Connect with us

تجارت

یک خانم تاجر برنده رقابت داوطلبی تأمین زغال سنگ وزارت داخله شد

منتشر شده

در

 حافظ محمد صدیق صدیقی رییس تدارکات وزارت امور داخله روز سه‌شنبه (۲۹ سنبله) گفته که رقابت داوطلبی تهیه زغال سنگ این وزارت به صورت شفاف برگزار شد که درنتیجه برنده آن یک خانم تاجر شد.

به گفته او شرکت نوبهار افضلی که از سوی داکترعزیزه افضلی، یکی از زنان تجارت پیشه رهبری می‌شود، برنده این پروژه شده‌است.

صدیقی گفته که این پروژه چندی پیش از طرف وزارت امور داخله به داوطلبی گذاشته شده بود و چندین شرکت خصوصی در این داوطلبی با هم رقابت کردند‌.

وی دراین باره گفت:« طبق اصول، ما تاجران و مالکان شرکت‌ها را دعوت کرده بودیم که در میان آنها طبقه اناث نیز اشتراک کرده بودند و همه‌ی شان آفرهای خود را آورده بودند و پروسه داوطلبی به صورت شفاف برگزار شده بود که در نتیجه این داوطلبی شرکت برنده یک شرکتی است که مربوط به یک خانم است و ایشان برنده این داوطلبی شده اند.»

درهمین، داکتر عزیزه افضلی رئیس کمپنی نوبهار افضلی با رضایت از روند داوطلبی از زنان تجارت پیشه خواسته است تا در همچو پروژه‌ها اشتراک کنند.

خانم افضلی می‌گوید که:« پروسه به شکل شفاف بود و خودم توانستم که یکی از برنده‌گان این پروسه باشم و خانم‌های که تجارت پیشه هستند می‌توانند دراین پروسه اشتراک کنند.»

تجارت

آریانا افغان هوايی شرکت با طیارهٔ جدید کارگو، دروازه‌های نوین تجارت هوایی را می‌گشاید

دفتر مطبوعاتی آریانا افغان هوايی شرکت گفته است که این پیشرفت، گامی مهم در مسیر نیرومندسازی تجارت و خودکفایی اقتصادی کشور به‌شمار می‌رود.

Published

on

آریانا افغان هوايی شرکت از یک پیشرفت مهم در بخش حمل‌ونقل هوایی کشور خبر داده و اعلام کرده است که قرارداد یک طیارهٔ چارتر کارگو پس از ماه‌ها تلاش نهایی شده و به‌زودی وارد کشور خواهد شد؛ اقدامی که برای تاجران ملی «یک تحول ویژه و تسهیل‌کننده» توصیف شده است.

بخت‌الرحمن شرافت، رئیس آریانا افغان هوايی شرکت، می‌گوید نهایی‌شدن این قرارداد نشانۀ تعهد عملی رهبری آریانا برای حمایت از روندهای تجارتی کشور است. او تأکید کرد: «این طیارهٔ جدید کارگو بخشی از برنامه‌های آریانا برای تقویت صادرات و ارائهٔ خدمات سریع، قابل اعتماد و رقابتی به تاجران ملی است.»

مسوولان آریانا می‌گویند با ورود این طیاره، خدمات ترانسپورت هوایی کالاهای تجارتی به‌گونه چشمگیر بهبود می‌یابد؛ انتقال اموال به‌موقع انجام خواهد شد، هزینه‌های حمل‌ونقل کاهش می‌یابد و ظرفیت صادرات کشور افزایش محسوس خواهد داشت.

به باور کارشناسان اقتصادی، این اقدام نه‌تنها سهولت‌های گسترده برای تاجران فراهم می‌سازد، بلکه نقش مهمی در رشد اقتصادی افغانستان و گسترش بازارهای صادراتی خواهد داشت.

رهبری آریانا می‌گوید این طیارهٔ کارگو، دروازه‌های تازه برای سرعت‌بخشیدن و تضمین انتقال کالاهای صادراتی و وارداتی می‌گشاید و زمینۀ یک رقابت سالم در سکتور هوایی کشور را فراهم می‌سازد.

دفتر مطبوعاتی آریانا افغان هوايی شرکت گفته است که این پیشرفت، گامی مهم در مسیر نیرومندسازی تجارت و خودکفایی اقتصادی کشور به‌شمار می‌رود.

Continue Reading

تجارت

 امارت اسلامی: بازگشایی راه‌های تجارتی با پاکستان منوط به «تضمین قوی» اسلام‌آباد است

سخنگوی امارت تأکید کرد که هدف اصلی این تصمیم، حفظ حقوق تاجران، ثبات مسیرهای ترانزیتی و جلوگیری از برخوردهای سیاسی با نیازهای اقتصادی مردم است.

Published

on

امارت اسلامی افغانستان یک‌بار دیگر موضع رسمی خود را در مورد بازگشایی راه‌های تجارتی با پاکستان اعلام کرد و تأکید نمود که این مسیرها تنها زمانی فعال خواهند شد که اسلام‌آباد تضمین واضح و قوی در مورد عدم استفاده سیاسی و فشار اقتصادی ارائه کند.

ذبیح‌الله مجاهد، سخنگوی امارت اسلامی، در پیامی تازه گفته است که مسیرهای تجارت و ترانزیت میان افغانستان و پاکستان به‌گونه غیرقانونی و با هدف فشار سیاسی از سوی پاکستان بسته شده بود؛ اقدامی که به گفته او، «به مردم دو طرف زیان‌های جدی وارد کرد.»

مجاهد افزود که :« این‌که افغانستان نیازمندی‌های اساسی خود را از کشورهای متعدد دیگر تأمین می‌کند، از همین رو امارت اسلامی تصمیم گرفته است که برای گسترش تجارت و ترانزیت و به‌منظور رفاه مردم دو طرف و انجام تجارت باعزت، راه‌های تجاری با پاکستان تنها زمانی دوباره بازگشایی خواهد شد که از حکومت پاکستان اطمینان قوی به دست آید.»

به گفته او، این تضمین باید مانع آن شود که پاکستان در آینده بار دیگر از مسیرهای تجارتی به‌عنوان ابزار فشار سیاسی استفاده نکند و تجارت مشروع مردم دو کشور آسیب نبیند.

سخنگوی امارت تأکید کرد که هدف اصلی این تصمیم، حفظ حقوق تاجران، ثبات مسیرهای ترانزیتی و جلوگیری از برخوردهای سیاسی با نیازهای اقتصادی مردم است.

امارت اسلامی می‌گوید هرگونه گام برای بازگشایی این مسیرها باید در فضایی مبتنی بر احترام متقابل و همکاری دوامدار برداشته شود.

Continue Reading

تجارت

گسترش همکاری‌های هوایی میان آریانا و ترکیش ایرلاین

در پایان، هر دو طرف بر تشکیل تیم‌های مشترک تخنیکی و عملیاتی برای تقویت و گسترش شبکۀ ترانسپورت هوایی تأکید کردند.

Published

on

رئیس د آریانا افغان هوايی شرکت، بخت‌ الرحمن شرافت، به همراه هیأت همراهش با رئیس اجرائیه ترکیش ایرلاین، بلال إکشی، دیدار و گفتگو کردند تا همکاری‌های دو جانبه در بخش هوایی گسترش یابد.

شرکت هوایی آریانا می‌گوید که، در این نشست، دو طرف بر توسعه ترانسپورت هوایی، استانداردسازی خدمات مسافربری و کارگو، و تبادل تجارب تخنیکی و عملیاتی تأکید نمودند.

رئیس د آریانا افغان هوايی شرکت ضمن ستایش از تجارب بین‌المللی ترکیش ایرلاین، نقش این شرکت را در تقویت رفت‌وآمد هوایی، روابط تجارتی و گردشگری میان دو کشور مهم ارزیابی کرد.

همچنین رئیس اجرائیۀ ترکیش ایرلاین از پیشرفت‌های اخیر آریانا تقدیر نمود و تعهد سپرد که ترکیش آماده همکاری مشترک در آموزش تخنیکی، ترمیم طیارات و بهبود عملیات‌های هوایی است.

در پایان، هر دو طرف بر تشکیل تیم‌های مشترک تخنیکی و عملیاتی برای تقویت و گسترش شبکۀ ترانسپورت هوایی تأکید کردند.

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2025 Ariana News. All rights reserved!