Connect with us

تجارت

قرارداد خدمات زمینی میدان های هوایی کابل، کندهار وهرات با امارات  متحده امضا شد

منتشر شده

در

(Last Updated On: جوزا ۳, ۱۴۰۱)

امارت اسلامی قرارداد خدمات زمینی میدان‌های هوایی کابل، کندهار وهرات را با شرکت “گاک” امارات متحده عربی امضا کرد.

این شرکت مسولیت تخلیه وبارگیری را در هنگام نشست و برخاست طیاره‌ها بدوش خواهد داشت.

معاون اول رییس الوزرا در مراسم امضای این قرارداد از سرمایه گذاران بین‌المللی خواست که در افغانستان سرمایه گذاری کنند و امارت اسلامی متعهد است تا زمینه‌های لازم سرمایه گذاری را برای آنان فراهم کند.

امارت اسلامی پس از چند ماه مذاکره با شرکت‌های خدماتی هوایی، سر انجام قرار داد خدمات زمینی میدان‌های هوایی کابل، کندهار  وهرات را با شرکت “گاک” امارات متحده عربی به امضا رسانید

شرکتی که بر اساس این قرار داد مسولیت تخلیه وبارگیری را در سه میدان هوایی کشور هنگام نشست و برخواست طیاره‌ها بدوش خواهد داشت.

در این مراسم ملابرادر معاون اول ریس الوزرا به سرمایه گذاران بین المللی فراخوان میدهد که به افغانستان بیایند ودر این کشور سرمایه گذاری کنند

ملا عبد الغنی برادر، معاون اول رییس الوزرا می‌گوید که :” ما می خواهیم با تمام کشورها روابط خوب داشته باشیم و از سرمایه گذاران خارجی می خواهیم که در افغانستان سرمایه گذاری کنند. ما مسوولیت تامین امنیت جان و مال شان را می کنیم.”

مسولان وزارت ترانسپورت می‌گوید که این شرکت خدمات زمینی را مطابق معیارهای بین المللی ارایه خواهد کرد که منجر به افزایش پروازهای بین المللی خواهد شد.

مولوی حمیدالله  آخندزاده، سرپرت وزارت ترانسپورت می‌گوید که:” پس از امضا این قرارداد پروازها بیشتر خواهد شد و عواید و صادرات ما نیز افزایش خواهد یافت.”

رزاق اسلم، نماینده شرکت گاک می‌گوید که:” ما امیدواریم که بتوانیم خدمات اساسی در جریان پروازها ارایه کنیم و این خدمات سبب افزایش پروازهای جهانی به افغانستان شود”.

با این حال معاون رییس الوزرا می‌گوید که به زودی پروازها بیشتر خواهد شد و عواید افغانستان از رهگذر دهلیزهای هوایی افزایش خواهد یافت.

خدمات زمینی میدان‌های هوایی در حالی به شرکت اماراتی سپرده میشود که نمایندگان امارت اسلامی سرگرم گفتگو با شرکت‌های قطری و ترکی بر سر مدیریت تخنیکی میدان های هایی کشور است.

تجارت

اداره ملی احصائیه: ارزش صادرات و واردات سال گذشته به ۱۰.۳ میلیارد دالر می‌رسد

Published

on

(Last Updated On: ثور ۲۶, ۱۴۰۳)

اداره ملی احصائیه و معلومات روز چهارشنبه (۲۶ثور) گفته است که، در سال گذشته ارزش صادرات به یک میلیارد و ۷۷۷ میلیون و ۹۰۰ هزار دالر و ارزش واردات به ۸ میلیارد و ۵۷۶ میلیون و ۳۰۰ هزار دالر می‌رسد.

به گفته این اداره میوه‌‌جات در میان اقلام صادراتی کشور در سال گذشته بیش‌ترین سهم را به خود اختصاص داده که ارزش صادرات آن به ۶۴۵ میلیون و ۵۰۰ هزار دالر می‌رسد.

به همین ترتیب نباتات طبی، مواد معدنی و سبزیجات در جایگاه دوم، سوم و چهارم قرار دارند.

هم‌چنان سال گذشته مواد نفتی و روغنیات در میان اقلام وارداتی کشور بیش‌ترین سهم را به خود اختصاص داده که ارزش مجموعی آن به یک میلیارد و ۳۷۷ میلیون و ۹۰۰ هزار دالر می‌رسد و به همین ترتیب ماشین‌آلات، وسایط ترانسپورتی و پرزه‌جات با یک میلیارد و ۱۵ میلیون و ۹۰۰ هزار دالر در جایگاه دوم و منسوجات و فلزات و محصولات فلزی در جایگاه سوم و چهارم قرار دارند.

Continue Reading

تجارت

سرپرست وزارت صنعت و تجارت عازم تاتارستان روسیه شد

Published

on

(Last Updated On: ثور ۲۵, ۱۴۰۳)

نور الدین عزیزی، سرپرست وزارت صنعت و تجارت به منظور اشتراک در پانزدهمین نشست بین المللی اقتصاد روسیه و جهان اسلام عازم جمهوری تاتارستان شد.

وزارت صنعت و تجارت می‌گوید که آقای عزیزی در راس یک هیات بلند پایه امارت اسلامی به دعوت رسمی رستم مینی خانوف، رئیس جمهور تاتارستان به تاتارستان سفر کرد.

قرار است پانزدهمین نشست بین المللی اقتصاد روسیه و جهان اسلام به تاریخ ۱۴ ماه می الی ۱۹ماه می سال روان میلادی در شهر کازان جمهوری تاتارستان برگزار گردد.

Continue Reading

تجارت

حنفی: افغانستان می‌تواند به یکی از مراکز مهم صنعتی در منطقه مبدل شود

Published

on

(Last Updated On: ثور ۲۴, ۱۴۰۳)

معاون اداری ریاست‌الوزرا می‌گوید، افغانستان دارای عوامل مهم برای تولیدات صنعتی است که می‌تواند به یکی از مراکز مهم صنعتی در منطقه مبدل شود.

عبدالسلام حنفی در مراسم افتتاح نمایشگاه ملی و بین‌المللی به مناسبت هفته صنعت گفته که رُشد صنعت زمینه‌ساز رُشد بخش‌های دیگری اقتصادی می‌شود و امارت اسلامی با تمام معنا حامی صنعت و تولیدات داخلی کشور است.

آقای حنفی گفته است: «افغانستان دارای عوامل مهم و غنی برای تولیدات صنعتی است که می‌تواند به یکی از مراکز مهم صنعتی در منطقه مبدل شود. رشد صنعت زمینه ساز رشد سکتورهای دیگری اقتصادی به ویژه زراعت نیز خواهد بود.»

در این مراسم، سرپرست وزارت صنعت و تجارت همچنان افزوده که امارت اسلامی برنامه‌هایی را در زمینه‌های رُشد صنعت و حمایت از بخش خصوصی روی ‌دست دارد که افغانستان را به‌ خودکفایی می‌رساند.

نورالدین عزیزی تصریح کرده که صنعت افغانستان در حال حاضر رو به پیشرفت وکیفیت کالاهای صادراتی نیز بلند رفته است.

در همین حال، شماری از سرمایه‌گذاران در این مراسم گفتند که پس از حاکمیت دوباره امارت اسلامی صادرات کشور افزایش یافته و همچنان به تعداد شرکت‌های تولیدی نیز افزوده شده است.

این نمایشگاه برای هفت روز به روی بازدیدکنندگان باز است و تولیدات صنعتی در ۴۵۰ غرفه به نمایش گذاشته شده که زنان تجارت‌پیشه نیز شرکت کرده‌اند.

Continue Reading

Trending

Copyright © 2022 Ariana News. All rights reserved!