Connect with us

اخبار ساحوی

کار کمیسیون ویژه اصلاح نظام انتخاباتی به گونه رسمی پایان یافت

منتشر شده

در

(Last Updated On: )

vlcsnap-2015-12-21-16h52m02s130

 کمیسیون ویژه اصلاح نظام انتخاباتی آخرین بسته پیشنهادی اش را به حکومت فرستاد. رئیس این کمیسیون می گوید که این بسته پیشنهادی با رای اکثریت اعضای این کمیسیون ترتیب شده و برای برگزاری انتخابات های شفاف و قابل قبول در کشور بسیار اثرگذار خواهد بود.

درهمین حال اعضای این کمیسون تاکید می ورزند این نهاد تمامی کارکردهایش را بر بنیاد منافع ملی و ایجاد یک کار شیوه تازه برای آوردن اصلاحات در نظام انتخاباتی انجام داده و زیر فشار هیچ جریانی قرار نگرفته اند.

کمیسیون ویژه اصلاح نظام انتخاباتی که بربنیاد فرمان رئیس جمهور پنج ماه پیش ایجاد و به کار اش آغاز کرده بود، آخرین بسته پیشنهادی و گزارش تفصیلی اش را  روز دوشنبه به حکومت وحدت ملی سپرد.

رئیس این کمیسیون می گوید که پس از این مسوولیت حکومت است که با درنظر داشت بسته های پیشنهادی اصلاحات را در نظام انتخاباتی به میان آورد و آغاز خوبی برای اصلاحات بنیادین در انتخابات های کشور گردد.

رئیس کمیسیون ویژه اصلاح نظام انتخاباتی شاه سلطان عاکفی میگوید: “انتخابات یک روند ملی و حقوقی است که سرنوشت همه مردم به آن تعلق دارد. با تهیه این بسته دوم پیشنهادی مشوره های با نخبه گان و شماری از مردم و شخصیت های دیگر صورت گرفته و تلاش ها بر این بوده تا راه های حل کوتاه مدت و دراز مدت برای بهبود وضعیت انتخابات در افغانستان کارهای صورت گیرد و مفید تمام شود.”

درهمین حال رئیس کمیسیون ویژه اصلاح نظام انتخاباتی تاکید می ورزد که پس از این عملی کردن پیشنهادات درباره بهبود نظام انتخاباتی از مسوولیت های حکومت خواهد بود.

شاه سلطان عاکفی میافزاید: “به اساس فرمان 40 رئیس جمهور این کمیسیون ایجاد شد و نحوه تصمیم گیری ها برای رئیس جمهور نیز مشخص است و ما با حضور دو ثلث اعضای کمیسیون با رای گیری اکثریت موافق به تمامی موارد بسته دوم و اخیر پیشنهادی به حکومت وحدت ملی به توافق کلی رسیده ایم و پس از این مسوولیت به حکومت بر میگردد.”

از سوی هم کمیسیون ویژه اصلاح نظام انتخاباتی با ستایش از تلاش های رسانه ها برای آگاهی دهی مردم از چگونه گی کارهای این کمیسیون، شماری از رسانه های کشور را مورد تقدیر قرار داد ونقش رسانه ها را برای بهبود وضعیت در بخش های گونه گون بسیار اثر گذار دانست.

گزارش از رفیع صدیقی

Advertisement

اخبار ساحوی

آتش سوزی در یک ساختمان کویت جان ۴۹ کارگر خارجی را گرفت

شیخ فهد الیوسف الصباح، وزیر داخله کویت تلفات این حادثه را تایید کرد و موقع بازدید از محل حادثه دستور دستگیری مالک ساختمان را داد.

Published

on

(Last Updated On: )

وزارت امور داخله کویت اعلام کرده که آتش‌سوزی در یک ساختمان جان ۴۹ کارگر خارجی را گرفته است.

بر اساس گزارش‌ها این رویداد روز(چهارشنبه،۲۳جوزا) در شهر «منگاف» در جنوب کویت رخ داده است.

تاکنون در باره ملیت قربانیان آتش‌سوزی چیزی گفته نشده است.

رویترز گزارش به نقل از سفارت هند در کویت گزارش داده که ۳۰ کارگر هندی در این رویداد زخمی شدند.

سفارت هند در کویت گفته که ۴۷ کارگر در شفاخانه‌ها تحت تداوی قرار گرفته‌‌اند.

ازسوی‌هم وزارت کارگران مهاجر فلیپین تایید کرده که ۱۱ کارگر این کشور در پی آتش‌سوزی در کویت زخمی شده‌اند.

یوسف سعود الصباح، معاون صدراعظم کویت مالک این ساختمان را به ارتکاب تخلفاتی که به وقوع چنین حوادثی کمک می‌کند، متهم کرد.

شیخ فهد الیوسف الصباح، وزیر داخله کویت تلفات این حادثه را تایید کرد و موقع بازدید از محل حادثه دستور دستگیری مالک ساختمان را داد.

وضعیت شماری از زخمیان این رویداد وخیم گزارش داده شده است.

این در حالی است که جامعه بزرگی از کارگران به خصوص مهاجران در کویت کارگران هستند.

 

خبرهای مرتبط: 

 

آتش سوزی در نیویارک جان ۱۹ تن را گرفت

۷۳ کشته در پی آتش‌سوزی در ژوهانسبورگ آفریقای جنوبی

Continue Reading

اخبار ساحوی

پولیس هند: ۹ زایر هندو در جمو کشته شدند

Published

on

(Last Updated On: )

پولیس هند گفته است که روز یک‌شنبه (۲۰ جوزا) نه زایر هندو در حملهٔ تندروان مظنون کشته شده و ۳۳ زایر دیگر زخمی شدند.

موهیتا شرما، یک مقام محلی پولیس در جمو گفت: «تندروان بر این بس کمین گرفته و بر آن گلوله‌باری کردند. بس در دره سقوط کرد که منجر به مرگ نه نفر و زخمی شدن ۳۳ نفر دیگر شد.»

پولیس هند گفته است که زخمی شدگان این رویداد به شفاخانه‌های نزدیک منتقل شده و عملیات برای یافتن مهاجمان مظنون در ساحه آغاز شده است.

این رویداد درست در روزی به وقوع پیوست که نریندرا مودی، برای سومین دور به صفت صدر اعظم هند سوگند وفاداری یاد کرد.

راهول گاندی، رهبر مخالف مودی، با اشاره به کشته شدن زایران هندی، در یک پیام در شبکهٔ ایکس نگاشته است: «این رویداد ننگین، تصویر واقعی از وضعیت نگران کنندهٔ امنیتی در جمو و کمشیر است.»

جمو و کشمیر که پاکستان نیز بر آن ادعای ملکیت دارد، از دهه‌ها به اینسو صحنهٔ خشونت‌های تندروان اسلام‌گرا است که تا کنون منجر به کشته شدن ده‌ها هزار نفر شده است.

در سال ۲۰۱۷ نیز تندروان مظنون بر یک بس حامل زایران هندو در جمو و کشمیر حمله کردند که در آن رویداد هشت نفر کشته شد.

روز گذشته، رییس پولیس جمو گفته بود که شمار تندروان محلی در این ساحه کاهش یافته و به گفتهٔ وی فقط ۷۰ تا ۸۰ تندرو خارجی در جمو فعالیت دارند.

از سال ۲۰۱۹ به اینسو و پس از سلب حق نیمه خودمختاری کشمیر زیر ادارۀ هند توسط حکومت به رهبری نریندرا مودی، صدراعظم هند، حس خشم و انزجار جدایی طلبان و تندروان کشمیری نسبت به هند اوج گرفته است.

کشمیر که جمعیت آن عمدتاً مسلمانان اند، از زمان استقلال پاکستان و هند در سال ۱۹۴۷ به اینسو به دو بخش تقسیم شده است که یکی آن زیر ادارۀ هند و دیگری زیر ادارۀ پاکستان است.

هند و پاکستان – دو همسایۀ رقیب مجهز با اسلحۀ اتمی – دو بار به خاطر کشمیر با هم جنگیده اند. هرچند هر یک از این دو کشور بخشی از کشمیر را زیر ادارۀ خود دارند، هردوی آنان ادعای ملکیت کامل آن را دارند.

Continue Reading

اخبار ساحوی

هفت سرباز پاکستانی در انفجاری در نزدیک مرز افغانستان کشته شدند

Published

on

(Last Updated On: )

اردوی پاکستان روز یک‌شنبه (۲۰جوزا) اعلام کرد که هفت سرباز در انفجار بمبی که هدف آن یک لاری نظامی بود، در شمال غرب پاکستان، در امتداد مرز با افغانستان کشته شدند.

مسئولیت این حمله را تاکنون هیچ گروهی به عهده نگرفته است.

اردوی در بیانیه‌ای گفت که بمبی در نزدیک موتری نظامی منفجر شد و هفت سرباز از جمله یک افسر کشته شدند.

این حادثه در منطقه لکی‌مروت، در نزدیک مناطق قبایلی در خیبرپختونخوا رخ داده است.

تحریک طالبان پاکستان در گذشته مسئولیت حملات مشابهی را به عهده گرفته بود. این گروه که به گفته پاکستان در افغانستان و مناطق قبایلی حضور دارد، برای سرنگونی دولت پاکستان مبارزه مسلحانه می‌کند.

امارت اسلامی افغانستان پیش از این گفته بود که افزایش خشونتها در پاکستان یک مسئله داخلی اسلام‌آباد است.

Continue Reading

Trending

Copyright © 2022 Ariana News. All rights reserved!