Connect with us

تجارت

مسوولان در قندهار: پاکستان به ارزش ۳۰ میلیون دالر دارایی‌های مالکان کارخانه‌های پنبه را ضبط کرده است

منتشر شده

در

(Last Updated On: ثور ۲۷, ۱۴۰۱)

مسوولان در پارک‌های صنعتی ولایت قندهار می‌گویند که کشور پاکستان تلاش میکند تا کار فابریکه‌های تولیدی پنبه  در این ولایت متوقف شود.

به گفته این مسوولان در قندهار ۲۴ فابریکه فعالیت میکند که بخش از دارایی‌های مالکان این فابریکه‌ها را پاکستان به بهانه‌های گونه گون ضبط کرده است.

در پارک های صنعتی قندهار بیش از ۲۴ فابریکه پروسس تولید پنبه دانه فعالیت میکند که در سال گذشته تقریبآ چهار صد هزار تن پنبه را پروسس کرده اند.

مسوولان اتاق تجارت و صنایع قندهار می‌گویند که در سال‌های گذشته پنبه افغانستان به پاکستان صادر میشد، اما اکنون نصف محصولات پنبه به پاکستان صادر می‌شود که از طرف پاکستان برای مالکین این فابریکه‌ها مشکلات گونه گون ایجاد شده تا این فابریکه‌ها از فعالیت باز بمانند. به گفته‌ای آنان پاکستان ۳۰ میلیون دالر دارایی مالکان کارخانه‌ها را به بهانه‌های مختلف ضبط کرده است.

سید سرور امانی، رییس اتاق تجارت و صنایع قندهار می‌گوید که:” سیستم بانک های خراب است و دراین قسمت مشکلات داریم حواله جات از طریق بانک ها بند است و پاکستان از این استفاده غیرمنصفانه می کند به این معنی که در حال حاضر هم بیشترین پول سکتور پنبه در پاکستان بند است که می توانم این مبلغ به ۳۰ میلیون دالر می رسد و این پول ۲۴فابریکه است و این پول را نه از طریق حواله میدهند، نه از طریق بانک و نه هم از طریق سیستم تی تی.”

مالکین کارخانه‌های پنبه در پارک‌های صنعتی قندهار می‌گویند که نبود برق یکی از مشکلات دیگر آنها است و نمی‌‎توانند به طور منظم فعالیت کنند.

یارمحمد رحمانی، مالک کارخانه پنبه در قندهار می‌گوید که:” مشکل عمده ما نبود برق است و با آمدن امارت اسلامی این مشکل بیشتر شده است. ما اینجا جنراتورهای ده میگاوات داشتیم و اکنون برای آن تیل نداریم.”

کارگران در این کارخانه‌ها از اینکه زمینه کار برای شان فراهم شده است خرسند اند اما از امارت اسلامی می‌خواهند برای حل مشکلات موجود در این فابریکه‌ها اقدامات جدی را روی دست گیرند.

شاه محمد، کارگر می‌گوید که:” پارک های صنعتی بزرگترین پیشرفت است و امارت اسلامی دراین قسمت توجه بیشتر کند و در قسمت فراهم کردن برق آن باید توجه کند چرا که جوانان زیاد صاحب کار خواهند شد.”

به گفته مسوولین اگر کارخانه‌های پروسس روغن پنبه در شهرک‌های صنعتی قندهار بتوانند به طور نورمال کار کنند برای هزاران تن دیگر زمینه کار فراهم  و از مهاجرت‌های غیر قانونی جلوگیری خواهد شد.

تجارت

سرپرست وزارت صنعت و تجارت عازم تاتارستان روسیه شد

Published

on

(Last Updated On: ثور ۲۵, ۱۴۰۳)

نور الدین عزیزی، سرپرست وزارت صنعت و تجارت به منظور اشتراک در پانزدهمین نشست بین المللی اقتصاد روسیه و جهان اسلام عازم جمهوری تاتارستان شد.

وزارت صنعت و تجارت می‌گوید که آقای عزیزی در راس یک هیات بلند پایه امارت اسلامی به دعوت رسمی رستم مینی خانوف، رئیس جمهور تاتارستان به تاتارستان سفر کرد.

قرار است پانزدهمین نشست بین المللی اقتصاد روسیه و جهان اسلام به تاریخ ۱۴ ماه می الی ۱۹ماه می سال روان میلادی در شهر کازان جمهوری تاتارستان برگزار گردد.

Continue Reading

تجارت

حنفی: افغانستان می‌تواند به یکی از مراکز مهم صنعتی در منطقه مبدل شود

Published

on

(Last Updated On: ثور ۲۴, ۱۴۰۳)

معاون اداری ریاست‌الوزرا می‌گوید، افغانستان دارای عوامل مهم برای تولیدات صنعتی است که می‌تواند به یکی از مراکز مهم صنعتی در منطقه مبدل شود.

عبدالسلام حنفی در مراسم افتتاح نمایشگاه ملی و بین‌المللی به مناسبت هفته صنعت گفته که رُشد صنعت زمینه‌ساز رُشد بخش‌های دیگری اقتصادی می‌شود و امارت اسلامی با تمام معنا حامی صنعت و تولیدات داخلی کشور است.

آقای حنفی گفته است: «افغانستان دارای عوامل مهم و غنی برای تولیدات صنعتی است که می‌تواند به یکی از مراکز مهم صنعتی در منطقه مبدل شود. رشد صنعت زمینه ساز رشد سکتورهای دیگری اقتصادی به ویژه زراعت نیز خواهد بود.»

در این مراسم، سرپرست وزارت صنعت و تجارت همچنان افزوده که امارت اسلامی برنامه‌هایی را در زمینه‌های رُشد صنعت و حمایت از بخش خصوصی روی ‌دست دارد که افغانستان را به‌ خودکفایی می‌رساند.

نورالدین عزیزی تصریح کرده که صنعت افغانستان در حال حاضر رو به پیشرفت وکیفیت کالاهای صادراتی نیز بلند رفته است.

در همین حال، شماری از سرمایه‌گذاران در این مراسم گفتند که پس از حاکمیت دوباره امارت اسلامی صادرات کشور افزایش یافته و همچنان به تعداد شرکت‌های تولیدی نیز افزوده شده است.

این نمایشگاه برای هفت روز به روی بازدیدکنندگان باز است و تولیدات صنعتی در ۴۵۰ غرفه به نمایش گذاشته شده که زنان تجارت‌پیشه نیز شرکت کرده‌اند.

Continue Reading

تجارت

افغانستان و پاکستان در مورد یک میکانیزم تازه برای رفت و آمد موترهای باربری توافق کردند

Published

on

(Last Updated On: ثور ۲۳, ۱۴۰۳)

وزارت ترانسپورت و هوانوردی خبر داده است که افغانستان و پاکستان بر صدور یک سند موقت برای رانندگان موترهای باربری به توافق رسیده اند.

این وزارت با نشر اطلاعیه‌ای امروز (یکشنبه، ۲۳ ثور) گفت که رانندگان و کلینران موترهای حامل کالاهای تجارتی از افغانستان و پاکستان باید برای عبور از گذرگاه‌ها این سند را با خود داشته باشند.

بر بنیاد این اطلاعیه، سند مذکور برای افغان‌ها در سفارت پاکستان در کابل و قونسلگری این کشور در کندهار توزیع می‌شود.

برای پاکستانی‌ها، این سند در دفتر اتشه ترانسپورتی افغانستان در پشاور و کویته داده می‌شود.

وزارت ترانسپورت از مالکان و رانندگان موترهای باربری خواسته است که الی اول جوزا اسناد مورد نیاز خود را به شرکت‌های ترانسپورتی مربوطه خود تسلیم نمایند.

این وزارت هشدار داده است که سر از تاریخ اول جوزا، موترهای باربری نمی‌توانند بدون سند تازه به این دو کشور رفت و آمد کنند.

Continue Reading

Trending

Copyright © 2022 Ariana News. All rights reserved!