Connect with us

رویداد های اخیر

پاکستان: به رسمیت شناختن حکومت فعلی افغانستان، نیازمند توافق منطقه‌ای است

منتشر شده

در

Last Updated on: عقرب ۲, ۱۴۰۱

وزارت خارجه پاکستان اعلام کرده است که این کشور حکومت فعلی افغانستان را بدون رویکرد و توافق منطقه‌ای به رسمیت نمی‌شناسد.

عاصم افتخار، سخنگوی وزارت امور خارجه پاکستان در نشست خبری هفتگی خود در پاسخ به این سوال که آیا پاکستان در نظر دارد حکومت فعلی افغانستان را به رسمیت بشناسد، گفت: “ما فکر می‌کنیم بهترین کار این است که [به رسمیت شناسی طالبان] را از طریق یک رویکرد منطقه‌ای و توافقی انجام دهیم.”

افتخار شرایط فعلی امنیت در افغانستان را بهتر از قبل ارزیابی کرد و افزود وضعیت انسانی و اقتصادی در این کشور بسیار وخیم است.

او در پاسخ به گزارش اخیر سازمان ملل که تهدیدات القاعده، داعش و تحریک طالبان پاکستان را برجسته می‌کند، گفت که یکی از انتظارات جامعه جهانی از حکومت فعلی این بود که خاک افغانستان نباید علیه کشور دیگری استفاده شود.

افتخار افزود: “این انتظار همچنان وجود دارد. من فکر می‌کنم این یک مسئولیت جمعی است، زیرا این مشکل جدیدی نیست. برخی از این گروه‌ها مدت‌هاست که آنجا بوده‌اند.”

وی خاطرنشان که برای مبارزه با گروه‌هایی مثل داعش و القاعده، تعامل با حکومت فعلی ضروری است.

سخنگوی وزارت خارجه پاکستان گفت: “تعامل با طالبان (حکومت فعلی افغانستان)، آنها را قادر می‌سازد تا به طور موثر با برخی از این گروه‌ها مقابله کنند. در بسیاری از موارد این تهدید برای همه مشترک است.”

این مقام وزارت خارجه پاکستان خاطرنشان کرد که داعش و القاعده تهدیدی برای ثبات افغانستان و همچنین پاکستان و سایر کشورهای منطقه و جهان هستند.

عاصم افتخار تاکید کرد: “بنابراین باید به صورت مشارکتی به آن رسیدگی شود.”

وی با اشاره به شرایط بسیار دشوار و پیچیده افغانستان گفت، در شرایطی که  کشورهای مختلف در سطوح مختلف، با مقامات موقت افغانستان در تماس یا درگیر هستند، بنابراین برخی در آنجا سفارت دارند، پاکستان نیز یکی از این کشورها به شمار می آید.

رویداد های اخیر

پولیس ترافیک موترهای جدید دریافت کرد

Published

on

وزارت امور داخله از تحویل‌دهی تعدادی موترهای جدید و مدرن به ریاست عمومی پولیس ترافیک خبر داده است.

این وزارت در خبرنامه‌ای نوشته است موترهای جدید که دارای رنگ، علامت و تجهیزات مدرن ویژه پولیس ترافیک می‌باشند، نقش مؤثری در تأمین نظم ترافیکی در شهرها و جاده‌های اصلی، پیشگیری از حوادث و ارائه خدمات سریع به مردم خواهند داشت.

Continue Reading

رویداد های اخیر

آذربایجان ۱۴ زندانی افغان را آزاد کرد

Published

on

وزارت امور خارجه افغانستان اعلام کرده که آذربایجان ۱۴ تبعه افغان را از زندان‌های خود آزاد کرده است.

این وزارت در بیانیه‌ای امروز (شنبه) گفت که آزادی این زندانیان در پی تلاش‌های سفارت افغانستان در باکو صورت گرفته است.

وزارت امور خارجه از آذربایجان و مقامات مربوطه به خاطر همکاری و اقدامات بشردوستانه‌شان قدردانی کرد و همچنین تأکید نمود که امارت اسلامی به پیگیری و حل و فصل قضایای زندانیان افغان ادامه خواهد داد.

Continue Reading

رویداد های اخیر

خلیل‌زاد: امریکا از مبارزه امارت اسلامی علیه تروریزم «بسیار راضی» است

Published

on

زلمی خلیل‌زاد، نماینده ویژه پیشین ایالات متحده برای صلح افغانستان، می‌گوید واشنگتن از تلاش‌های امارت اسلامی افغانستان علیه تروریزم «بسیار راضی» است، اگرچه پیشرفت در روابط همچنان به دلیل مسئله زندانیان با مشکل مواجه است.

خلیل‌زاد در مصاحبه با شبکه هندی NDTV گفت که ایالات متحده بازداشت حداقل دو شهروند امریکایی در افغانستان را مانع اصلی بهبود روابط می‌داند.

خلیل‌زاد گفت که امارت اسلامی همچنان به مبارزه با داعش ادامه می‌دهد و امریکا از این تلاش‌ها تا حد زیادی راضی است. او افزود که در نتیجه این تلاش‎ها، بسیاری از اعضای داعش از افغانستان بیرون رانده شده‌اند و اکنون در پاکستان هستند.

خلیل‌زاد همچنان خاطرنشان کرد که نگرانی‌ها در مورد حقوق بشر و نقش سیاسی افغان‌های که عضو امارت اسلامی نیستند، همچنان پابرجاست.

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2025 Ariana News. All rights reserved!