Connect with us

رویداد های اخیر

استخدام پولیس زن در ولایت بلخ

منتشر شده

در

قوماندانی امنیه ولایت بلخ از تشکیل یک مرکز یکهزار و هشت صد نفری از افسران زن در چوکات پولیس در این ولایت خبر میدهد.

مسوولین جلب و جذب قومندانی امنیه این ولایت می‌گوید که قرار است در سال جاری جمع بزرگ از زنان در چوکات نیروهای امنیتی پولیس شامل شوند و برای تامین امنیت گماشته خواهند شد.

مسوول جلب و جذب قوماندانی امنیه ولایت بلخ از تشکیل یک مرکز جدید برای جلب و جذب پولیس زن در چوکات نیروهای امنیتی در بلخ خبر میدهند.

مولوی باز محمد حذیفه، مسوول جلب و جذب قوماندانی امنیه ولایت بلخ می‌گوید که:” ما در ولایت بلخ تقریبا ۱۴۳ نفر از بخش اناث  پولیس داریم که در حوزه‌های امنیتی و ولسوالی‌ها برای تامین امنیت و تلاشی خانه‌ها فعالیت دارند که دو دو نفر در هر ولسوالی گماشته شده اند که تمامی شان پس از پایان بای متریک و مراحل قانونی شامل شده اند و معاشات شان هم حواله شده است.”

در این میان شماری از زنان و مردان پولیس که در نظام گذشته وظیفه انجام میدادند حالا دوباره به وظایف شان برگشته اند.

شکیلا، افسر پولیس قوماندانی امنیه ولایت بلخ می‌گوید که :”امروز قومندانی آمده ام تا دوباره ثبت شوم، سابق هم در چارچوب پولیس و تلاشی زنان در قومندانی امنیه ولایت بلخ کار می کردم و فعلا در حوزه دوم امنیتی دوباره مراجعه کرده ام و تعهد می سپارم وظیفه خود را به صورت درست انجام میدهم.”

مقام‌های امنیتی در بلخ همچنان می‌گویند در نظر دارند که نیروهای امنیتی پیشین را دو باره در چوکات نهادهای امنیتی جذب کنند.

رویداد های اخیر

کابلوف: یکی از اعضای سازمان همکاری شانگهای مخالف مشارکت افغانستان در این نهاد است

کابلوف نام هیچ کشور مشخصی را ذکر نکرد و تنها گفت یک عضو سازمان مانع ادغام افغانستان در این نهاد شده است. با این حال، در گزارش به نقل از کارشناسان آمده است که احتمالاً پاکستان مخالف این موضوع است.

Published

on

ضمیر کابلوف، نماینده ویژه روسیه در امور افغانستان، می‌گوید که افغانستان به دلیل مخالفت یکی از کشورهای عضو سازمان همکاری شانگهای، قادر به مشارکت در فعالیت‌های این سازمان نیست.

کابلوف به روزنامه ایزوستیا گفته است که افغانستان به‌طور رسمی همچنان «ناظر» در سازمان همکاری شانگهای محسوب می‌شود، اما مشارکت آن در فعالیت‌های این سازمان از زمان به قدرت رسیدن امارت اسلامی تا حد زیادی متوقف شده است. او تأکید کرد که مشارکت کامل نیازمند اجماع همه اعضای سازمان است و چنین توافقی هنوز به دست نیامده است.

کابلوف نام هیچ کشور مشخصی را ذکر نکرد و تنها گفت یک عضو سازمان مانع ادغام افغانستان در این نهاد شده است. با این حال، در گزارش به نقل از کارشناسان آمده است که احتمالاً پاکستان مخالف این موضوع است.

ایزوستیا همچنین نوشته است روابط افغانستان و پاکستان در سال‌های اخیر با درگیری‌ها و اتهامات درباره فعالیت گروه‌های مسلح رو به وخامت گذشته است.

بر اساس گزارش، کابلوف افزوده است که روسیه در تلاش برای کمک به باثبات سازی افغانستان است و نمایندگان امارت اسلامی در نشست‌های آینده «فارمت مسکو» درباره افغانستان شرکت خواهند کرد.

در پایان گزارش آمده است که هرچند اعضای سازمان همکاری شانگهای در زمینه امنیت منطقه‌ای همکاری دارند، ساختار مبتنی بر اجماع این سازمان توانایی آن را برای حل اختلافات داخلی یا ادغام کامل افغانستان در این مرحله محدود کرده است.

Continue Reading

رویداد های اخیر

مقام روسی: حکومت افغانستان تولید و قاچاق مواد مخدر را نزدیک به ۹۰ درصد کاهش داده است

Published

on

سرگئی شویگو، منشی شورای امنیت روسیه از اقدامات حکومت افغانستان در مبارزه با مواد مخدر تمجید کرده است.

شویگو در گفتگو با خبرنگاران پس از سفرش به هند برای شرکت در نشست بریکس گفت که حکومت افغانستان «کار بزرگی» در زمینه کاهش قاچاق مواد مخدر انجام داده‌ و به وعده خود برای مقابله با این پدیده عمل کرده‌است.

منشی شورای امنیت روسیه همچنین اظهار داشت که مقامات افغانستان توانسته‌اند تولید و صادرات مواد مخدر سنگین را تقریباً به‌طور کامل مهار کنند و میزان قاچاق این مواد را نزدیک به ۹۰ درصد کاهش دهند.

Continue Reading

رویداد های اخیر

گفتگوهای هیئت کابل با نمایندگان اتحادیه اروپا در بروکسل پایان یافت

Published

on

منابع به آریانانیوز می‌گویند که گفتگوهای هیئت امارت اسلامی با نمایندگان اتحادیه اروپا در بروکسل امروز (سه‌شنبه) به پایان رسیده است.

به گفته منابع، دو طرف در این دیدار درباره ازسرگیری خدمات قونسلگری برای افغان‌ها در حوزه اروپا، ضرورت اقدامات اعتمادسازی، گسترش حضور قونسلگری و روند باعزت بازگشت شهروندان افغان گفتگو کرده‌اند.

این هیئت به رهبری عبدالقهار بلخی، سخنگوی وزارت امور خارجه، به بروکسل سفر کرده بود و نمایندگان وزارت امور داخله نیز در ترکیب آن حضور داشتند.

این نخستین بار است که یک هیئت از امارت اسلامی به‌گونه رسمی از سوی اتحادیه اروپا به بروکسل دعوت شده و با نمایندگان اروپایی وارد گفتگو می‌شود.

اشتراک‌کنندگان این نشست، گفتگوها را سازنده توصیف کرده و ابراز امیدواری کرده‌اند که این روند زمینه‌ساز پیشرفت‌های مثبت و تأمین حقوق قونسلگری افغان‌های مقیم اروپا شود.

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2025 Ariana News. All rights reserved!


Warning: Undefined array key "slug" in /var/www/vhosts/ariananews.af/httpdocs/wp-includes/class-wp-theme-json.php on line 2117

Warning: Undefined array key "slug" in /var/www/vhosts/ariananews.af/httpdocs/wp-includes/class-wp-theme-json.php on line 2117

Warning: Undefined array key "slug" in /var/www/vhosts/ariananews.af/httpdocs/wp-includes/class-wp-theme-json.php on line 2117