Connect with us

رویداد های اخیر

وزارت صحت: سهل انگاری سبب افزایش مبتلایان کووید-۱۹ خواهد شد

منتشر شده

در

Last Updated on: عقرب ۳, ۱۴۰۱

وزارت صحت عامه کشور میگوید که بحران ویروس کرونا در افغانستان هنوز ختم نشده است و سهل انگاری موجب افزایش مصاب شدگان خواهد شد.

بر اساس معلومات وزارت صحت با آنکه در این اواخر آمار ثبت مبتلایان کرونا رو به کاهش است اما سهل انگاری مردم در مقابله با آن و عدم رعایت نکات بهداشتی این وزارت را نگران کرده است.

جواد عثمانی سرپرست این وزارت گفته است: “ویروس کرونا ختم نشده است. اگرچه کاهش یافته اما اگر مردم توجه نکنند رو بهبود نمی رویم با موج جدید کرونا روبرو میشویم.”

این در حالی است که وزارت صحت عامه ۵۰۰ پایه دستگاه تنفس مصنوعی را از کشور آلمان خریداری کرده و روند توزیع آن را به تمام ولایت ها آغاز کرده است.

آقای عثمانی افزوده است: “امروز به ۹ ولایت کشور این وینتلاتور ها با ضمایم آن توزیع میشود. چگونگی استفاده ی آن ساده است و به داکتران هم آموزش داده شده است.”

افغانستان پیش از تهیه این ۵۰۰ دستگاه تنفس مصنوعی یا وینتلاتور سه صد ونتیلاتور داشت اما نگرانی ها از عدم آگاهی پزشکان از این دستگاه ها و غیر فعال بودن آن در بسیاری از ولایت های کشور وجود دارد.

رویداد های اخیر

شرکت افغان بیسیم هزاران اصله نهال را به اداره محیط زیست اهدا کرد

Published

on

شرکت مخابراتی افغان بیسیم به هدف سرسبزی و بهبود محیط زیست در کشور، هزاران اصله نهال زینتی و غیرمثمر را به اداره ملی حفاظت محیط زیست اهدا کرد.

مسئولان اداره ملی حفاظت محیط زیست می‌گویند که این نهال‌ها در ترمینال‌های جدید وزارت ترانسپورت، برخی از ادارات دولتی و سایر نقاط شهر کابل به هدف زیبایی، سرسبزی و بهبود محیط زیست غرس خواهد شد.

مسئولان این اداره با قدردانی از شرکت افغان بیسیم، از سایر اعضای بخش خصوصی کشور نیز می‌خواهند که در سرسبزی و بهبود محیط زیست سهم بگیرند.

در همین حال، مسئولان افغان بیسیم گفته‌اند که با همکاری اداره ملی حفاظت محیط زیست و شاروالی‌ها، روند نهال‌شانی را در کابل، کندهار، هرات و کندز ادامه خواهند داد.

محمد خان یعقوبی، مشاور حقوقی شرکت مخابراتی افغان بیسیم، گفت: «امسال نیز در کابل، کندهار، بامیان و هرات، پلان ما این است که با اداره محیط زیست و شاروالی کابل در این بخش سهیم باشیم.»

مسئولان اداره ملی حفاظت محیط زیست از همه شهروندان می‌خواهند که در آبادی کشور سهیم باشند تا افغانستانی سرسبز برای نسل‌های آینده باقی بماند و آنان بتوانند از محیط زیست پاک لذت ببرند.

Continue Reading

رویداد های اخیر

نوری: دیورند پذیرفتنی نیست، مداخلات خارجی و گروه‌های «مقاومت» دسیسه بیرونی‌اند

او همچنان ادعا کرد که برخی استخبارات منطقه‌ای به‌ویژه پاکستان و دیگر کشورها در گذشته در امور داخلی افغانستان مداخله کرده و در ایجاد اختلافات نقش داشته‌اند.

Published

on

نورالله نوری، وزیر سرحدات، اقوام و قبایل، در نشست مردمی در بدخشان با تأکید بر موضع حکومت گفت که خط فرضی دیورند برای افغانستان قابل قبول نیست.

او همچنان ادعا کرد که برخی استخبارات منطقه‌ای به‌ویژه پاکستان و دیگر کشورها در گذشته در امور داخلی افغانستان مداخله کرده و در ایجاد اختلافات نقش داشته‌اند.

وی افزود که آنچه تحت نام «مقاومت» در داخل افغانستان یاد می‌شود، یک دسیسه بیرونی است و در داخل کشور پایگاه مردمی ندارد.

نوری در عین حال تأکید کرد که امارت اسلامی خواهان روابط عادی است، اما در برابر هرگونه تهدید، از تمامیت ارضی کشور دفاع خواهد کرد.

Continue Reading

رویداد های اخیر

کمک تازه اتحادیه اروپا برای سیلاب‌زدگان افغانستان؛ بیش از ۱۳ میلیون افغانی اختصاص یافت

این کمک بخشی از سهم گسترده اتحادیه اروپا در صندوق اضطراری پاسخ به حوادث فدراسیون بین‌المللی جمعیت‌های صلیب سرخ و هلال احمر عنوان شده است.

Published

on

اتحادیه اروپا در واکنش به سیلاب‌های اخیر در افغانستان، کمک بشردوستانه به ارزش ۱۷۵ هزار یورو (بیش از ۱۳ میلیون افغانی) را برای حمایت از خانواده‌های آسیب‌دیده اختصاص داده است.

بر اساس این کمک، حدود ۱۲ هزار تن در ولایت‌های بادغیس، فراه، غور، هلمند، هرات، کندهار، لوگر و ارزگان تحت پوشش قرار خواهند گرفت.

گفته شده است که این بودجه از طریق جمعیت هلال احمر افغانی برای ارائه کمک‌های نقدی، توزیع خیمه‌ها، کمپل‌ها و سایر اقلام ضروری مصرف خواهد شد. همچنان فراهم‌سازی بسته‌های صحی، دسترسی به آب آشامیدنی صحی و خدمات اولیه درمانی نیز شامل این برنامه است.

این کمک بخشی از سهم گسترده اتحادیه اروپا در صندوق اضطراری پاسخ به حوادث فدراسیون بین‌المللی جمعیت‌های صلیب سرخ و هلال احمر عنوان شده است.

اتحادیه اروپا همچنان یکی از بزرگ‌ترین کمک‌کنندگان بشردوستانه به افغانستان به‌شمار می‌رود و در سال جاری میلادی بیش از ۱۶۲ میلیون یورو را به نهادهای همکار اختصاص داده است.

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2025 Ariana News. All rights reserved!