Connect with us

اخبار ساحوی

بسم الله محمدی: اکنون نیرو های ا فغان به تنهایی میتوانند در میدان نبرد با هراس افگنی مبارزه کنند

منتشر شده

در

Last Updated on: عقرب ۳, ۱۴۰۱

مقام ارشد نظامی افغانستان میگوید: در حال حاضر نیرو های امنیتی افغان توانایی مبارزه و رهبری نبرد در مقابل تروریزم را دارند.

وزیر دفاع ملی افغانستان با آنکه موجودیت چالش ها در میان نیرو های افغانستان را رد نمی کند میگوید: اگر نیرو های افغان با جنگ افزار های پیشرفته تجهیز شوند دستاورد های بیشتر نصیب نیرو های افغان خواهند شد.

بسم الله محمدي وزير دفاع ملي افغانستان گفت:” با وجودیکه پیشرفت ها و دست آورد های در ارودی افغانستان داریم هنوز هم چالش های هوایی و سلاح سنگین وجود دارد که در حال حاضر با داشتن اندکی از سلاح سقیل و نیمه سقیل که خورد کوچک است در این عملیات های خود استفاده میکنیم”.

همزمان با این فرماندهي قول اردوي ۲۰۵ اتل در زون جنوب ميگويد: ولسوالی خاک افغان در زابل کاملاً در حاکمیت طالبان قرار دارد و یازده ولسوالی دیگر در جنوب افغانستان در تهدید مخالفان مسلح قرار دارد.

به گفته این مقام نظامی کمبود سلاح های پیشرفته و حمایت هوایی ازنگرانی های عمده ارودی ملی است.

حميد الله حميد فرماندهي قول اردوي ۲۰۵ اتل گفت:” به حساب اردو کمبودات زیاد وجود دارد مثلاً: قوای هوایی وجود دارد اما طیارات ترانسپورتی است و در این قسمت کمبودات وجود دارد، و یا هم سلاح سقیله مانند تانگ، جیت های جنگی نیاز است وسیستم راکت زنی ضرورت است که حد اقل پنج یا شش سال دیگر ضرورت داریم در این رشته افراد مسکلی را تربیه کنیم”

زون جنوب قول اردوي ۲۰۵ اتل كه شامل ولايت هاي قندهار، زابل، اروزگان و دايكندي است داري ۴۱ ولسوالي مي باشد به گفته آقای حمید اخيرآ مشكلات امنيتي و حملات مخالفين دولت در اين زون افزايش داشت و۶۰ در صد جنگجويان را ترورستهاي خارجي تشكيل ميداد.

این درحالیست که ارتش افغانستان از دو ما بدینسومسوولیت رهبری جنگ در برابر تروریزم در افغانستان را به عهده گرفته اند.

و قرار است نیرو های افغان تا چهار ماه دیگر مسوولیت تامین امنیت سرتاسرافغانستان را به عهده گیرند و نیرو های بین المللی نیز به اساس زمان بندی لیزبون تا پایان 2014 افغانستان را ترک خواهند گفت.

Advertisement

اخبار ساحوی

پاکستان قرض ۳.۴۵ میلیارد دالری امارات متحده عربی را بازپرداخت کرد

Published

on

بانک مرکزی پاکستان روز جمعه اعلام کرد که این کشور تمام قرض ۳.۴۵ میلیارد دالری خود را به امارات متحده عربی بازپرداخت کرده است.

به گفته بانک مرکزی پاکستان، یک میلیارد دالر در تاریخ ۲۳ اپریل به صندوق توسعه ابوظبی بازگردانده شد و ۲.۴۵ میلیارد دالر باقی‌مانده نیز در اوایل هفته به امارات متحده عربی پرداخت شده بود. این بانک در بیانیه‌ای در شبکه ایکس گفت: «با این پرداخت، بازپرداخت مجموع سپرده‌های ۳.۴۵ میلیارد دالری به امارات تکمیل شد.»

این بازپرداخت پس از آن صورت می‌گیرد که مقام‌های پاکستانی در اوایل ماه جاری اشاره کرده بودند که کشور قصد دارد حدود ۳.۵ میلیارد دالر بدهی خود به امارات را تا پایان اپریل تسویه کند. یک مقام ارشد این اقدام را تصمیمی آگاهانه برای حفظ «وقار ملی» توصیف کرد، با وجود فشار احتمالی بر ذخایر اسعار خارجی.

این وجوه در اصل در سال ۲۰۱۹ به‌عنوان بخشی از حمایت مالی امارات برای کمک به پاکستان در تثبیت تراز پرداخت‌ها فراهم شده بود. با این حال، در ماه مارچ، اسلام‌آباد نتوانست توافقی برای تمدید این تسهیلات به دست آورد—که نخستین مورد از این نوع در هفت سال گذشته بود—و نگرانی‌ها در مورد نیازهای مالی کوتاه‌مدت را افزایش داد.

به‌طور جداگانه، بانک مرکزی گزارش داد که ذخایر ارزی پاکستان تا تاریخ ۱۷ اپریل به ۲۰.۶۳ میلیارد دالر رسیده است. در جریان ماه اپریل، این کشور همچنان ۳ میلیارد دالر سپرده از عربستان سعودی دریافت کرد که شامل یک قسط یک میلیارد دالری در ۲۱ اپریل می‌شود.

وضعیت مالی خارجی پاکستان همچنان تحت فشار قرار دارد، اما در چارچوب تلاش‌های جاری برای ثبات اقتصادی که با اصلاحات مورد حمایت صندوق بین‌المللی پول همراه است، مدیریت می‌شود. تحلیل‌گران هشدار می‌دهند که خطرات همچنان پابرجاست، به‌ویژه به دلیل نوسانات قیمت انرژی و شرایط محدود بازارهای مالی جهانی.

Continue Reading

اخبار ساحوی

تنش‌ها در تنگه هرمز؛ ایران کنترول بر مسیر راهبردی را تشدید کرد

بر اساس این گزارش‌ها، ایران دو کشتی را در این مسیر مهم دریایی توقیف کرده و این اقدام همزمان با ادامه اختلافات درباره آتش‌بس شکننده با واشنگتن صورت گرفته است.

Published

on

در حالی‌که وضعیت آتش‌بس میان ایران و ایالات متحده همچنان مبهم باقی مانده است، گزارش‌ها از افزایش کنترول ایران بر تنگه راهبردی هرمز حکایت دارد.

بر اساس این گزارش‌ها، ایران دو کشتی را در این مسیر مهم دریایی توقیف کرده و این اقدام همزمان با ادامه اختلافات درباره آتش‌بس شکننده با واشنگتن صورت گرفته است.

محمدباقر قالیباف، رئیس پارلمان ایران گفته است که هرگونه آتش‌بس واقعی زمانی امکان‌پذیر است که محدودیت‌ها بر تجارت دریایی ایران برداشته شود. او محاصره دریایی را نقض توافقات احتمالی خوانده است.

سپاه پاسداران ایران نیز اعلام کرده است که دو کشتی خارجی به دلیل تخطی از مقررات و نداشتن مجوز توقیف شده‌اند. در همین حال، منابع امنیتی از تیراندازی به یک کشتی دیگر بدون وارد شدن خسارت خبر داده‌اند.

ایالات متحده این اقدامات را «دزدی دریایی» توصیف کرده و در مقابل، به اجرای محاصره دریایی و رهگیری برخی کشتی‌های ایرانی ادامه داده است.

این وضعیت باعث نگرانی در بازارهای جهانی انرژی شده و بهای نفت خام برنت به بالای ۱۰۰ دالر در هر بشکه رسیده است.

در همین حال، تلاش‌های دیپلماتیک برای ازسرگیری مذاکرات میان طرفین تاکنون نتیجه‌ای در پی نداشته است.

کارشناسان هشدار می‌دهند که ادامه این تنش‌ها می‌تواند مسیر تجارت جهانی انرژی را با خطر جدی روبه‌رو سازد.

Continue Reading

اخبار ساحوی

شهباز شریف از تمدید آتش‌بس استقبال کرد؛ ابراز امیدواری برای توافق صلح در اسلام‌آباد

دونالد ترمپ پیش‌تر اعلام کرده بود آتش‌بس تمدید می‌شود تا زمان ارائه طرح از سوی ایران و ادامه مذاکرات.

Published

on

صدراعظم پاکستان، شهباز شریف، از تصمیم رئیس‌جمهور ایالات متحده، دونالد ترمپ، برای تمدید آتش‌بس در درگیری میان ایران و ایالات متحده و اسرائیل استقبال کرده و از آن قدردانی کرده است.

شریف روز چهارشنبه در پیامی گفته است که از اقدام امریکا در پذیرش درخواست پاکستان برای تمدید آتش‌بس قدردانی می‌کند؛ اقدامی که به گفته او، زمینه را برای ادامه تلاش‌های دیپلماتیک فراهم می‌سازد.

وی ابراز امیدواری کرده است که هر دو طرف به رعایت آتش‌بس ادامه دهند و بتوانند در دور دوم گفتگوها که در اسلام‌آباد برگزار می‌شود، به یک توافق جامع صلح دست یابند که به پایان دایمی این درگیری کمک کند.

این در حالی است که دونالد ترمپ پیش‌تر اعلام کرده بود آتش‌بس تمدید می‌شود تا زمان ارائه طرح از سوی ایران و ادامه مذاکرات.

مقام‌های پاکستانی می‌گویند گفتگوهای صلح در اسلام‌آباد با هدف کاهش تنش‌ها و رسیدن به راه‌حل سیاسی در جریان است.

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2025 Ariana News. All rights reserved!