصوصی، به رهبری جمشید خواجه‌یف، معاون صدراعظم این کشور، بعد از ظهر امروز (شنبه) وارد کابل شده است.

براساس خبرنامه این وزارت، این هیئت در میدان هوایی بین‌المللی کابل از سوی نورالدین عزیزی، وزیر صنعت و تجارت، مورد استقبال قرار گرفت.

وزارت صنعت و تجارت افزوده که هدف از سفر این هیئت به کابل، دیدار و گفتگو با مقام‌های امارت اسلامی و نمایندگان سکتور خصوصی افغانستان و اشتراک در برنامه فورم تجاری عنوان شده است.

Continue Reading

رویداد های اخیر

شارژدافیر ترکیه و وزیر زراعت درباره همکاری‌های زراعتی گفتگو کردند

Published

on

سادین آییلدیز، شارژدافیر سفارت ترکیه در کابل، با عطاءالله عمری، وزیر زراعت، آبیاری و مالداری امارت اسلامی افغانستان، دیدار تعارفی انجام داده است.

سفارت ترکیه در کابل امروز (شنبه) در صفحه ایکس خود نوشته است که در این دیدار، دو طرف درباره توسعه همکاری‌ها در بخش زراعت گفتگوی سازنده و مفید انجام داده‌اند.

Continue Reading

رویداد های اخیر

صدراعظم پاکستان بار دیگر از افغانستان خواست علیه گروه‌های شبه‌نظامی اقدام کند

Published

on

شهباز شریف، صدراعظم پاکستان، روز جمعه بار دیگر از امارت اسلامی خواست علیه گروه‌های شبه‌نظامی اقدام کند و گفت که نباید از خاک افغانستان برای انجام حملات علیه پاکستان استفاده شود.

شریف در سخنرانی خود در یک نشست در ایالت بلوچستان گفت: «پاکستان با همسایه خود بیش از ۲۶۰۰ کیلومتر مرز مشترک دارد و بارها از مقام‌های افغان خواسته است تا علیه سازمان‌های تروریستی اقدام کرده و مانع استفاده از خاک افغانستان علیه پاکستان شوند. اما حکومت سرپرست افغانستان (امارت اسلامی) نتوانسته است اقدام مؤثری علیه این گروه‌ها انجام دهد.»

پاکستان بارها ادعا کرده است که حملات در این کشور در خاک افغانستان سازماندهی می‌شود.

امارت اسلامی همواره این اتهامات را رد کرده و تأکید کرده است که از خاک افغانستان علیه هیچ کشوری استفاده نمی‌شود. مقام‌های افغان همچنین گفته اند که ناامنی مشکل داخلی پاکستان است.

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2025 Ariana News. All rights reserved!


Warning: Undefined array key "slug" in /var/www/vhosts/ariananews.af/httpdocs/wp-includes/class-wp-theme-json.php on line 2117

Warning: Undefined array key "slug" in /var/www/vhosts/ariananews.af/httpdocs/wp-includes/class-wp-theme-json.php on line 2117

Warning: Undefined array key "slug" in /var/www/vhosts/ariananews.af/httpdocs/wp-includes/class-wp-theme-json.php on line 2117