Connect with us

رویداد های اخیر

وزارت صنعت برای کاهش قیمت مواد نفتی به‌سکتور خصوصی در قرارداد‌ها سهم می‌دهد

منتشر شده

در

مسوولان وزارت صنعت و تجارت می‌گویند تلاش می‌کنند در انتقال و خرید مواد نفتی که با روسیه قرارداد کرده‌اند، به‌سکتور خصوصی سهم بدهند تا این کالاها به‌موقع به بازارهای کشور برسد و از افزایش قیمت مواد نفتی در بازارهای کشور در زمستان پیش‌رو جلوگیری ‌کنند.

نورالدین عزیزی، وزیر وزارت صنعت و تجارت دراین مورد می‌گوید: «ما می‌خواهیم سکتور خصوصی را درپهلوی حکومت نیز شامل قرارداد کنیم تا قیمت‌های مواد سوخت در زمستان پیش‌رو بالا نرود.»

از سوی دیگر، اعضای سکتور خصوصی از وزارت صنعت و تجارت می‌خواهند تا قبل از فرا رسیدن فصل زمستان، نفت مورد نیاز را در اختیار بازارهای کشور قرار دهند تا از افزایش قیمت‌ها جلوگیری صورت بگیرد.

عبدالجبار صافی، رییس انجمن صنعت‌کاران افغانستان گفته است: «اگر رهبری وزارت صنعت و تجارت از قبل بالای این پروژه‌ها کار کند، فکر می‌کنم که به مشکل مواجه نمی‌شویم و خوب است قراردادهای قبلی تعقیب و تطبیق شود.»

عبدالنصیر رشتیا، عضو سکتور خصوصی نیز گفت: «میزان بیکاری زیاد است و توان خرید مردم نیز کاهش یافته و یگانه راه حل که می‌تواند این مشکل را حل کند این است که حکومت یک سلسله اقدامات را روی‌دست بگیرد.»

این اظهارات در حالی صورت می‌گیرد که همه ساله با فرا رسیدن فصل زمستان قیمت مواد سوختی به ویژه تیل و گاز در کشور افزایش پیدا می‌کند و مشکلات زیادی را برای شهروندان به‌بار می‌آورد.

رویداد های اخیر

افغانستان پس از حمله هوایی مرگبار کابل، پاکستان را به پاسخ «دندان‌شکن» هشدار داد

Published

on

در پی حمله هوایی مرگبار بر یک شفاخانه معتادین در کابل، عبدالمتین قانع، سخنگوی وزارت داخله، روز سه‌شنبه هشدار داد که رژیم نظامی پاکستان «پاسخ دندان‌شکنی» دریافت خواهد کرد.

حمله دوشنبه شب بر شفاخانه ۲۰۰۰ بستر امید در ساحه پلچرخی کابل، منجر به شهادت حداقل ۴۰۰ نفر و زخمی شدن ۲۵۰ تن دیگر شده است.

قانع گفت که تلاش‌های امدادرسانی همچنان صبح سه‌شنبه ادامه دارد و تیم‌ها در حال جستجوی اجساد زیر آوار هستند.

این حادثه در میانه تشدید شدید تنش‌ها بین افغانستان و پاکستان در هفته‌های اخیر رخ داده است که با حملات هوایی و حملات توپخانه‌ای همراه است.

Continue Reading

رویداد های اخیر

۴۰۰ شهید و صدها زخمی در حمله هوایی پاکستان به شفاخانه معتادین در کابل

Published

on

مقام‌های امارت اسلامی می‌گویند که در پی حمله رژیم نظامی پاکستان به یک شفاخانه ترک اعتیاد در کابل دوشنب شب، حداقل ۴۰۰ نفر شهید و حدود ۲۵۰ نفر دیگر زخمی شدند.

حمدالله فطرت، معاون سخنگوی امارت اسلامی، گفت که این حمله هوایی شفاخانه ۲۰۰۰ بستر امید را هدف قرار داده است.

فطرت در ایکس گفت: «در نتیجه این حمله، بخش‌های بزرگی از شفاخانه تخریب شده و نگرانی‌های جدی در مورد تعداد بالای تلفات وجود دارد. متأسفانه، تعداد شهدا تاکنون به ۴۰۰ نفر رسیده است، در حالی که گزارش شده حدود ۲۵۰ نفر دیگر زخمی شده‌اند.»

وی افزود که تیم‌های امداد و نجات در محل حادثه در تلاش برای مهار آتش‌سوزی و نجات قربانیان هستند.

این حادثه در میانه تشدید تنش‌ها بین افغانستان و پاکستان رخ داده است.

ریچارد بنت، گزارشگر ویژه سازمان ملل متحد در امور حقوق بشر در افغانستان، گفت که از گزارش‌های جدید حملات هوایی پاکستان و کشته شدن غیرنظامیان در نتیجه آن «نگران» شده است.

وی در پستی در ایکس گفت: «تسلیت می‌گویم. من از طرفین می‌خواهم که تنش‌ها را کاهش دهند، حداکثر خویشتنداری را به خرج دهند و به قوانین بین‌المللی، از جمله حفاظت از غیرنظامیان و اهداف غیرنظامی مانند شفاخانه‌‌ها، احترام بگذارند.»

Continue Reading

رویداد های اخیر

رژیم نظامی پاکستان یک شفاخانه معتادین را در کابل هدف حمله هوایی قرار داد

Published

on

ذبیح الله مجاهد، سخنگوی امارت اسلامی، می‌گوید که رژیم نظامی پاکستان بار دیگر حریم هوایی افغانستان را نقض کرده و یک شفاخانه معتادین را در کابل هدف قرار داده است.

به گفته مجاهد، در این حادثه تعداد زیادی از غیرنظامیان که عمدتاً معتادین تحت تداوی بودند، شهید و زخمی شدند.

وی افزود: «ما این جنایت را به سخت ترین الفاظ محکوم می نماییم و آنرا عمل خلاف تمام نورم ها و اصول بشری می‌دانیم.»

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2025 Ariana News. All rights reserved!