Connect with us

رویداد های اخیر

پوتزل در دیدار با معاون سیاسی ریاست الوزراء: امارت اسلامی باید خواست‌های جامعه جهانی را بپذیرد

منتشر شده

در

یوناما از ادامه کمک‌های بشر دوستانه‌اش به افغانستان با در نظر داشت خواست‌های جامعه جهانی خبر میدهد.

مارکس پوتزل، معاون دفترمعاونت سازمان ملل درافغانستان در دیدار با معاون سیاسی ریاست الوزرا می‌گوید که امارت اسلامی باید خواست‌های جامعه جهانی را در رابطه به تعلیم و کار زنان و حکومت همه شمول در این کشور بپذیرد زیرا منع کار زنان و دختران در روند کار وکمک‌های جامعه جهانی برای افغانستان تاثیر منفی خواهد گذاشت.

معاون سیاسی ریاست الوزراء در این دیدار گفته است که امارت اسلامی تمامی شرایط به رسمیت شناخته شدن را تکمیل کرده و ملل متحد نیز باید کرسی افغانستان را در این سازمان به نماینده امارت اسلامی بسپارد.

معاون دفتر معاونت سازمان ملل در کابل در ادامه دیدارهایش با مقام‌های امارت اسلامی برای رفع محدودیت‌های کاری و تحصیلی زنان این بار با مولوی عبدالکبیر معاون سیاسی رییس الوزا دیدار کرده است.

مارکس پوتزل در این دیدار گفته است که امارت اسلامی باید خواست‌های جامعه جهانی را در رابطه به تعلیم و کار زنان و حکومت همه شمول در این کشور در نظر بگیرد زیرا منع کار زنان و دختران در روند کار و کمک‌های جامعه جهانی برای افغانستان تاثیر منفی خواهد گذاشت.

آقای پوتزل اما می‌گوید ماموریت یوناما در افغانستان و کمک‌های بشری ملل متحد به افغان‌ها همچنان ادامه دارد.

در مقابل معاون سیاسی ریس الوزرا گفته است که امارت اسلامی تمامی شرایط به رسمیت شناخته شدن را تکمیل کرده و ملل متحد نیز باید کرسی افغانستان را در این سازمان به نماینده امارت اسلامی بسپارد.

شماری از آگاهان می‌گویند زنان و دختران در حال حاضر از حقوق شهروندی محروم هستند و این به نفع افغانستان نیست. از این رو باید امارت اسلامی در مورد تصامیم‌اش تجدید نظر کند زیرا بوجود آمدن مشکلات در روند کمک رسانی بیشتر تاثیر منفی بر مردم فقیر میگذارد.

با این حال مولوی عبدالکبیر گفته است که امارت اسلامی متعهد به همه شمول ساختن حکومت است اما مداخله در امور داخلی افغانستان برای آنان پذیرفتنی نیست.

رویداد های اخیر

علمای افغانستان «شهادت» مولانا محمد ادریس را ضایعه‌ای بزرگ دانستند

Published

on

علمای افغانستان «شهادت» مولانا محمد ادریس، یکی از علمای دینی پاکستان، را ضایعه‌ای بزرگ دانسته و جان‌باختن او را به تمامی علمای جهان، به‌ویژه جمعیت علمای اسلام پاکستان، تسلیت گفته‌اند.

علمای افغانستان در یک پیام تسلیت گفته‌اند: «از بین بردن علما ظلم بزرگی است که موجب خشم و غضب الله تعالی می‌گردد و جرمی غیرقابل بخشش به‌شمار می‌رود. ما علمای افغانستان چنین اعمال را به‌گونه جدی نکوهش و تقبیح می‌کنیم.»

آنان از حکومت پاکستان به‌طور جدی خواسته‌اند که از هدف قرار گرفتن علما جلوگیری کرده و تدابیر لازم را در این زمینه اتخاذ کند.

گفتنی است که مولانا محمد ادریس روز گذشته (سه‌شنبه) در یک حمله مسلحانه در ایالت خیبرپختونخوا پاکستان جان باخت.

Continue Reading

رویداد های اخیر

امارت اسلامی خواستارگفتگوی نهادها و کمیساری عالی ملل متحد با پاکستان درباره مشکلات مهاجرین شد

Published

on

کمیسیون عالی رسیدگی به مشکلات مهاجرین امارت اسلامی از نهادهای خارجی و کمیساری عالی سازمان ملل متحد در امور پناهندگان خواسته است که با جانب پاکستانی در خصوص جلوگیری از ایجاد مشکل برای افغان‌ها، عدم آزار و اذیت آنان و فراهم‌سازی هرچه سریع‌تر زمینه بازگشت‌شان، گفتگو کنند و به این مشکلات هرچه عاجل‌تر رسیدگی شود.

به گفته این کمیسیون، متأسفانه مهاجرین عودت‌کننده به افغانستان از مسیر تورخم، به بهانه‌های مختلف، روزها در طرف پاکستان معطل می‌مانند. در حالی که زنان، کودکان و افراد مسن نیز با آنان همراه‌اند و با مشکلات متعدد روبه‌رو هستند، در کنار جاده‌ها بی‌سرنوشت در انتظار می‌مانند.

این کمیسیون افزوده است: «خواست ما این است که مهاجرین افغان در آن‌سوی خط معطل نشوند. ما برای جذب و اسکان مهاجرین امکانات لازم را در اختیار داریم. روزانه، به هر تعداد مهاجرین افغان که به کشورشان بازگردند، می‌توانیم آنان را مدیریت و خدمات لازم را ارائه کنیم.»

Continue Reading

رویداد های اخیر

مطیع‌الله ویسا برنده جایزه «آزادی ۲۰۲۶» در فرانسه شد

مطیع‌الله ویسا از چهره‌های فعال در زمینه آموزش در افغانستان به‌شمار می‌رود که در راستای حق آموزش دختران فعالیت می‌کند.

Published

on

مطیع‌الله ویسا، فعال شناخته‌شده حوزه آموزش و بنیان‌گذار نهاد «پن پت»، برنده جایزه «آزادی ۲۰۲۶» در فرانسه شده است.

رسانه‌های فرانسوی گزارش داده‌اند که در یک رای‌گیری آنلاین، ۱۸ هزار و ۷۰۸ جوان از ۷۵ کشور جهان، ویسا را به‌عنوان برنده این دوره انتخاب کرده‌اند.

بر اساس این گزارش‌ها، مراسم رسمی اهدای این جایزه در ماه جون سال جاری میلادی در شهر کان فرانسه برگزار خواهد شد.

مطیع‌الله ویسا از چهره‌های فعال در زمینه آموزش در افغانستان به‌شمار می‌رود که در راستای حق آموزش دختران فعالیت می‌کند.

جایزۀ آزادی، از سال ۲۰۱۹ توسط منطقۀ نرماندی و «مؤسسۀ بین‌المللی حقوق بشر و صلح» ایجاد شده، به فرد یا نهادی اهدا می‌شود که در دفاع از آزادی‌های بشری نقش برجسته‌ای داشته باشد.

مراسم اهدای این جایزه، ۴ جون سال روان میلادی در سالن زِنیت شهر کان، با حضور بیش از ۴ هزار جوان و شماری از کهنه‌سربازان جنگ جهانی دوم برگزار خواهد شد.

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2025 Ariana News. All rights reserved!