Connect with us

رویداد های اخیر

یک شرکت به وزارت شهدا و معلولین ۳۰ هزار جوره بوت کمک کرد

منتشر شده

در

شرکت استخراج، پروسس معادن و تجارتی فان افغان چاینا ۳۰ هزار جوره بوت به وزارت شهدا و معلولین امارت اسلامی افغانستان کمک کرد.

مسئولان این شرکت می‌گویند که مصمم بر ادامه کمک به افراد بی بضاعت، معلول، زنان بیوه و یتیمان هستند.

سید هادی شاهپور، مسئول شرکت فان افغان چاینا می‌گوید: «بسته های دیگر را به زودترین فرصت در اختیار فامیل های شهدا از طریق وزارت محترم شهدا و معلولین قرار می‌دهیم تا بتوانیم دلخوشی کمی را که از طرف ما می‌شود، به این فامیل‌ها برسد. شرکت افغان چاینا مصمم است تا خدمات طولانی مدت را در عرصه کار و زندگی فامیل‌های شهدا و یتیم‌های افغانستان انجام دهد.»

مسئولان وزارت شهدا و معلولین می‌گویند که در حال حاضر ۶۰۰ هزار تن را که اکثرا معلول، بیوه، و یتیم هستند به ثبت رسانیده اند و این افراد نیازمند کمک‌های بیشتر هستند.

شاه محمد دوست، رییس دفتر وزارت شهدا و معلولین می‌گوید: «کمک آنها بگونه بسیار شفاف در سراسر افغانستان به قشر مظلوم زنان بیوه، یتیمان و معلولین توزیع می‌شود. سعی می‌کنیم این کمک‌ها را قبل از عید برسانیم تا اینکه زنان بیوه، یتیمان و معلولین با خوشحالی عید را تجلیل و بوت‌ها را به پا کنند.»

دریافت کنندگان این کمک‌ها اما از نهاد های مدد رسان می‌خواهند در کنار کمک‌ها برای معلولین زمینه کار را نیز فراهم کنند.

عبدالرقیب، یکی از معلولین می‌گوید: «توزیع کمک از طریق وزارت برای ما بسیار خوب است. وزارت باید سهم معلولین را بگیرد و به وکیل‌های ناحیه ندهد.»

مسئولان وزارت شهدا و معلولین از شفافیت کامل در روند کمک رسانی اطمینان می‌دهند و می‌گویند که این وزارت در گذشته به تمام شهروندان مستحق کمک کرده و تلاش می‌کند تا کمک‌هایش را به نیازمندان بیشتر سازد.

رویداد های اخیر

Drug cultivation in Afghanistan has ‘almost dropped to zero’: deputy interior minister

Published

on

Abdul Rahman Munir, the Deputy Minister for Counter-Narcotics at the Ministry of Interior, said on Saturday at the meeting of the Central Asian Regional Information and Coordination Centre for Combating Drugs (CARICC) in Uzbekistan that the cultivation, trafficking, and sale of narcotics in Afghanistan have “almost dropped to zero.”

Abdul Mateen Qani, spokesperson for the Ministry of Interior, said in a statement that Munir described the Islamic Emirate’s ongoing counter-narcotics campaign in Afghanistan as “a milestone of achievements.”

At the meeting, Munir emphasized cooperation among member countries and called on them to assist Afghan farmers in creating alternative livelihood opportunities so that the phenomenon of narcotics can be completely eradicated from Afghanistan.

Continue Reading

رویداد های اخیر

استرالیا بر چهار مقام ارشد امارت اسلامی تحریم مالی و ممنوعیت سفر وضع کرد

Published

on

حکومت استرالیا بر چهار مقام ارشد امارت اسلامی افغانستان تحریم مالی و ممنوعیت سفر وضع نموده و دلیل آن را بدتر شدن وضعیت حقوق بشر به ویژه برای زنان و دختران اعلام کرده است.

پنی وانگ، وزیر امور خارجه استرالیا، گفت که این مقام‌ها در «سرکوب زنان و دختران و تضعیف حکومتداری خوب یا حاکمیت قانون» دست داشته‌اند.

وانگ مقام‌های تحریم شده را به محدود کردن دسترسی زنان و دختران به آموزش، کار، آزادی رفت و آمد و مشارکت در زندگی عمومی متهم کرد.

این مقام‌ها شامل محمد خالد حنفی، وزیر امر بالمعروف و نهی عن المنکر؛ ندا محمد ندیم، وزیر تحصیلات عالی؛ عبدالحکیم شرعی، وزیر عدلیه؛ و عبدالحکیم حقانی، رئیس ستره محکمه هستند.

سیف الاسلام خیبر، سخنگوی وزارت امر بالمعروف و نهی عن المنکر، از این تحریم‌ها انتقاد کرد.

او ادعا کرد کشورهایی که چنین اقداماتی را اعمال می‌کنند «خودشان ناقض حقوق زنان هستند» و اقدام استرالیا را توهین به ارزش‌های دینی و فرهنگی افغان‌ها خواند.

خیبر افزود که امارت اسلامی نقض حقوق صدها هزار زن را در چهار سال گذشته متوقف کرده است.

Continue Reading

رویداد های اخیر

تأکید هند و روسیه بر مبارزه با تروریزم و کمک بشردوستانه به افغانستان

Published

on

در جریان سفر ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه به دهلی نو، هند و روسیه بیانیه مشترکی صادر کردند که بر هماهنگی نزدیک آنها در مورد افغانستان تأکید داشت.

بر اساس بیانیه، هر دو طرف از گفتگوهای جاری بین شوراهای امنیت مربوطه خود قدردانی نموده و بر اهمیت نشست‌های فارمت مسکو برای تقویت ثبات منطقه‌ای تأکید کردند.

رهبران دو کشور همچنان از مبارزه علیه داعش و گروه‌های وابسته به آن استقبال کردند و نسبت به رویکردی جامع و مؤثر برای مبارزه علیه تروریزم در افغانستان ابراز اطمینان کردند. آنها همچنین بر لزوم فوری تضمین کمک‌های بشردوستانه بدون وقفه به مردم افغانستان تأکید کردند.

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2025 Ariana News. All rights reserved!