Connect with us

رویداد های اخیر

خواست افغان‌ها از سازمان ملل برای وضع تحریم بر پاکستان

منتشر شده

در

(Last Updated On: اسد ۱۸, ۱۴۰۰)

هزاران افغان با راه اندازی کارزاری در شبکه های اجتماعی خواستار  وضع تحریم از سوی شورای امنیت سازمان ملل متحد علیه پاکستان شده اند.

هشتگ «#SanctionPakistan» (تحریم پاکستان) در حال حاضر به ترند اول در افغانستان و شماری از کشورهای جهان مبدل شده است که تا هنوز بیشتر از ۲۰۹ هزار توییت شده است.

به دنبال آن افغان ها از هشتگ «#EndProxyWar» را نیز استفاده کرده اند.

این کارزار کاربران شبکه های اجتماهی چند روز پس از درخواست غلام اسحاق زی سفیر افغانستان در سازمان ملل از شورای امنیت این سازمان خواست، فشارها برای وادار کردن طالبان به گفتگوهای صلح را بیشتر کند، دست به راه اندازی این کمپاین کرده زده اند.

همزمان با این،طالبان حملات گسترده ای را در سراسر افغانستان راه اندازی کرده اند.

آقای اسحاق زی به شورای امنیت گفته است که بیش از ۲۰ هزار جنگجوی ۲۰ گروه هراس افگن به شمول القاعده و داعش در افغانستان علیه نیروهای افغان می‌جنگند.

وی تاکید کرده است که طالبان با داشتن پناهگاه های امن و نیز ایجاد خطوط اکمالاتی از پاکستان جنگ در افغانستان را گسترش داده اند.

سفیر افغانستان در سازمان ملل افزوده است که تصاویر و گزارش ها نشان می‌دهد که جنگجویان طالبان در نزدیک خط دیورند منتظر اند که وارد خاک افغانستان شوند.

وی گفته است که طالبان در پاکستان اقدام به جمع آوری کمک مالی برای جنگ در افغانستان زده، کشته های این گروه در پاکستان دسته جمعی دفن میشوند و نیز زخمی های این گروه برای مداوا به بیمارستان های این کشور انتقال داده میشوند.

امرالله صالح معاون اول رییس جمهوری امروز با استفاده از هشتگ وضع تحریم بر پاکستان گفته است: “ما از سازمان ملل و سایر سازمان های بین المللی می خواهیم که در ارایه هر نوع کمک به تعداد زیادی از افرادی که به دلیل بی رحمی، قتل انتقام‌جویانه، غارت و تجاوز توسط طالبان به کابل پناه برده اند، با ما همکاری کنند. صحنه های دردناک در جاده‌های کابل.”

به نظر می رسد که کریس الکساندر، دیپلمات و سیاستمدار کانادایی و سفیر سابق این کشور در کابل، یکی از اولین کسانی بود که با استفاده از این دو هشتگ توییت کرد.

در دوم ماه آگست سال روان میلادی آقای الکساندر گفت: “بدون تحریم علیه پاکستان آتش بس دایمی در افغانستان برقرار نخواهد شد. جنگ ابدی پاکستان باید پایان یابد. #EndProxyWar  (جنگ نیابتی را پایان دهید)، #SanctionPakistan (تحریم بر پاکستان).”

وی در توییتی نگاشت: ” بر اساس فصل هفتم منشور سازمان ملل متحد، حمله پاکستان به افغانستان به منزله حمله مسلحانه و اقدام تجاوزکارانه است.”

او افزود: “هر کشوری که نتواند برای پایان دادن به حمله پاکستان و جلوگیری از وحشیگری بیشتر طالبان اقدامی انجام دهد، به زنان و دختران افغانستان خیانت کرده و تعهد خود به حقوق زنان را به سخره می گیرد.”

فاطمه مورچل معاون سخنگوی ریاست جمهوری نیز به این کارزار پیوسته و گفته است: “ما در آتش جنگی که بر ما تحمیل شده است می‌سوزیم. این درد جانکاه که ما به دلیل تروریسم بین المللی متحمل می شویم، جهان را ملزم به موضع گیری می کند. این سکوت نشان دهنده تحمل بسیار بالا برای تروریسم است. #SanctionTaliban #SanctionPakistan #EndProxyWarInAfghanistan”

وحید عمر رییس اداره امور عامه استراتژیک کشور گفته است: “روزانه صدها طالب کشته و زخمی میشوند. هیچ بیمار طالب در بیمارستان ما نیست. هیچ تشیع جنازه ای در روستاهای ما برگزار نمی‌شود. هیچ کسی از خانواد، اقارب و روستای خود سراغ ندارد. اجساد برای تشیع جنازه دسته جمعی به پاکستان انتقال داده می‌شوند. زخمی های شان برای تداوی به بیمارستان پاکستان انتقال داده میشوند.”

رویداد های اخیر

تولیدات سمنت غوری در بغلان افزایش یافته است

Published

on

(Last Updated On: ثور ۹, ۱۴۰۳)

مسوولان شرکت دولتی سمنت غوری در ولایت بغلان می‌گویند که میزان تولید سمنت در این شرکت نسبت به گذشته افزایش یافته است. به گفته آنان، در سال ۱۴۰۲ یک صدوپنجاه هزار تُن سمنت تولید شده است و تلاش دارند تا در سال جاری میزان تولید را به ۱۸۰ هزار تُن برسانند.

عبدالوکیل قیومی، معاون مالی و اداری شرکت سمنت غوری بغلان در این مورد گفته است: «در سال گذشته پلانی که داشتیم موفقانه ۱۵۰ تُن سمنت را تولید نمودیم و به بازار عرضه کردیم. خوشبختانه که در سال ۱۴۰۲ ما بیشتر از ۲۰۰ میلیون افغانی مفاد هم داشتیم.»

به گفته‌ مسوولان این شرکت، تلاش‌ها برای بلندبردن ظرفیت تولید جریان دارد و با بلندرفتن ظرفیت تولید روزانه یک هزار بوری سمنت تولید خواهند کرد.

محمد طاهر، آمر بخش بسته بندی شرکت سمنت غوری بغلان گفت: «فعلاً چهار داش ما فعال است که ما در بیست‌وچهار ساعت تقریباً یک هزار الی ۱۲ صد تُن سمنت تولید می‌کنیم.»

از سویی هم، در این شرکت برای ۷۵۰ تن زمینه کار فراهم شده است و برخی کارگران از سرمایه‌گذاران خواهان سرمایه‌گذاری در کشور و فراهم‌کردن زمینه کار برای جوانان هستند.

حکیم، کارگر در شرکت سمنت غوری بغلان گفت: «سرمایه‌گذاران در وطن خود سرمایه‌گذاری کنند تا زمینه کار به ما مساعد شود.»

محمد یوسف، کارگر در شرکت سمنت غوری بغلان نیز علاوه کرد: «چندین فابریکه دیگر در کشور ما ساخته شود تا سمنت خارجی کمتر به کشور وارد شود و از تولیدات خود ما استفاده بکنیم.»

گفتنی است که شرکت سمنت غوری بغلان حدود ۴۰ سال پیش تأسیس شد و یکی از بزرگ‌ترین شرکت تولید سمنت در افغانستان به شمار می‌رود. مدیریت این شرکت از سوی برنامه شرکت انکشاف ملی پیش برده می‌شود.

Continue Reading

رویداد های اخیر

څار: سفرهای دیپلومات امریکایی به قطر و پاکستان در مورد افغانستان

Published

on

(Last Updated On: ثور ۹, ۱۴۰۳)

Continue Reading

رویداد های اخیر

مولوی عبدالکبیر: کشورهای منطقه به‌گونه مشترک ثبات و توسعه را گسترش دهند

Published

on

(Last Updated On: ثور ۹, ۱۴۰۳)

معاون سیاسی رئیس‎الوزرا در دیدار با معاون صدراعظم قزاقستان در کابل گفته است که کشورهای منطقه باید مشترکاً در اجرای پروژه های بزرگ منطقه‌ای سهیم شوند.

بربنیاد خبرنامه معاونیت سیاسی ریاست الوزرا، در این دیدار مولوی عبدالکبیر از سرمایه گذاران قزاقستان دعوت نمود تا در افغانستان سرمایه گذاری نمایند.

وی افزود که امارت اسلامی سرحدات افغانستان را به گونه کامل کنترول کرده، مواد مخدر و فساد را از بین برده و حاکمیت ملی مستقل را احیا نموده است.

به نقل از خبرنامه، معاون صدراعظم قزاقستان از پیشرفت‌ها در افغانستان توسط امارت اسلامی، قدردانی کرده و گفته است که کشورش آماده روابط تجارتی، ترانزیتی و سرمایه‌گذاری درازمدت با افغانستان می‌باشد.

ژومانگارین در زمینه اعطای بورسیه‌های تحصیلی به جوانان افغان ابراز آمادگی کرده و افزود که هم اکنون افغانستان نمونه یک کشور آرام در سطح منطقه است و به همین منظور جهان می‌خواهد در بخش‌های مختلف روابط خود را با امارت اسلامی برقرار نماید.

معاون صدراعظم قزاقستان همچنان خواستار آغاز پروازهای مستقیم میان کابل و الماتا شد و گفت که کشورش در بخش فرهنگی آماده همکاری دو جانبه با حکومت افغانستان است.

در کمتر از سه سال گذشته، امارت اسلامی بارها تاکید کرده است که با ایجاد امنیت سراسری در افغانستان بیش از هرزمان دیگری فرصت تطبیق پروژه های بزرگ اقتصادی در کشور مساعد بوده و نیاز است که افغانستان به نقطه اتصال کشورهای منطقه مبدل شود.

Continue Reading

Trending

Copyright © 2022 Ariana News. All rights reserved!