Connect with us

رویداد های اخیر

اتحاد هرات فاتح لیگ برتر فوتسال افغانستان شد

منتشر شده

در

تیم «اتحاد» نمایندهی هرات در دیدار نهایی رقابت های لیگ برتر فوتسال افغانستان تیم «صداقت» کابل را از پیش رو برداشت و جام قهرمانی را بالای سر برد.

این لیگ بالاترین سطح لیگ فوتسال افغانستان یازده روز پیش آغاز شده بود. در این لیگ بهترین‌های فوتسال کشور تا رسیدن به جام قهرمانی و رفتن به بازیهای آسیایی، در میان شور و شوق هواداران، برابرهم پیکار کردند.

در دیدار نهایی ،تیم فوتسال اتحاد با شکست ۵ بر ۳ صداقت، به عنوان قهرمانی دست یافت. احسان رحمانی سه گول و مختار جواهری دو گول برای تیم هرات زدند.

این دور از رقابتهای لیگ برتر فوتسال افغانستان برای نخستین بار به گونه‌ی معیاری و با بهترین کیفیت نشراتی برگزار شد.

این رقابت‌ها که استعدادهای گوناگون و نهان را از گوشه و کنار کشور روی صحنه آورد.

در فرجام این بازیها تیم جوانان خراسان جایزه بازی جوانمردانه را گرفت.

جواد صفری از اتحاد بهترین دروازه‌بان برگزیده شد، سیدمهدی هاشمی از تیم صداقت آقای گول انتخاب شد و جواد حیدری از اتحاد نیز به جایزه بهترین بازیکن لیگ دست یافت.

رویداد های اخیر

وزیر خارجه تاجیکستان بر همکاری جامعه جهانی برای حل مشکلات افغانستان تأکید کرد

Published

on

سراج‌الدین مهرالدین، وزیر امور خارجه تاجیکستان، از جامعه بین‌المللی خواست تا با توجه به مشکلات افغانستان، کمک‌های خود را به این کشور افزایش دهد.

مهرالدین در یک کنفرانس مطبوعاتی گفت که تاجیکستان و افغانستان برای جلوگیری از حوادث امنیتی در امتداد مرز مشترک خود هماهنگی می‌کنند. وی خاطرنشان کرد که حملات مسلحانه و فعالیت‌های جنایی در مناطق مرزی در ماه‌های اخیر افزایش یافته است.

وی گفت که مقامات افغان به تاجیکستان اطمینان داده‌اند که اقدامات لازم را برای جلوگیری از حوادث انجام خواهند داد و تحقیقات کاملی در مورد هرگونه تخلف صورت خواهد گرفت.

مهرالدین تأکید کرد که تاجیکستان از تعامل سازنده بین‌المللی با هدف بهبود شرایط اجتماعی-اقتصادی افغانستان حمایت می‌کند. وی خاطرنشان کرد که تاجیکستان بیش از ۶۰ هزار تن کمک بشردوستانه به افغانستان، از جمله مواد غذایی و لوازم ضروری، در سال ۲۰۲۵ به افغانستان ارائه کرده است.

وزیر امور خارجه تاجیکستان همچنین به همکاری اقتصادی رو به رشد بین دو همسایه اشاره کرد. تاجیکستان بازارهای مرزی را بازگشایی کرده و همچنان به تأمین برق افغانستان ادامه می‌دهد.

گفتنی است که تاجیکستان و افغانستان بیش از ۱۳۰۰ کیلومتر مرز مشترک دارند.

در همین حال، ظفر صمد، رئیس اداره کنترول مواد مخدر تحت ریاست جمهوری تاجیکستان، گفته است که سال گذشته ۱۷ مورد درگیری با قاچاقچیان مواد مخدر در امتداد مرز با افغانستان رخ داده است. وی افزود که در نتیجه این درگیری‌ها، دو نیروی تاجیکستان و ۱۰ تبعه افغان کشته شده‌اند.

Continue Reading

رویداد های اخیر

ملا برادر: افغانستان لقمه چرب نه، بلکه درخت زقوم است

Published

on

ملا عبدالغنی برادر، معاون اقتصادی ریاست الوزرا، در مراسم فراغت سربازان وزارت دفاع ملی هشدار داده است که اگر کسی در قبال افغانستان نیت نادرست دارد، امارت اسلامی انتقام را خودش می‌گیرد.

او گفت که این کشور لقمه چرب نه، بلکه درخت زقوم است که نوزادان هیچگاه نمی‌توانند آن را هضم کنند.

ملا برادر گفت که امارت اسلامی طی چند روز آینده، با در نظرداشت میزان سرمایه‌گذاری در سکتورهای جدید، برای سرمایه‌گذاران داخلی و خارجی معافیت مالیاتی یک الی پنج ساله اعلام خواهد کرد.

او همچنان بر تعامل سیاسی و اقتصادی کشورها با افغانستان تأکید کرد.

ملا برادر گفت: «من معتقدم که بهتر است کشورها در چارچوب ارزش‌ها و اصول امارت اسلامی برای تعامل سیاسی و اقتصادی تلاش کنند. انرژی و منابعی که برای تخریب یکدیگر هدر می‌رود، بهتر است برای حمایت از یکدیگر و تقویت نقاط مشترک صرف شود.»

Continue Reading

رویداد های اخیر

یوناما: ۱۴ نیروی حکومت پیشین افغانستان در سه ماه آخر ۲۰۲۵ کشته شدند

Published

on

دفتر هیأت معاونت سازمان ملل متحد در افغانستان (یوناما) در گزارش تازه خود در مورد وضعیت حقوق بشر در افغانستان گفته است که ۱۴ نیروی حکومت پیشین این کشور طی سه ماه آخر ۲۰۲۵ کشته شده اند.

این نهاد گفته است که در این مدت، ۲۸ مورد دستگیری و بازداشت خودسرانه و حداقل هفت مورد شکنجه و بدرفتاری با مقامات و نیروهای حکومت پیشین افغانستان به ثبت رسیده است.

بر بنیاد گزارش، مقامات و نیروهای حکومت پیشین که از کشورهای ایران و پاکستان تازه به افغانستان عودت نموده بودند، در میان کسانی بودند که مورد قتل‌های فراقانونی، دستگیری و بازداشت خودسرانه قرار گرفتند.

در این گزارش همچنان به محدودیت‌ها بر کار و گشت‌وگذار زنان، اعدام و شلاق افراد، و قطع اینترنت و خدمات مخابراتی اشاره شده است.

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2025 Ariana News. All rights reserved!