Connect with us

جهان

ایران اسرائیل را متهم به قتل دانشمندی هسته‌ای کرد

منتشر شده

در

(Last Updated On: قوس ۷, ۱۳۹۹)

محمدجواد ظریف، وزیر امور خارجه ایران در حساب کاربری خود در توییتر در واکنش به ترور محسن فخری‌زاده، دانشمند هسته‌ای ایران گفته است که نشانه‌های جدی از نقش اسرائیل در ترور این دانشمند دیده می‌شود.

وی افزوده است که:” تروریست‌ها امروز یک دانشمند برجسته ایران را ترور ‌کردند. این بزدلی که نشانه‌های جدی از نقش اسراییل در آن دیده می‌شود نشانگر جنگ‌طلبی از سر استیصال مرتکبین این اقدام است.”

وی در ادامه گفته است که:” ایران جامعه بین‌المللی خصوصا اتحادیه اروپا را به پایان دادن استانداردهای دوگانه شرم‌آور خود و محکوم کردن این عمل تروریستی دولتی فرامی‌خواند.”

آقای ظریف ترور فخری‌زاده را به شدت محکوم کرده است.

اسرائیل تاکنون دراین باره چیزی نه گفته است.

به اساس معلومات مقام‌های ایرانی بعد از ظهر امروز (جمعه ۷قوس) افراد مسلح خودروی حامل محسن فخری‌زاده رییس سازمان پژوهش و نوآوری وزارت دفاع را مورد حمله قرار دادند.

مقام‌ها می افزایند که در جریان درگیری تیم محافظتی محسن فخری‌زاده با افراد مسلح، وی به شدت مجروح و به شفاخانه منتقل شد، اما وی در شفاخانه جان باخت.

جهان

امیر کویت پارلمان را منحل و برخی از ماده‌های قانون اساسی را تعلیق کرد

Published

on

(Last Updated On: ثور ۲۲, ۱۴۰۳)

شیخ مشعل الاحمد الصباح، امیر کویت روز جمعه در یک سخنرانی تلویزیونی گفت که پارلمان را منحل کرده است.

به گزارش رویترز، امیر کویت همچنین برخی از ماده‌های قانون اساسی را برای مدتی که از چهار سال تجاوز نخواهد کرد، به حالت تعلیق درآورد و طی آن همه جنبه های روند دموکراتیک مورد مطالعه قرار خواهد گرفت.

تلویزیون دولتی کویت گزارش داد که صلاحیت‌های شورای ملی بر عهده امیر و کابینه این کشور خواهد بود.

امیر کویت افزود: «کویت اخیراً روزهای سختی را پشت سر گذاشته است… که جایی برای تردید یا تأخیر در اتخاذ تصمیم دشوار برای نجات کشور و تأمین منافع علیای آن باقی نمی‌گذارد.»

قوه مقننه در کویت از نفوذ بیشتری نسبت به نهادهای مشابه در سایر حکومت‌های پادشاهی در خلیج فارس برخوردار است و بن بست سیاسی طی چندین دهه منجر به تغییر کابینه و انحلال پارلمان شده است.

Continue Reading

جهان

مذاکرات آتش بس بدون توافق پایان یافت؛ اسرائیل شرق رفح را مورد حمله قرار داد

Published

on

(Last Updated On: ثور ۲۱, ۱۴۰۳)

فلسطینیان می‌گویند که نیروهای اسرائیل روز پنجشنبه مناطق مختلف رفح را بمباران کردند. در همین حال، بنیامین نتنیاهو، صدر اعظم اسرائیل، تهدید جو بایدن، رئیس جمهور امریکا را مبنی بر قطع کمک‌های تسلیحاتی در صورت حمله به این شهر در جنوب غزه کم اهمیت جلوه داد.

به گزارش رویترز، یک مقام ارشد اسرائیلی اواخر روز پنجشنبه گفت که آخرین دور مذاکرات غیرمستقیم در قاهره برای توقف درگیری‌ها در غزه به پایان رسیده است و اسرائیل طبق برنامه ریزی، به عملیات خود در رفح و سایر بخش‌های نوار غزه ادامه خواهد داد.

این مقام گفت که اسرائیل ملاحظات خود را در مورد پیشنهاد حماس برای توافق آزادسازی گروگان‌ها به میانجی‌گران ارائه کرده است.

نتنیاهو در بیانیه‌ای ویدیویی گفت: «اگر مجبور باشیم، با ناخن‌های ما می‌جنگیم. اما ما چیزهای خیلی بزرگتر از ناخن های‌ما داریم.»

در غزه، گروه‌های فلسطینی حماس و جهاد اسلامی گفته اند که افراد آن‌ها راکت‌ها و هاوان‌های ضدتانک را به سمت تانک‌های اسرائیلی که در حومه شرقی شهر تجمع کرده بودند، فیر کردند.

ساکنان و داکتران در رفح، بزرگترین منطقه شهری غزه که هنوز توسط نیروهای زمینی اسرائیل تسخیر نشده است، اعلام کردند که حمله اسرائیل در نزدیکی یک مسجد دست کم سه نفر را کشته و تعدادی دیگر را زخمی کرد.

ویدیویی از صحنه، مناره را در زیر آوار و دو جسد را نشان می‌دهد.

در حمله هوایی اسرائیل به دو خانه در محله صبره در رفح دست کم ۱۲ نفر از جمله زنان و کودکان کشته شدند.

در میان کشته شدگان یک فرمانده ارشد کندک‌های المجاهدین و خانواده او و همچنان خانواده یکی دیگر از فرماندهان اند.

اسرائیل می‌گوید که افراد حماس در رفح پنهان شده‌اند، جایی که صدها هزار فلسطینی به دنبال پناه بردن از بمباران‌هایی هستند که بیشتر ساحات غزه را به ویرانه تبدیل کرده است.

در ایالات متحده، قصر سفید ابراز امیدواری کرد که اسرائیل عملیات بزرگی را در رفح انجام ندهد و گفت که معتقد نیست که با این کار هدف اسرائیل برای شکست حماس پیش می‌رود.

وزارت صحت غزه اعلام کرده که تهاجم اسرائیل بر غزه نزدیک به ۳۵ هزار فلسطینی را کشته و نزدیک به ۸۰ هزار نفر را زخمی کرده است که اکثر آنان غیرنظامی هستند.

اسرائیل تهاجم خود را در پاسخ به حمله حماس به اسرائیل در هفتم اکتوبر آغاز کرد که در آن حدود ۱۲۰۰ نفر را کشتند و ۲۵۲ نفر را اسیر گرفتند. بر اساس آخرین آمار اسرائیل، حدود ۱۲۸ گروگان در غزه باقی مانده اند و ۳۶ نفر کشته شده اند.

بایدن روز چهارشنبه هشدار خود را نسبت به تهاجم کامل زمینی به رفح صادر کرد و به سی ان ان گفت: «من به صراحت اعلام کردم که اگر آنها به رفح بروند، من اسلحه را فراهم نمی‌کنم.»

سفیر اسرائیل در امریکا گفت که این اظهارات بایدن «پیامی نادرست» به حماس و دشمنان اسرائیل می‌دهد.

Continue Reading

جهان

ایرلند و هسپانیه احتمالاً در ۲۱ می فلسطین را به رسمیت می‌شناسند

Published

on

(Last Updated On: ثور ۲۱, ۱۴۰۳)

گزارش‌ها می‌رسانند که ایرلند، هسپانیه و تعدادی دیگر از کشورهای عضو اتحادیه اروپا در حال بررسی به رسمیت شناختن فلسطین در ۲۱ ماه می هستند.

به نقل از رویترز، تلویزیون «آر تی ای نیوز» ایرلند گزارش داده که تماس‌ها بین ایرلند و هسپانیه، و بین سلوینیا و مالتا، به هدف به رسمیت شناختن مشترک فلسطین تشدید شده است.

بر اساس این گزارش، کشورها منتظر رای گیری مجمع عمومی سازمان ملل متحد در دهم ماه می بوده اند که می‌تواند منجر به رسمیت شناختن فلسطین به عنوان واجد شرایط عضویت کامل در این سازمان شود.

هسپانیه، ایرلند، مالتا و سلوینیا در بیانیه‌ای مشترک در ۲۲ مارچ اعلام کرده بودند که برای برداشتن اولین گام‌ها برای به رسمیت شناختن فلسطین توافق کرده اند.

هسپانیه و ایرلند مدت‌هاست که مدافع حقوق فلسطینیان بوده‌اند. این تلاش‌ها در حالی صورت می‌گیرد که افزایش تلفات در غزه از اثر تهاجم اسرائیل برای از بین بردن حماس، درخواست‌های جهانی را برای آتش بس و راه حل پایدار برای صلح در منطقه برانگیخته است.

از سال ۱۹۸۸، ۱۳۹ کشور از ۱۹۳ کشور عضو سازمان ملل متحد، فلسطین را به رسمیت شناخته اند.

اسرائیل گفته است که طرح چهار کشور مذکور «جایزه ای برای تروریزم» است که احتمال حل قضیه غزه را از طریق مذاکره کاهش می‌دهد.

Continue Reading

Trending

Copyright © 2022 Ariana News. All rights reserved!