Connect with us

رویداد های اخیر

یکی از رهبران شبکه القاعده در پاکستان بازداشت شد

هیئت تحریم سازمان ملل متحد علیه داعش و القاعده در فهرست خود که مربوط به جنوری ۲۰۰۱ است، فرد دستگیر شده را «امین محمد الحق سام خان» معرفی می‌کند و او را هماهنگ کننده امنیتی بن لادن می‌نامد.

منتشر شده

در

مقام‌های ضد تروریستی پاکستانی یکی از رهبران القاعده به نام امین الحق را که در فهرست تحریم‌های سازمان ملل قرار دارد، دستگیر و او را از نزدیکان اسامه بن لادن رهبر کشته شده این گروه تروریستی توصیف کردند.

این اولین دستگیری القاعده در پاکستان پس از چندین سال در حالی صورت می‌گیرد که اداره مبارزه با تروریسم این کشور در ایالت پنجاب، پرونده‌ای حقوقی علیه امین الحق به ثبت رساند و او را به برنامه‌ریزی برای خرابکاری در تاسیسات کلیدی در این منطقه متهم کرد. البته برنامه دقیق یا تاسیسات او را مشخص نشده است.

به نقل از خبرگزاری رویترز، سخنگوی اداره مبارزه با تروریسم پاکستان در بیانیه‌ای گفت: «در یک پیشرفت مهم در مبارزه با تروریسم، نیروهای اداره با همکاری سازمان‌های اطلاعاتی، امین الحق، یکی از رهبران ارشد القاعده را با موفقیت دستگیر کرد. نام او در فهرست تروریست‌های سازمان ملل قرار دارد.»

هیئت تحریم سازمان ملل متحد علیه داعش و القاعده در فهرست خود که مربوط به جنوری ۲۰۰۱ است، فرد دستگیر شده را «امین محمد الحق سام خان» معرفی می‌کند و او را هماهنگ کننده امنیتی بن لادن می‌نامد.

این هیئت همچنین خاطرنشان کرد این فرد به دلیل ارتباط با گروه‌ القاعده، مشارکت یا حمایت از فعالیت‌هایی مانند «تامین، فروش یا انتقال اسلحه و مواد مرتبط» به این گروه‌ در لیست قرار گرفته است.

بن لادن در سال ۲۰۱۱ در جریان عملیات نیروهای امریکایی به مخفیگاهش در شهر ابیت آباد در شمال پاکستان کشته شد.

 

خبرهای مرتبط: 

شورای امنیت ملل متحد: القاعده در چندین ولایت افغانستان فعالیت می‌کند

امریکا: طالبان با گروه القاعده روابط نزدیک دارد

رویداد های اخیر

صدها مقام پیشین امریکایی خواهان لغو انتقال پناهجویان افغان از قطر به کانگو شدند

Published

on

صدها مقام پیشین امریکایی با امضای نامه‌ای سرگشاده به وزارت خارجه ایالات متحده، خواستار لغو طرح انتقال پناهجویان افغان از قطر به کانگو شدند.

این نامه توسط بیش از ۶۰۰ مقام پیشین ملکی و نظامی امریکا و حدود ۱۰۰ سازمان امضا شده و به مارکو روبیو، وزیر خارجه ایالات متحده، ارسال شده است.

در بخشی از این نامه آمده است: «آن‌ها توسط ایالات متحده برای تکمیل مراحل قانونی مهاجرت به قطر منتقل شدند. آن‌ها از قوانین پیروی کردند و بررسی‌های گسترده‌ای را پشت سر گذاشتند. با این حال، دولت اکنون در حال بررسی انتقال آن‌ها به جمهوری دموکراتیک کانگو است. آن‌ها برای کانگو بررسی نشده‌اند؛ بلکه برای ایالات متحده تأیید شده بودند.»

بیش از ۱۱۰۰ تن از متحدان افغان و اعضای خانواده‌های‌شان در حال حاضر در کمپ السیلیه در قطر، تحت نظارت ایالات متحده، نگهداری می‌شوند. نزدیک به ۸۰۰ تن از آنان پناهجویانی هستند که روند بررسی و تأییدشان به‌طور کامل انجام شده و مجوز سفر به ایالات متحده را دریافت کرده‌اند. بیش از نیمی از این افراد زنان و کودکان‌اند و اکنون بیش از ۱۵ ماه است که در وضعیت بلاتکلیف ترانزیت به‌سر می‌برند.

در همین حال، آگاهان این اقدام را خیانت به متحدانی دانسته‌اند که جان خود را برای امریکا به خطر انداختند. به گفته آنان، انتقال این افراد به کانگو نه‌تنها غیراخلاقی است، بلکه اعتبار جهانی امریکا را نیز خدشه‌دار می‌کند.

پیش از این نیز شماری از اعضای کانگرس ایالات متحده با طرح کاخ سفید مخالفت کرده و هشدار داده بودند که چنین اقدامی جایگاه امریکا را در میان متحدانش به‌شدت تضعیف خواهد کرد.

Continue Reading

رویداد های اخیر

آصف درانی: در امور داخلی افغانستان مداخله ‌نکنید؛ راه خود را پیدا خواهند کرد

Published

on

آصف درانی، نماینده ویژه سابق پاکستان برای افغانستان، گفته است که هیچ کشوری نباید در امور داخلی افغانستان دخالت کند چون ایجاد هرگونه تغییر در این کشور به خود افغان‌ها بستگی دارد.

درانی در پستی در ایکس گفت که افغان‌ها باید «به حال خود رها شوند» و در نهایت «راه خروج» از مشکلات خود را پیدا خواهند کرد.

با این حال، او هشدار داد که بی‌ثباتی در داخل افغانستان می‌تواند پیامدهای منفی برای کشورهای همسایه داشته باشد و افزود که رهبران افغانستان و حامیان آنها باید مسئولیت رسیدگی به چنین خطراتی را بر عهده بگیرند.

درانی سخنان خود را نشانه حسن نیت و بهترین آرزوها برای مردم افغانستان و آینده آنان توصیف کرد.

Continue Reading

رویداد های اخیر

ازبکستان و جاپان درباره پروژه‌های مشترک برای توسعه اجتماعی-اقتصادی افغانستان گفتگو کردند

Published

on

عصمت‌الله ایرگاشف، نماینده ویژه رئیس جمهور ازبکستان در امور افغانستان، با تتسویا یامادا، رئیس عمومی بخش آسیای جنوبی در اداره همکاری‌های بین‌المللی جاپان، دیدار و دو طرف درباره همکاری‌ در پروژه‌های توسعه‌ای مرتبط با افغانستان گفتگو کرده اند.

به گفته وزارت امور خارجه ازبکستان، هر دو طرف بر اجرای ابتکارات مشترک با هدف حمایت از توسعه اجتماعی-اقتصادی افغانستان تمرکز کردند.

در این دیدار، طرف جاپانی از «رویکرد عمل‌گرایانه» ازبکستان نسبت به افغانستان و همچنین زیرساخت‌های توسعه‌یافته در شهر مرزی ترمذ تمجید کرد.

جاپان همچنین علاقه خود را برای استفاده از امکانات ترمذ برای پروژه‌های بشردوستانه و توسعه‌ای آینده در افغانستان، به ویژه در زمینه‌های آموزش، مراقبت‌های صحی، زراعت، توسعه بخش خصوصی و تلاش‌های مبارزه با مواد مخدر ابراز کرد.

هر دو طرف تأکید کردند که چنین همکاری‌هایی با هدف بهبود شرایط زندگی و رفاه عمومی مردم افغانستان انجام می‌شود.

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2025 Ariana News. All rights reserved!