Connect with us

رویداد های اخیر

مشاهده موجودات عجیب در آتش سوزی های مرموز در جوزجان

منتشر شده

در

Last Updated on: عقرب ۲, ۱۴۰۱

مسئولان محلی در جوزجان می‌گویند که بیش از ۵۰ منزل مسکونی در ولسوالی فیض آباد این ولایت به گونه مرموز آتش گرفته است.

به گفته مسئولان، این آتش سوزی ها در قریه بالامردیان ولسوالی فیض آباد این ولایت رخ داده است و همچنان ادامه دارد.

پولیس ولایت جوزجان گفت که در نتیجه این آتش‌سوزی ها خسارات هنگفت مالی به باشندگان این قریه وارد شده است.

سراج الدین احمدی، قومندان امنیه ولایت جوزجان گفت:  “اضافه تر از پنجاه خانه آتش گرفته اینجا و روز به روز بیشتر شده می‌رود. دیروز تقربیا دوازده خانه در گرفت. امروز ختم قرآن هم داشتند، دعا هم کردند و امروز هم تقربیا در بین یک ساعت سه یا چهار خانه در گرفت.”

او افزود: “امید است که مسئولین و بزرگان امارت اسلامی افغانستان به کسانیکه متضرر شده اند توجه خاص کنند. “

با این حال رئیس اداره کار و امور اجتماعی ولایت جوزجان که از باشندگان اصلی قریه بالا مردیان ولسوالی فیض آباد نیز است وضعیت را “وحشتناک” خواند.

وی گفت که در حال حاضر منازل مسکونی در این قریه به گونه خودی یکی پی دیگر در آتش می سوزد.

نورالله مسافر، رییس کار و امور اجتماعی جوزجان افزود که زنان و کودکان اشیا و موجودات عجیب و غریب را دیده اند که در پی آن شماری از آنها در حال حاضر در بستر مریضی بسر می برند.

آقای مسافر گفت: ” حتی به بسیاری ها ضرر جانی رسیده، به حالت بیهوشی قرار گرفته اند. بعضی خانم ها و بعضی اطفال ضرردیده اند.”

از سویی هم شماری از باشندگان محل وضعیت در این قریه را نگران کننده دانسته گفتند که تنها برخی از زنان و کودکان قادر به دیدن بعضی موجودات عجیب در هنگام آتش سوزی هستند.

احمد جان، یک باشنده محل گفت: “مردم به مشکلات گرفتار استند. اول مردم فکر می کردند که انسان باشد، بعد ازآنکه تحقیق کردیم معلوم شد که اطفال می بیند خانم ها می بیند، به مرد ها معلوم نمی‌شود. نفر معلوم می‌شود به خانه داخل می‌شود اما وقتی‌که خانه را رفته می بینیم در خانه هیچ کسی نیست.”

این نخستین بار است که باشندگان یک قریه گواه اتش سوزی های ناگهانی در منازل مسکونی هستند.

رویداد های اخیر

Afghan official slams Shehbaz Sharif’s ‘shameful’ claims on Islamic unity

Published

on

Khubaib Ghufran, spokesperson for Afghanistan’s Ministry of Information and Culture, sharply criticized Pakistani Prime Minister Shehbaz Sharif over his recent claims about Islamic unity in relation to the war in Iran, calling them “shameful.”

On his X account, Ghaffran wrote: “You praised Trump as a hero of the Gaza peace plan, yet today you claim Islamic unity regarding Iran in a war that the same criminal (Trump) and his allies initiated?”

He added that while Afghanistan is governed under an Islamic system, Shehbaz Sharif has shown no compassion even toward the most vulnerable groups—from children to women and drug addicts—and that this cruelty persisted even during the holy month of Ramadan.

Ghaffran described Sharif’s stance as a “grave shame” and a stark example of “historical hypocrisy.”

Continue Reading

رویداد های اخیر

عفو بین‌الملل: حمله هوایی پاکستان بر مرکز تداوی معتادان در کابل نگرانی‌های جدی حقوق بشری ایجاد کرده است

عفو بین‌الملل می‌گوید که حتی اگر در بخشی از این کمپ تجهیزات نظامی وجود داشته باشد، تصمیم برای حمله باید با در نظر گرفتن خطرات احتمالی برای غیرنظامیان اتخاذ می‌شد.

Published

on

سازمان عفو بین‌الملل اعلام کرده است که حمله هوایی پاکستان بر یک مرکز تداوی معتادان در شهر کابل نگرانی‌های جدی در مورد رعایت قوانین بین‌المللی بشردوستانه ایجاد کرده است.

ایزابل لاسه، معاون بخش تحقیقاتی منطقه‌ای این سازمان، در واکنش به اظهارات مقام‌های پاکستان که گفته بودند این حمله یک انبار مهمات را هدف قرار داده است، تأکید کرد که این حمله تلفات گسترده غیرنظامیان را در پی داشته است.

به گفته او، بخش بزرگی از کمپ «فینیکس» که پیش‌تر پایگاه نظامی نیروهای ناتو و ایالات متحده بود، از سال ۲۰۱۶ به یک مرکز تداوی معتادان تبدیل شده بود و حضور غیرنظامیان در آن به‌خوبی مستند شده است.

عفو بین‌الملل می‌گوید که حتی اگر در بخشی از این کمپ تجهیزات نظامی وجود داشته باشد، تصمیم برای حمله باید با در نظر گرفتن خطرات احتمالی برای غیرنظامیان اتخاذ می‌شد. این سازمان افزوده است که میزان تلفات و تخریب‌ها پرسش‌های جدی را درباره ارزیابی تناسب حمله و اقدامات لازم برای کاهش آسیب به غیرنظامیان مطرح می‌کند.

این سازمان از مقام‌های پاکستان خواسته است تا توضیح دهند که بر اساس چه اطلاعاتی این حمله انجام شده و همچنین یک تحقیق مستقل، بی‌طرفانه و فوری درباره این رویداد انجام دهند و نتایج آن را برای تأمین پاسخگویی به‌گونه علنی منتشر کنند.

این حمله رژیم نظامی پاکستان در ۱۶ مارچ انجام شده و مناطقی در کابل و ننگرهار را هدف قرار داده است.

امارت اسلامی گفته‌ که در این حمله بیش از ۴۰۰ غیرنظامی «شهید» و بیش از ۲۰۰ تن دیگر زخمی شده‌اند. در همین حال، سازمان ملل اعلام کرده که تا کنون مرگ ۱۴۳ نفر در این رویداد ثبت شده است.

گزارش‌ها همچنان نشان می‌دهد که از زمان آغاز درگیری‌ها میان افغانستان و پاکستان در ماه فبروری، دست‌کم ۷۶ غیرنظامی در افغانستان قربانی این تنش‌ها شده‌اند.

Continue Reading

رویداد های اخیر

ابراز همدردی امارت اسلامی با قطر و ترکیه در پی سقوط مرگبار هلیکوپتر

Published

on

وزارت امور خارجه امارت اسلامی افغانستان در پی سقوط مرگبار یک هلیکوپتر در قطر، با حکومت‌ها و مردمان قطر و ترکیه ابراز همدردی کرده است.

وزارت امور خارجه این حادثه را اندوه‌بار خوانده و مراتب تسلیت و همدردی عمیق خود را با خانواده‌های قربانیان ابراز داشته است.

گفتنی است که سقوط هلیکوپتر در آبهای قطر، منجر به کشته شدن هفت نفر شد. مقامات علت این حادثه را مشکل تخنیکی عنوان کرده اند.

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2025 Ariana News. All rights reserved!