Connect with us

تجارت

شکایت کارخانه داران فراورده های لبنی از نبود فناوری و بسته بندی معیاری

منتشر شده

در

(Last Updated On: عقرب ۲, ۱۴۰۱)

diary

کارخانه داران بسته بندی فراورده های لبنی می گویند که نبود فناوری های لازم و بسته بندی های معیاری سبب می شود که محصولات حیوانی بازار خوب نداشته باشد.

به اساس آمار وزارت زراعت و آبیاری در حال حاضر 23 کارخانه بسته بندی فراورده های لبنی در کشور فعالیت دارند.

در این کارخانه ها ماست، پنیر، قیماق و مسکه تولید می شود، اما کارخانه داران نسبت به تولید فرآورده‌های لبنی کشور چندان خوشبین نیستند.

نبود فناوری های لازم و معیاری از مشکلات آنان گفته می شود.

رحیم الله عباسی مسوول مارکیت کارخانه لبنیات گذرگاه گفت: ” ماشین های ما به سیستم معیاری و ستندرد نیست، اساسا” در این بخش مشکلات زیاد داریم. مثلا”: در بازار نمی توانیم محصولات که وقت آن بیشتر باشد به هر منطقه برسانیم “.

با آنکه محصولات تولید شده در کارخانه های داخلی از کیفیت بالای برخودار است اما در بیشتر بازارها فرآورده‌های لبنی بدون بسته‌بندی های معیاری و در فضای باز به دسترس خریداران قرارمی گیرند، چیزی که توجه مردم از این محصولات را کم کرده و به فراوده های لبنی وارداتی بیشتر کرده است.

مجاهد کارگر یکی از کارخانه های بسته بندی لبنیات در مورد محصولات شان گفت: ” صد درصد خوبتر است، خالص شیرگاوی است، پاک است، مواد کیمیاوی ندارد، مواد نگهدارنده ندارد، بی ضرر است”.

هم اکنون گذشته از کارخانه بسته بندی لبنیات گذرگاه کابل که ظرفیت تبدیل 5 هزار لیتر شیر را در روز دارد، کارخانه های لبنیات در ولایت های بلخ، هرات، کندز و ننگرهار با ظرفیت های تولید کم و بیش مشابه  در روز در بخش تولید مواد لبنی کار می‌کنند.

توحید علی عظیمی رئیس خدمات مالداری وزارت زراعت و مالداری می گوید در کنار برنامه اصلاح نسل در نظر دارند تا یک کارخانه بزرگ بسته بندی فراورده های لبنی را با ظرفیت 30 متریک تن در روز ایجاد کنند تا این کارخانه بتواند شیر را به گونه معیاری بسته بندی کند و عمر شیر را به شش ماه برساند.

این درحالی است که در بیشتر بازارهای کشور محصولات لبنی کم کیفت به فروش میرسد که از کشورهای مختلف به ویژه ایران  وارد کشور می‌شود.

کارخانه داران می گویند اگر کارخانه‌های بزرگ تولید و بسته بندی فراورده های لبنی در کشور ایجاد و امکانات بیشتر به کارخانه های موجود فراهم شود، گذشته از رفع نیازمندی های داخلی می توانند به خودکفای در این بخش دست یابند.

گزارشگر: لیدا نیازی

تجارت

سرپرست وزارت صنعت و تجارت کشور به ایران سفر کرد

Published

on

(Last Updated On: ثور ۱۳, ۱۴۰۳)

سخنگوی وزارت صنعت و تجارت امروز (پنج‌شنبه، ۱۳ثور) می‌گوید که، نورالدین عزیزی، سرپرست این وزارت در رأس یک هیأت اقتصادی و تجارتی وارد ولایت سیستان و بلوچستان ایران شده است.

عبدالسلام جوادآخندزاده می‌گوید که هدف از سفر نورالدین عزیزی شرکت در نشست “تسهیل روند همکاری‌های اقتصادی میان دو کشور”  و گفتگو در باره توسعه روابط تجاری و ترانزیتی بین ایران و افغانستان با محوریت ولایت سیستان آن‌کشور است.

به گفته‌ای سخنگوی وزارت صنعت و تجارت آقای عزیزی با مقام‌های ایرانی در مورد تقویت ترانزیت از مسیر چابهار گفتگو نموده است.

به گفته آقای جوادآخندزاده هیأت افغانستان با مقام‌های ولایت سیستان و بلوچستان ایران در مورد تقویت ترانزیت از مسیر چابهار بحث کرده و گفته اند که چالش‌هایی دراین زمینه وجود دارد ه باید رفع شود.

سخنگوی وزارت صنعت و تجارت می‌گوید که نورالدین عزیزی با مقام‌های ایرانی در باره  کاهش قیمت‌ها، مشخص شدن زمین‌هایی که در بندر چابهار در اختیار تاجران افغان قرار می‌گیرد، تعیین مسیر امتیازی و اختصاصی برای اموال ترانزیتی و فراهم کردن تسهیلات در سرک‌های ریلی، بحث کرده اند.

دوطرف هم‌چنان توافق کرده اند که برای دست‌یابی به توسعه‌ تجارت میان دوکشور و تقویت ترانزیت از مسیر چابهار، کمیته‌ مشترک تخنیکی را در سطح ولایت ایجاد شده و از سوی کمیته مرکزی موضوعات دنبال شود.

Continue Reading

تجارت

ازبکستان قراردادهای صادراتی به ارزش ۴۴ میلیون دالر با افغانستان امضاء کرده است

Published

on

(Last Updated On: ثور ۱۲, ۱۴۰۳)

ازبکستان قراردادهای صادراتی به ارزش ۴۴ میلیون دالر را با افغانستان امضا کرده است. رسانه‌های ازبکستانی گزارش داده اند که تاشکند با امضای قراردادهای صادراتی جدید، می‌خواهد قراردادهای تجاری و صادراتی بیش‌تری با افغانستان امضاء کند.

بر بنیاد این گزارش‌، این قراردادها در جریان سفر سه روزه تاجران افغان به تاشکند امضاء شده‌اند.

اتاق تجارت و سرمایه‌گذاری ازبکستان گفته است، دو کشور هم‌چنان در حال برنامه‌ریزی برای تشکیل یک شورای تجارت مشترک اوزبیکستان-افغانستان اند که ۱۸ شرکت افغانی عضویت این شورا را خواهد داشت.

افغانستان در حال حاضر سالانه به ارزش ۷ میلیارد دالر کالا وارد می‌کند که بخش بزرگ آن از ازبکستان و یا از طریق ازبکستان وارد می شود.

درهمین حال، به باور آگاهان ظرفیت‌های بیشتری برای  افزایش همکاری‌های تجارتی میان دو کشور وجود دارد.

پیشتر یک هیأت بلند پایه ازبکستان به رهبری وزارت خارجه آن‌کشور به کابل سفر کرده بود و در این سفر مقام‌های بلند پایه دو کشور تعهد سپردند که همکاری‌ها گسترش میدهند.

Continue Reading

تجارت

عزیزی: از سرمایه‌گذاران مالیزیا می‌خواهیم تا در افغانستان سرمایه‌گذاری نمایند

Published

on

(Last Updated On: ثور ۵, ۱۴۰۳)

نورالدین عزیزی، سرپرست وزارت صنعت و تجارت با نمایندگان از وزارت خارجه، وزارت دفاع، وزارت داخله و نماینده دفتر صدراعظم مالیزیا برای افغانستان به ریاست دکتر شازلینا بنت ذین العابدین دیدار و ملاقات نمود.

وزارت صنعت و تجارت می‌گوید که، در این دیدار دو طرف روی تجارت دوجانبه، برگزاری کنفرانس تواصل تجارتی جهت استحکام روابط تجارتی دو کشور، بیلانس تجارت افغانستان و مالیزیا، ایجاد بازار برای محصولات افغانستان از جمله قالین، پنبه، سنگ‌های معدنی بحث و گفتگو نمودند.

به گفته این وزارت در پایان این دیدار سرپرست وزارت صنعت و تجارت با تاکید بر افزایش سرمایه‌گذاری از سوی کشورهای منطقه در افغانستان؛ از سرمایه‌گذاران کشور مالیزیا نیز خواست تا در افغانستان سرمایه‌گذاری نمایند.

Continue Reading

Trending

Copyright © 2022 Ariana News. All rights reserved!