Connect with us

ورزش

افغانستان با شکست دادن ایرلند قهرمان جام پوهنتون کاردان شد

منتشر شده

در

تیم ملی افغانستان امروز (یکشنبه) در ورزشگاه شیخ زاید ابوظبی در دومین بازی یک روزه‌ی جام پوهنتون کاردان به مصاف تیم ایرلند رفت که در نهایت بازی به سود تیم ملی افغانستان به پایان رسید.

تیم ایرلند نخست به توپزنی آغاز کرد که در پنجاه آور با از دست دادن ۹ بازیکن ۲۶۰ دوش به تیم افغانستان هدف تعین کرد.

پاول استرلینگ ۱۲۸ دوش، کورتس کمفیر ۴۷ دوش و هیری تیکر ۲۴ دوش به سود تیم ایرلند انجام دادند، در حالیکه نوین الحق چهار ویکیت، مجیب الرحمن سه ویکیت، گلبدین نایب و راشد خان هرکدام یک ویکیت به سود تیم افغانستان بدست آوردند.

تیم ملی کشور در نیمه دوم بازی به توپزنی پرداخت که توانست در آور ۴۵.۲ با از دست دادن سه ویکیت هدف تعین شده تیم ایرلند را بدست بیاورد و قهرمان این سلسله بازی‌ها شود.

رحمت شاه با بهترین درخشش ۱۰۳ دوش، حشمت الله شهیدی ۸۲ دوش و رحمن الله گربز ۳۱ دوش به سود تیم ملی افغانستان انجام دادند، در حالیکه سیمی سینگ، بیری مککارتی و کورتس کمفیر هرکدام یک ویکیت به سود تیم ایرلند بدست آوردند.

رحمت شاه که در بازی امروز ۱۰۳ دوش انجام داد جایزه بهترین بازیکن بازی را بدست آورد.

قرار است بازی سوم جام پوهنتون کاردان به تاریخ ۲۶ ماه جنوری برگزار شود.

ورزش

تیم ملی بزکشی افغانستان مقام سوم مسابقات جهانی کوکپر ۲۰۲۶ را کسب کرد

Published

on

تیم ملی بزکشی افغانستان در مسابقات جهانی کوکپر ۲۰۲۶ در قزاقستان، توانست جایگاه سوم را از آن خود کند.

ملی‌پوشان افغانستان در مرحله گروهی نمایش قدرتمندی داشتند؛ در دیدار نخست تیم هنگری را با نتیجه سنگین ۱۴ بر صفر شکست دادند، سپس روسیه را ۵ بر صفر مغلوب کردند و در بازی سوم نیز با نتیجه ۷ بر صفر از سد تیم مغولستان گذشتند. بدین ترتیب، تیم افغانستان با کسب بیشترین امتیاز از گروه B به مرحله نیمه‌نهایی صعود کرد.

در مرحله نیمه‌نهایی، تیم افغانستان با وجود تلاش‌های چشمگیر، با نتیجه ۴ بر ۲ در برابر تیم ازبیکستان شکست خورد. اما در دیدار رده‌بندی، بار دیگر اقتدار خود را به نمایش گذاشت و با پیروزی قاطع ۶ بر صفر مقابل روسیه، مدال برنز این رقابت‌ها را به دست آورد.

در پایان، تیم ملی بزکشی افغانستان با کسب مقام سوم جهان، علاوه بر مدال برنز، جایزه ۴۵۰۰۰۰۰ تنگه قزاقستانی (معادل حدود ۵۹۰ هزار افغانی) را نیز از سوی فدراسیون جهانی کوکپر دریافت کرد.

Continue Reading

ورزش

ایرلند میزبان سلسله مسابقات کریکت پنجاه آوره مقابل افغانستان در ماه آگست خواهد بود

Published

on

مقامات کریکت ایرلند اعلام کرده‌اند که این کشور از ۵ تا ۱۴ آگست سال جاری میلادی میزبان پنج مسابقه پنجاه آوره مقابل افغانستان خواهند بود.

سارا کین، رئیس اجرایی بورد کریکت ایرلند، روز جمعه گفت: «بورد کریکت ایرلند تصمیم گرفته است که امسال در بلفاست با افغانستان بازی کند.»

این در حالیست که سایر تیم‌های بین‌المللی از جمله استرالیا و انگلستان از زمان به قدرت رسیدن امارات اسلامی در سال ۲۰۲۱، یا بازی‌های دو جانبه خود را با افغانستان لغو یا از برنامه‌ریزی برای سلسله مسابقات خودداری کرده‌اند.

Continue Reading

ورزش

تیم ملی بزکشی افغانستان از راه یابی به فاینل مسابقات جهانی کوکپر قزاقستان باز ماند

Published

on

تیم ملی بزکشی افغانستان در مرحله نیمه‌نهایی در چارچوب مسابقات جهانی کوکپر قزاقستان، امروز (جمعه) به مصاف ازبکستان رفت و بازی را با نتیجه ۴ بر ۲ به تیم رقیب واگذار کرد. با این باخت، چاپندازان افغانستان از راه یابی به فاینل این مسابقات باز ماندند.

شهر ترکستان قزاقستان میزبان مسابقات بین‌المللی کوکپر بود.

گفتنی است که تیم ملی بزکشی افغانستان در سه بازی قبلی خود تیم‌های مجارستان، مغولستان و روسیه را شکست داده بود.

مسابقات بین‌المللی کوکپر ۲۰۲۶ قزاقستان با حضور ۹ کشور در حال برگزاری است.

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2025 Ariana News. All rights reserved!