Connect with us

رویداد های اخیر

قطر در خطاب به زنان و دختران افغان؛ ما در کنار آنها هستیم و مطمین باشند که تصامیم تغییر خواهد کرد

منتشر شده

در

وزیر خارجه قطر می‌گوید با سایر کشورهای اسلامی درحال رایزنی است تا صحبت‌هایی را با رهبری امارت اسلامی در کندهار انجام دهند. 

محمدبن عبدالرحمان خطاب به زنان و دختران افغان می‌گوید که  که ما در کنار آنها هستیم و مطمین باشند که تصامیم تغییر خواهد کرد.

همزمان وزیران خارجه ترکیه و ایران هم می‌گویند، به طور مسقتیم با امارت اسلامی و هم در چارچوب سازمان همکاری اسلامی تلاش‌ها برای وادار کردن کابل به اجازه یافتن دختران وزنان به کار وتحصیل را ادامه میدهند.

وزیرخارجه قطر می‌گوید، اقدامات اخیر حکومت سرپرست درپیوند به کار و تحصیل زنان ودختران ناامید کننده است، اما دوحه برای دستیابی به تغییر به تعامل با امارت اسلامی ادامه می‌دهد.

وزیرخارجه قطر در حاشیه نشست اقتصادی داووس سویس گفته است هرچند تعامل با امارت اسلامی “کار آسان نیست اما مهم است به تلاش ادامه داده شود.”

محمدبن عبدالرحمان آل ثانی می‌گوید که:«ما پس از اتخاذ این تصامیم سعی کرده‌ایم با سایر کشورهای اسلامی ارتباط برقرار کنیم. ما در حال ساخت پلان هستیم برای گفتگو با رهبری طالبان (امارت اسلامی  افغانستان)؛ منطقه باید نقش فعال ایفا کند، ما با طالبان (امارت اسلامی  افغانستان) صحبت می‌کنیم تا تصامیم شان را تغییردهند، پیام ما به زنان ودختران افغان این است که ما در کنارآنها هستیم و مطمین باشند که تصامیم تغییر خواهد کرد.»

همزمان وزیران خارجه ترکیه و ایران می‌گویند هم به طور مسقتیم با امارت اسلامی وهم درچارچوب سازمان همکاری اسلامی تلاش‌ها برای وادارکردن کابل به اجازه یافتن دختران وزنان به کار وتحصیل ادامه می‌دهند.

مولود چاووش اغلو، وزیرخارجه ترکیه گفته است:«منع کار و تحصیل زنان و دختران خلاف ارزش‌های اسلامی واصول بین‌المللی است ما در این مورد توافق نظر داریم و در این راستا هم در تعامل با طالباان (امارت اسلامی  افغانستان) و هم در چارچوب سازمان همکاری اسلامی به کار خود ادامه خواهیم داد.»

حسین امیرعبداللهیان، وزیرخارجه ایران گفته است :«ممنوعیت تحصیل وکار زنان و دختران توسط دولت کنونی افغانستان کاملاً خلاف و مغایر با دین مبین اسلام است ما همواره برفراگیری حکومت در افغانستان تاکید کرده ایم و این تنها راه حل مشکلات افغانستان است.»

امارت اسلامی تا کنون در مورد اظهارات تازه وزیرخارجه قطر چیزی نگفته است، اما پس از اعمال محدودیت‌ها برکار وتحصیل زنان گفته بود که امارت اسلامی براساس اصول و ارزش‌های اسلامی با زنان و دختران برخورد می‌کند و حقوق آنانرا درچارچوب شریعت اسلامی به آنها واگذار خواهند کرد.

رویداد های اخیر

جاپان نزدیک به ۲۰ میلیون دالر به افغانستان کمک کرد

Published

on

سفارت جاپان در افغانستان اعلام کرده است که این کشور ۱۹.۵ میلیون دالر کمک بشردوستانه به افغانستان اختصاص داده است.

سفارت جاپان در خبرنامه‌ای در صفحه ایکس خود امروز (جمعه) نوشته که امیدوار است این کمک بتواند تغییری در زندگی افغان‌های آسیب‌پذیر ایجاد کند.

براساس خبرنامه، این کمک‌ها نیازهای اولیه بشری جوامع آسیب‌پذیر در افغانستان را پوشش می‌دهد.

این سفارت افزوده است که این کمک‌ها از طریق نهادهای ملل متحد، سازمان‌های بین‌المللی و نهادهای غیردولتی جاپان در افغانستان مصرف خواهد شد.

گفتنی است که کمک‌های مجموعی جاپان به افغانستان از ماه آگست ۲۰۲۱ تاکنون، به بیش از ۵۴۹ میلیون دالر امریکایی رسیده است.

Continue Reading

رویداد های اخیر

از ورود غیرقانونی صدها جوان کشور به ایران جلوگیری شد

Published

on

نیروهای امنیتی در مرز اسلام‌قلعه ولایت هرات از ورود غیرقانونی صدها تن از جوانان کشور به ایران جلوگیری کرده‌اند.

مسئولان در قول اردوی ۲۰۷ الفاروق می‌گویند که حدود ۵۳۰ تن طی دو روز اخیر تلاش داشتند از ساحات ولسوالی کهسان هرات به‌گونه‌ غیرقانونی وارد خاک ایران شوند، اما نیروهای سرحدی آنان را بازداشت کرده و دوباره به مناطق اصلی‌شان انتقال داده‌اند.

در همین حال، مسئولان در اداره محلی هرات می‌گویند که از اثر سرمای شدید در مسیر مهاجرت غیرقانونی به ایران، سه مهاجر افغان در ولسوالی کهسان این ولایت جان خود را از دست داده‌اند و یک چوپان نیز به همین سبب در این ولسوالی جان باخته است.

محمد یوسف سعیدی، سخنگوی دفتر والی هرات، گفته است که برخی آمار و تصاویر منتشر شده در صفحات اجتماعی در مورد این رویداد قابل استناد نیست.

به گفته او، تحقیقات بیشتر جریان دارد تا روشن شود که آیا افرادی در آن‌سوی مرز جان باخته‌اند یا خیر.

Continue Reading

رویداد های اخیر

امریکا برنامه قرعه‌کشی گرین‌کارت را متوقف کرد

Published

on

کریستی نوئم، وزیر امنیت داخلی ایالات متحده، روز پنجشنبه قرعه‌کشی گرین‌کارت را به حالت تعلیق درآورد و گفت که مظنون تیراندازی در پوهنتون براون از این کارت داشت.

کلودیو نوئس والنته، ۴۸ ساله و تبعه پرتگال، متهم است که در ۱۳ دسمبر با ورود به ساختمان پوهنتون براون و گشودن آتش به روی محصلانی که در حال سپری کردن امتحان بودند، دو نفر را کشته و ۹ نفر را زخمی کرده است.

او همچنین متهم است که دو روز بعد، یک استاد پوهنتون در انستیتوت تکنالوژی ماساچوست را به قتل رسانده است.

وزیر امنیت داخلی امریکا در رسانه‌های اجتماعی نوشت که نوئس والنته «در سال ۲۰۱۷ از طریق برنامه ویزه مهاجرتی قرعه کشی وارد ایالات متحده شد و گرین کارت دریافت کرد.»

نوئم نوشت: «به دستور رئیس جمهور ترمپ، من فوراً به اداره خدمات شهروندی و مهاجرت ایالات متحده دستور می‌دهم برنامه DV1 را متوقف کند تا اطمینان حاصل شود که هیچ امریکایی دیگری توسط این برنامه فاجعه‌بار آسیب نمی‌بیند.»

وی افزود: «این فرد شرور هرگز نباید در کشور ما اجازه ورود می‌یافت.»

پولیس عصر پنجشنبه اعلام کرد که نوئس والنته خودکشی کرده است.

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2025 Ariana News. All rights reserved!