Connect with us

تجارت

نگرانی زنان متشبث از نبود بازار در کشور برای خریداری تولیدات آنان

منتشر شده

در

(Last Updated On: عقرب ۳, ۱۴۰۱)

شماری از بانوان متشبث می‌گویند که از یک سال بدین‌سو، سرمایه گذاری‌های آنان با چالش‌های جدی مواجه شده است.

به باور این بانوان تجارت پیشه، حکومت و نهادهای مسوول مصروف برنامه‌های سیاسی و رقابت‌های انتخاباتی اند و میلیون‌ها دالری را که این بانوان صرف ایجاد تجارت شان کرده‌اند با خطر نابودی رو به رو است.

 این بانوان می‌گویند که اگر وضعیت به همین گونه ادامه یابد فرصت‌های کاری را که برای هزاران تن مهیا کرده‌اند از بین خواهد رفت.

حفیظه یک تن کارگر دریکی از مراکز ایجاد شده صنعتی از سوی یک بانوی تجارت پیشه می‌گوید: “درهمین شب و روز، بازار بیخی ضعیف شده، تقاضا در مارکیت نیست، من از باشندگان کشور میخواهم تا از صنایع کشور استفاده کنند که زمینه ایجاد کار به شهروندان کشور گردد.”

با این حال، مریم پوپل، رییس یکی از مرکزهای صنعت خیاطی در کشور می‌گوید که از ۱۵ سال به این‌سو، صدها بانو با وی مصروف کار بودند اما حالا، آنان وظایف خود را ترک کرده اند، خانم پوپل، می‎افزاید که اگر مشکل بازار برای تولیدات این مرکز حل نشود، به‌زودی این مرکز بسته خواهد شد.

خانم پوپل، بیان می‌دارد: “روز به روز متاسفانه چیزی‌که اینان را متضرر می‌سازد، نبود مارکیت مستدام و مارکیت ضعیف می‌باشد.”

با این حال، مسسولان در وزارت صنعت و تجارت می‌گویند که برای رشد تشبثات بانوان روی راهبرد تازه ای کار می‌کنند که با تکمیل شدن و تطبیق آن این بخش رشد خواهد کرد.

ظهیرالدین شیرزاد، معین این وزارت ابراز میدارد: نظر به اهمیت که زنان متشبث در کشور دارند، استراتیژی انکشاف تشبثات کوچک و متوسط زنان، برنامه ملی اولویت انکشاف سکتور خصوصی، طرزالعمل پارک های صنعتی برای تشبثات کوچک، متوسط و زنان، طرزالعمل، توزیع زمین در شهرک صنعتی قالین میتواند این بانوان را کمک کند.”

نگرانی زنان متشبث در حالی ابراز می‌گردد، که اخیراٌ اتاق‌های تجارت از بیرون کشیده شدن سرمایه‌ها از سوی سرمایه گذاران در کشور و انتقال آن به شمار دیگر از کشورهای آسیایی تاسف‌بار خوانده شده بود و مسوولان در این نهاد حکومت را از بهر بی‌پروا بودن به این موضوع مورد انتفاد قرار داده بودند.

تجارت

سرپرست وزارت صنعت و تجارت عازم تاتارستان روسیه شد

Published

on

(Last Updated On: ثور ۲۵, ۱۴۰۳)

نور الدین عزیزی، سرپرست وزارت صنعت و تجارت به منظور اشتراک در پانزدهمین نشست بین المللی اقتصاد روسیه و جهان اسلام عازم جمهوری تاتارستان شد.

وزارت صنعت و تجارت می‌گوید که آقای عزیزی در راس یک هیات بلند پایه امارت اسلامی به دعوت رسمی رستم مینی خانوف، رئیس جمهور تاتارستان به تاتارستان سفر کرد.

قرار است پانزدهمین نشست بین المللی اقتصاد روسیه و جهان اسلام به تاریخ ۱۴ ماه می الی ۱۹ماه می سال روان میلادی در شهر کازان جمهوری تاتارستان برگزار گردد.

Continue Reading

تجارت

حنفی: افغانستان می‌تواند به یکی از مراکز مهم صنعتی در منطقه مبدل شود

Published

on

(Last Updated On: ثور ۲۴, ۱۴۰۳)

معاون اداری ریاست‌الوزرا می‌گوید، افغانستان دارای عوامل مهم برای تولیدات صنعتی است که می‌تواند به یکی از مراکز مهم صنعتی در منطقه مبدل شود.

عبدالسلام حنفی در مراسم افتتاح نمایشگاه ملی و بین‌المللی به مناسبت هفته صنعت گفته که رُشد صنعت زمینه‌ساز رُشد بخش‌های دیگری اقتصادی می‌شود و امارت اسلامی با تمام معنا حامی صنعت و تولیدات داخلی کشور است.

آقای حنفی گفته است: «افغانستان دارای عوامل مهم و غنی برای تولیدات صنعتی است که می‌تواند به یکی از مراکز مهم صنعتی در منطقه مبدل شود. رشد صنعت زمینه ساز رشد سکتورهای دیگری اقتصادی به ویژه زراعت نیز خواهد بود.»

در این مراسم، سرپرست وزارت صنعت و تجارت همچنان افزوده که امارت اسلامی برنامه‌هایی را در زمینه‌های رُشد صنعت و حمایت از بخش خصوصی روی ‌دست دارد که افغانستان را به‌ خودکفایی می‌رساند.

نورالدین عزیزی تصریح کرده که صنعت افغانستان در حال حاضر رو به پیشرفت وکیفیت کالاهای صادراتی نیز بلند رفته است.

در همین حال، شماری از سرمایه‌گذاران در این مراسم گفتند که پس از حاکمیت دوباره امارت اسلامی صادرات کشور افزایش یافته و همچنان به تعداد شرکت‌های تولیدی نیز افزوده شده است.

این نمایشگاه برای هفت روز به روی بازدیدکنندگان باز است و تولیدات صنعتی در ۴۵۰ غرفه به نمایش گذاشته شده که زنان تجارت‌پیشه نیز شرکت کرده‌اند.

Continue Reading

تجارت

افغانستان و پاکستان در مورد یک میکانیزم تازه برای رفت و آمد موترهای باربری توافق کردند

Published

on

(Last Updated On: ثور ۲۳, ۱۴۰۳)

وزارت ترانسپورت و هوانوردی خبر داده است که افغانستان و پاکستان بر صدور یک سند موقت برای رانندگان موترهای باربری به توافق رسیده اند.

این وزارت با نشر اطلاعیه‌ای امروز (یکشنبه، ۲۳ ثور) گفت که رانندگان و کلینران موترهای حامل کالاهای تجارتی از افغانستان و پاکستان باید برای عبور از گذرگاه‌ها این سند را با خود داشته باشند.

بر بنیاد این اطلاعیه، سند مذکور برای افغان‌ها در سفارت پاکستان در کابل و قونسلگری این کشور در کندهار توزیع می‌شود.

برای پاکستانی‌ها، این سند در دفتر اتشه ترانسپورتی افغانستان در پشاور و کویته داده می‌شود.

وزارت ترانسپورت از مالکان و رانندگان موترهای باربری خواسته است که الی اول جوزا اسناد مورد نیاز خود را به شرکت‌های ترانسپورتی مربوطه خود تسلیم نمایند.

این وزارت هشدار داده است که سر از تاریخ اول جوزا، موترهای باربری نمی‌توانند بدون سند تازه به این دو کشور رفت و آمد کنند.

Continue Reading

Trending

Copyright © 2022 Ariana News. All rights reserved!