Connect with us

جهان

شی جین پینگ برای سومین بار به عنوان رئیس جمهوری چین انتخاب شد

منتشر شده

در

(Last Updated On: حوت ۱۹, ۱۴۰۱)

شی جین پینگ در سال ۲۰۱۷ محدودیت دو دوره‌‌ای ریاست جمهوری را از قانون اساسی حذف کرد که بدین ترتیب می‌تواند به لحاظ نظری به صورت مادام‌العمر رئیس جمهور چین بماند

در اقدامی که راه را برای تثبیت رسمی شی جین پینگ، به عنوان رئیس جمهور خلق چین برای یک دوره جدید پنج ساله در مارچ ۲۰۲۳ هموار می‌کند، برای سومین بار موفق شد به ریاست حزب کمونیست چین دست یابد.

به گزارش خبرگزاری رسمی چین، دوران مسئولیت جین پینگ به عنوان سرمنشی حزب کمونیست در رای‌گیری طی جلسه غیرعلنی و در پایان کنگره حزب که هر پنج سال یک بار برگزار می‌شود، به مدت پنج سال تمدید شد.

رأی گیری ساعت ۱۱ صبح امروز به وقت محلی انجام شد که طی آن ۲۹۵۲ به نفع شی جین پینگ رأی دادند و هیچ رأی مخالف و ممتنعی وجود نداشت.

جین پینگ پس از انتخاب مجدد خود طی اظهاراتی به خبرنگاران از کاخ خلق در بیجنگ، گفت، به منظورتحقق اهداف حزب و انجام وظایف، با جدیت تلاش کند.

او با تأکید بر این که چین به تمام جهان نیاز دارد زیرا بدون جهان نمی‌تواند توسعه یابد، افزود: «جهان هم به چین نیاز دارد.»

او افزود:«به دنبال بیش از چهل سال تلاش بی‌وقفه به هدف تحقق اصلاحات و درهای باز، به دو معجزه توسعه سریع اقتصادی و ثبات اجتماعی بلندمدت دست یافتیم.»

جین پینگ همچنین از ابراز اعتماد تمامی اعضای حزب کمونیست نسبت به خود قدردانی کرد.

موفقیت جین پینگ در تکیه‌زدن بر مسند ریاست جمهوری برای سومین بار، او را به قدرتمندترین رهبر چین از زمان مائوتسه تونگ، بنیانگذار رژیم کمونیست چین (۱۹۴۹- ۱۹۷۶) تبدیل خواهد کرد.

این تجدید درپی یک هفته مذاکره پشت درهای بسته، پس از پایان بیستمین کنگره حزب حاکم و تصویب اصلاحیه‌های اساسی در منشور کمیته مرکزی آن صورت گرفت که به عنوان پارلمان داخلی حزب عمل می‌کند.

تجدید ریاست جین پینگ با نظر موافق ۶۵ درصد اعضا در مقایسه با ۲۰۱۷ انجام گرفت.

کمیته مرکزی متشکل از ۲۰۵ عضو(شامل ۱۱ زن،) هفته گذشته اولین جلسه خود را برگزار کرد که طی آن، ۲۵ عضو دفتر سیاسی، نهاد تصمیم گیری حزب و اعضای کمیته دائمی، بالاترین نهاد حکومتی متشکل از هفت نفر تعیین شدند.

کمیته دائمی حزب کمونیست عملا قدرت را در کشور در دست دارد که بیشتر اعضای آن متحدان رئیس جمهور کنونی هستند.

جین پینگ در سال ۲۰۱۷ محدودیت دو دوره‌‌ای ریاست جمهوری را از قانون اساسی برداشت که بدین ترتیب می‌تواند به لحاظ نظری به صورت مادام العمر رئیس جمهور چین باشد.

در سیستم حکومتی چین نقش رئیس جمهور عمدتا تشریفاتی است.

شی جین پینگ در سال ۱۹۵۳ در بیجنگ در خانواده یک رهبر انقلابی و سیاسی برجسته چین به دنیا آمد. در سال ۱۹۷۴، او به اتحادیه جوانان کمونیست چین پیوست و بعداً چندین سمت حزبی در سطح شهرها و ولایات داشت.

وی از سال ۱۹۹۹ تا ۲۰۰۲ والی ولایت فوجیان شرقی بود، در سال ۲۰۰۷ به عنوان عضو کمیته دائمی دفتر سیاسی کمیته مرکزی حزب کمونیست چین انتخاب شد و در مارچ ۲۰۰۸ به عنوان معاون رئیس جمهور خلق چین انتخاب شد.

شی جین پینگ در نوامبر ۲۰۱۲ ریاست کمیته مرکزی حزب کمونیست چین و شورای نظامی کمیته مرکزی حزب کمونیست چین را بر عهده داشت و در مارچ ۲۰۱۳ سمت رئیس دولت و رئیس شورای نظامی مرکزی جمهوری خلق چین را بر عهده گرفت.

جهان

پولیس امریکا ۱۰۰ طرفدار فلسطین را در پوهنتون کلمبیا بازداشت کرد

Published

on

(Last Updated On: ثور ۱۲, ۱۴۰۳)

پولیس نیویارک سیتی در یورش به ساختمان «همیلتون‌هال» در پوهنتون کلمبیا ۱۰۰ نفر از معترضان و حامیان فلسطین را بازداشت کرد.

پولیس نیویارک پس از ساعت ۹ شب به وقت محلی وارد پوهنتون کلمبیا شد و پس از ساعت ۱۱ شب اعلام کرد که محوطه پوهنتون را از معترضان پاکسازی کرده است.

مقام‌های پوهنتون از پولیس خواسته‌اند که دستکم تا روز ۱۷ ماه می (۲۸ ثور) در پوهنتون بمانند.

یکی از خواسته‌های اصلی گروه‌های طرفدار فلسطین در پوهنتون کلمبیا این است که این پوهنتون منابع سرمایه‌گذاری را از شرکت‌هایی که از حملات اسرائیل به غزه سود می‌برند، خارج کند.

پوهنتون کلمبیا روز دوشنبه در بیانیه‌ای اعلام کرد که در حالی که گفتگوهای سازنده بین رهبران محصلین و مقام‌های پوهنتون ادامه دارد، «متأسفانه، ما نتوانستیم به توافق برسیم.»

۲۱ نماینده دموکرات مجلس نمایندگان امریکا روز دوشنبه به وقت محلی در نامه‌ای به هیات پوهنتون کلمبیای نیویارک نوشتند: «زمان آن است که پوهنتون قاطعانه عمل کند، کمپ‌های معترضان را منحل کرده و امنیت و ایمنی همه محصلین خود را تضمین کند.»

پوهنتون کلمبیای نیویارک امریکا که این روزها کانون جنبش «همبستگی با مردم غزه» شده است، از معترضان حامی فلسطین خواسته بود متفرق شوند و در برابر خواسته محصلین این پوهنتون اعلام کرد که روابط با اسرائیل را قطع نخواهد کرد.

Continue Reading

جهان

وزیرخارجه امریکا برای گفتگو در مورد عادی‌سازی روابط اسرائیل و غزه پس از جنگ وارد عربستان شد

Published

on

(Last Updated On: ثور ۱۰, ۱۴۰۳)

خبرگزاری رویترز روز دوشنبه (۱۰ثور) گزارش داده است که انتونیو بلینکن، وزیر خارجه امریکا برای گفتگو در مورد عادی‌سازی روابط اسرائیل و غزه پس از جنگ وارد عربستان شد.

بلینکن امروز دوشنبه وارد ریاض شده است،هم‌چنین انتظار می‌رود که بلینکن کشورهای عربی را با کشورهای اروپایی گردهم آورد و درباره چگونگی کمک اروپا به تلاش‌های بازسازی این منطقه کوچک که در بمباران ۶ماهه اسرائیل به یک سرزمین ویرانه تبدیل شده، بحث کند.

ایالات متحده با هدف اسرائیل مبنی بر این‌که حماس باید ریشه‌کن شود و دیگر نمی‌تواند در آینده غزه نقشی داشته باشد، موافق است، اما واشنگتن نمی‌خواهد اسرائیل این نوار را دوباره اشغال کند.

در عوض، به‌دنبال ساختاری است که شامل دولت فلسطین اصلاح شده با حمایت کشورهای عربی است.

بلینکن هم‌چنین با مقام‌های سعودی در مورد تلاش‌ها برای یک توافق عادی‌سازی روابط بین سعودی و اسرائیل بحث خواهد کرد، یک توافق بزرگ که شامل موافقت‌نامه‌هایی از سوی واشنگتن درباره تعهدات دوجانبه دفاعی و امنیتی و هم‌چنین همکاری هسته‌یی به ریاض می‌شود.

مقام‌های بلند رتبه ایالات متحده در هفته‌های اخیر از اقدامات اسرائیل برای بهبود وضعیت انسانی استقبال کرده‌اند، اما مکرراً گفته‌اند که باید اقدامات بیشتری انجام شود.

Continue Reading

جهان

حماس می‌گوید پاسخ اسرائیل به پیشنهاد آتش‌بس را دریافت کرده است

Published

on

(Last Updated On: ثور ۸, ۱۴۰۳)

معاون رئیس حماس با نشر بیانیه‌ای روز شنبه اعلام کرد که این گروه پاسخ رسمی اسرائیل به آخرین پیشنهاد آتش‌بس را دریافت کرده است و قبل از ارائه هر پاسخی، ابتدا آن را بررسی خواهد کرد.

خلیل الحیه که در حال حاضر در قطر مستقر است، در بیانیه‌ای که توسط حماس منتشر شد گفت: «حماس امروز پاسخ رسمی رژیم اشغالگر صهیونیستی را به پیشنهادی که در ۱۳ اپریل به میانجیگران مصر و قطر ارائه شد، دریافت کرد.»

او همچنان گفته است حماس قبل از ارائه هرگونه پاسخی، پیام اسرائیل را بررسی خواهد کرد.

پس از گذشت بیشتر از شش ماه جنگ اسرائیل در غزه، مذاکرات آتش‌بس میان دو طرف همچنان در بن بست باقی مانده و حماس به خواسته‌ خود مبنی بر اینکه برای دستیابی به هرگونه توافقی، ابتدا باید اسرائیل به جنگ پایان دهد، پایبند مانده است.

خبرگزاری رویترز روز شنبه، ۲۷ اپریل با انتشار این خبر همچنین نوشت که یک هیأت مصری روز جمعه برای گفتگو با مقامات اسرائیلی وارد این کشور شد. این هیأت به دنبال راهی برای از سرگیری گفتگوها برای پایان دادن به درگیری و بازگرداندن گروگان‌‌های باقی مانده در زمان حمله حماس به شهرهای اسرائیل در ۷ اکتوبر بوده است.

یک مقام مصری که در جریان نشست هیأت مصری بوده و خواست نامش فاش نشود به رویترز گفت که اسرائیل هیچ پیشنهاد جدیدی برای ارائه ندارد، اگرچه مایل است به جای خواست آزادی۴۰ گروگان مورد بحث، آتش‌بس محدودی را در قبال آزادی ۳۳ گروگان در نظر بگیرد.

روز پنجشنبه، امریکا و ۱۷ کشور دیگر از حماس درخواست کردند تا به منظور کمک به یافتن راهی برای پایان دادن به بحران، همه گروگان‌های خود را آزاد کند.

حماس متعهد شده است که در برابر فشارهای بین‌المللی تسلیم نشود، اما در بیانیه‌ای که روز جمعه منتشر شد، اعلام کرد «از هر ایده یا پیشنهادی که نیازها و حقوق مردم ما (ساکنان غزه) را در نظر بگیرد، استقبال می‌کند.»

با این حال در بیانیه خود به خواسته‌های اصلی‌اش که اسرائیل آنها رد کرده، اعلام پایبندی نموده و از امریکا و چند کشور دیگر انتقاد کرده که چرا در بیانیه مشترک‌شان خواستار آتش‌بس دایمی و خروج نیروهای اسرائیلی از غزه نشده‌اند.

جیک سالیوان، مشاور امنیت ملی کاخ سفید روز جمعه گفت که شتاب تازه‌ای در مذاکرات برای پایان دادن به جنگ و بازگرداندن گروگان‌های باقی مانده مشاهده کرده است.

پایگاه خبری اکسیوس به نقل از دو مقام اسرائیلی گزارش داد که اسرائیل روز جمعه به میانجیگران مصری گفته آماده است قبل از تهاجم به رفح، برای دستیابی به توافق در مذاکرات آزادی گروگان‌هایش، «آخرین فرصت» را به حماس بدهد. رفح آخرین پناهگاه حدود یک میلیون فلسطینی است که در همان اوایل جنگ در شمال غزه، از دست نیروهای اسرائیلی به آنجا گریختند.

در همین حال، مقامات صحی فلسطینی در رفح اعلام کردند که در حمله هوایی اسرائیل به خانه‌ای، دست کم پنج نفر کشته و تعدادی دیگر زخمی شدند.

Continue Reading

Trending

Copyright © 2022 Ariana News. All rights reserved!