Connect with us

رویداد های اخیر

وزیر عدلیه: منصب باید ذریعه خدمت باشد، نه تجارت

منتشر شده

در

عبدالحکیم شرعی، وزیر عدلیه امارت اسلامی افغانستان، تأکید کرده است که منصب و مسئولیت در نظام اسلامی باید وسیله‌ای برای خدمت به مردم باشد، نه ابزاری برای تجارت و منافع شخصی.

وی این سخنان را روز سه شنبه در نشست شورای رهبری وزارت عدلیه بیان کرد.

وزیر عدلیه در این نشست گفت که تقوا مهم‌ترین ویژگی یک مسئول در نظام اسلامی است و فرد متقی با روحیه قناعت و اخلاص کار می‌کند و هدف او تنها رضای الله تعالی و خدمت به مردم است، نه دستیابی به امتیازات و منافع مادی.

عبدالحکیم شرعی همچنان از کارمندان وزارت عدلیه خواست تا با صداقت، دیانت و امانت‌داری وظایف‌شان را انجام دهند، از بیت‌المال حفاظت کرده و برای تقویت هرچه بیشتر نظام اسلامی تلاش نمایند.

وی افزود که هدف از پیش‌برد مسئولیت‌ها در وزارت عدلیه و کمیسیون جلوگیری از غصب زمین، صرفاً تقویت نظام و تطبیق شریعت اسلامی است؛ ارزشی که به گفته او، برای تحقق آن قربانی‌های زیادی داده شده است.

رویداد های اخیر

نماینده بریتانیا با دیپلوماتان افغانستان و پاکستان در اسلام آباد در باره مسائل امنیتی گفتگو کرد

Published

on

ریچارد لیندسی، نماینده ویژه بریتانیا برای افغانستان، با سردار احمد شکیب، سفیر افغانستان در اسلام‌آباد و محمد صادق، نماینده ویژه پاکستان در امور افغانستان، دیدار و در مورد مسائل امنیتی منطقه گفتگو کرده است.

لیندسی در شبکه اجتماعی ایکس گفت که در دیدارش با سفیر امارت اسلامی، همچنین در مورد تأثیر سیاست‌های امارت اسلامی بر زنان و دختران بحث کرده است.

محمد صادق، نماینده پاکستان، نیز خاطرنشان کرد که دیدارش با لیندسی بر وضعیت امنیتی منطقه، «به ویژه چالش فوری ناشی از حملات تروریستی فرامرزی» متمرکز بوده است.

وی افزود: «ما همچنین در مورد آخرین تحولات امنیتی منطقه و چالش های امنیتی گسترده تر تبادل نظر کردیم. ما بر اهمیت همکاری و هماهنگی مداوم برای رسیدگی به نگرانی های مشترک و ارتقای ثبات منطقه‌ای تأکید کردیم.»

گفتنی است که تنش بین افغانستان و پاکستان بر سر مسائل امنیتی تشدید و تجارت بین دو کشور از اکتوبر سال گذشته به حالت تعلیق درآمده است.

Continue Reading

رویداد های اخیر

شهباز شریف: کابل هیچ تعهد جدی برای مهار گروه‌های شبه‌نظامی نشان نداده است

Published

on

شهباز شریف، صدراعظم پاکستان، می‌گوید که امارت اسلامی در رابطه به خواست اسلام‌آباد مبنی بر مهار گروه‌های شبه‌نظامی هیچ تعهد جدی‌ای نشان نداده است.

شریف امروز سه شنبه در یک ورکشاپ در مورد امنیت ایالت خیبرپختونخوا گفت که پاکستان نمی‌خواست تجارت با افغانستان متوقف شود اما ناامنی اسلام‌آباد را «مجبور» به بستن گذرگاه‌ها کرد.

او تأکید کرد که پاکستان تلاش‌های مکرری برای حل دیپلوماتیک این مسئله انجام داده است، اما کابل تمایل کمی برای متعهد شدن به مهار گروه‌های شبه‌نظامی نشان داده است.

او گفت: «این بار باید تصمیم گرفته شود که آیا افغانستان می‌خواهد در صلح زندگی کند یا نه.»

شریف افزود که اگرچه افغان‌ها «برادران و خواهران ما» هستند، اما امارت اسلامی حداقل باید با جلوگیری از فعالیت شبه‌نظامیان به مردم افغانستان رحم کند. او اما تأکید کرد که پاکستان به تلاش خود ادامه خواهد داد.

صدراعظم پاکستان خاطرنشان کرد که در سال ۲۰۱۸، تروریزم از پاکستان ریشه کند شده بود، اما اکنون هر روز یک حادثه تررویستی در گوشه‌ای از خاک این کشور رخ می‌دهد.

شهباز شریف گفت که پاکستان طی چندین دهه میزبان نزدیک به چهار میلیون مهاجر افغان بوده است و اغلب با وجود دریافت کمک‌های بین‌المللی، از منابع خود استفاده کرده است.

او گفت: «ما هیچ لطفی نکردیم؛ ما به مسئولیت‌های خود عمل کردیم. اما نحوه جبران آنها به ما بسیار ناراحت‌کننده است.»

شریف به توافق‌نامه‌ دوحه اشاره کرد و خاطرنشان نمود که افغانستان متعهد شده است که از فعالیت گروه‌های تروریستی در خاک خود جلوگیری کند – تعهدی که به گفته او رعایت نشده است.

او گفت: «آنچه برای افغانستان خوب است، برای پاکستان هم خوب است و برعکس.» او افزود که همزیستی مسالمت‌آمیز همچنان تنها مسیر عملی رو به جلو است.

مقام‌های پاکستانی همواره ادعا کرده اند که حملات در این کشور از خاک افغانستان سازماندهی می‌شود.

امارت اسلامی اما این ادعا را رد کرده و گفته است که افغانستان مسئول «ناکامی امنیتی» پاکستان نیست.

Continue Reading

رویداد های اخیر

چین انفجار کابل را که منجر به جان باختن ۷ نفر از جمله یک تبعه چینی شد، محکوم کرد

Published

on

حکومت چین انفجار مرگبار روز دوشنبه در یک رستورانت چینی-افغان در مرکز کابل را که منجر به کشته شدن حداقل هفت نفر از جمله یک تبعه چینی شد، به شدت محکوم کرد.

روز سه‌شنبه، گروه داعش مسئولیت این حمله را بر عهده گرفت و اعلام کرد که این حمله توسط یک بمب‌گذار انتحاری صورت گرفت.

این انفجار عصر دوشنبه در رستورانت چاینیز نودل، یک رستورانت مشترک چینی-افغان در ساحه شهر نو پایتخت رخ داد. پولیس کابل اعلام کرد که این انفجار در نزدیکی آشپزخانه رستورانت رخ داده و منجر به کشته شدن یک شهروند چینی و شش افغان و زخمی شدن چندین نفر دیگر شده است.

گوئو جیاکون، سخنگوی وزارت امور خارجه چین، در یک کنفرانس مطبوعاتی گفت که چین «تسلیت عمیق خود را به خاطر جان‌های از دست رفته و همدردی صمیمانه خود را با مجروحان ابراز می‌کند.»

او تأیید کرد که یک تبعه چینی کشته و پنج تبعه چینی دیگر در این حمله زخمی شده‌اند. گوئو گفت که چین از امارت اسلامی خواسته است که تمام تلاش خود را برای تداوی مجروحان، تضمین امنیت اتباع، پروژه‌ها و مؤسسات چینی، بررسی کامل حادثه و مجازات عاملان آن در اسرع وقت انجام دهند.

وی افزود که مقامات سفارت چین در افغانستان از مجروحان در شفاخانه عیادت کرده‌اند.

این انفجار همچنین محکومیت شدید چهره‌های سیاسی افغانستان از جمله حامد کرزی، رئیس جمهور پیشین کشور و عبدالله عبدالله، رئیس شورای عالی مصالحه ملی در حکومت پیشین را به دنبال داشت.

با این حال، وزارت امور خارجه چین به اتباع چینی توصیه کرد که از سفر به افغانستان در آینده نزدیک خودداری کنند. همچنین از شهروندان و شرکت‌های چینی که در حال حاضر در این کشور هستند، خواست تا اقدامات احتیاطی امنیتی بیشتری را در نظر بگیرند و در اسرع وقت مناطق پرخطر را ترک کنند.

مقامات افغان اعلام کرده اند که تحقیقات در مورد این حمله ادامه دارد.

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2025 Ariana News. All rights reserved!