Connect with us

ورزش

مسی در یک سفر از قبل اعلان نشده وارد عربستان شد

منتشر شده

در

تصاویر منتشرشده در شبکه‌های اجتماعی حاکی از این است که لیونل مسی بازیکن تیم ملی فوتبال آرجنتین اوایل صبح امروز (دوشنبه ۱۱ثور) در یک سفر از قبل اعلام نشده وارد شهر ریاض عربستان شد.

در تصویر منتشر شده از مسی بیرق کشور عربستان وجود دارد و برخی منابع با انتشار این عکس خبر دادند که مسی در ریاض حضور دارد.

حضور مسی در عربستان باعث شگفتی هواداران بارسلونا و پاری سن ژرمن شده است و این سفر شایعات در مورد احتمال انتقال وی به لیگ عربستان را تقویت کرده است.

علت سفر مسی به ریاض مشخص نبوده است اما وی از مدتی قبل به عنوان سفیر گردشگری عربستان تعیین شده است.

لیونل مسی قبلا پستی در صفحه اینستاگرام خود منتشر کرد که در آن تصویری از عربستان را به اشتراک گذاشت. او در توضیح این عکس نوشت:«چه کسی فکر می‌کرد عربستان این همه سبز باشد؟ من دوست دارم هر زمان که بتوانم شگفتی‌های غیرمنتظره آن را ببینم.»

پس از انتشار این تصاویراحمد الخطیب، وزیر گردشگری عربستان با تایید حضور لیونل مسی در عربستان گفت:«به مسی سفیر گردشگری عربستان و خانواده‌اش که برای دومین بار به کشور ما سفر کردند، خوش آمد می‌گویم.»

ورزش

هیأت کریکت افغانستان برای تقویت همکاری‌های ورزشی به چین سفر کرد

Published

on

هیأتی از بورد کریکت افغانستان پس از دعوت رسمی چین، به این کشور سفر کرده است؛ سفری که هدف آن تقویت دیپلوماسی ورزشی و گسترش همکاری‌های تخنیکی در بخش کریکت میان دو کشور عنوان شده است.

این هیأت شامل نوروز منگل، مربی تیم ملی، و بازیکنان قیس احمد، ظاهر خان، فیصل شینوزاده و وحیدالله زدران می‌باشد.

پیش از سفر، نصیب خان، رئیس اجرایی بورد کریکت افغانستان، با اعضای این هیأت دیدار کرده و بر تعهد این نهاد به رشد و جهانی‌سازی کریکت افغانستان تأکید نمود. او همچنان به توافقنامه همکاری که پیش‌تر با فدراسیون کریکت ازبکستان در زمینه توسعه کریکت و همکاری‌های تخنیکی امضا شده بود، اشاره کرد.

نصیب خان در این دیدار گفت که چین از قبل روابط صنعتی و تجارتی قوی با افغانستان دارد و ابراز امیدواری کرد که همکاری‌های دو کشور در بخش کریکت نیز گسترش یابد. به گفته او، تبادل تجربه، دانش تخنیکی و برنامه‌های انکشافی می‌تواند نقش مهمی در رشد این ورزش در هر دو کشور داشته باشد و به تقویت روابط دوجانبه کمک کند.

در جریان این سفر، هیأت کریکت کشور در مورد توسعه کریکت، مشارکت اجتماعی و نقش ورزش در جامعه با طرف چینی گفتگو خواهد کرد. همچنان برنامه‌هایی شامل اشتراک در ورکشاپ‌ها، حضور در یک مسابقه کریکت که از سوی نهادهای ورزشی چین برگزار می‌شود، و بازدید از نمایشگاه‌های تکنالوژی و نوآوری ورزشی نیز در نظر گرفته شده است.

گفتنی است که بورد کریکت افغانستان سال گذشته نیز یک توافقنامه همکاری با فدراسیون کریکت ازبکستان در زمینه توسعه کریکت، تبادل تخنیکی، ارتقای ظرفیت‌ها و برگزاری ورکشاپ‌های آموزشی امضا کرده بود.

Continue Reading

ورزش

فوتسال افغانستان با ۷ پله صعود در رتبه‌بندی جهانی فیفا به جایگاه ۲۱ رسید

Published

on

تیم ملی فوتسال افغانستان بر اساس تازه‌ترین رتبه‌بندی جهانی فوتسال فیفا، با هفت پله صعود، به جایگاه ۲۱ رسید.

تیم ملی فوتسال افغانستان اکنون ۱۱۹۴.۶۸ امتیاز دارد که نسبت به ۱۱۵۶.۴۶ امتیاز در چرخه قبلی رتبه‌بندی، افزایش یافته است. این نشان دهنده عملکرد بهبود یافته در بازی‌های بین‌المللی اخیر است.

آخرین رتبه‌بندی ۳۲۱ مسابقه تیم‌ها را درنظر گرفته است شامل مسابقات قاره‌ای، راهیابی و دوستانه در مسابقات فیفا و کنفدراسیون می‌شود. مسابقات شامل جام ملت‌های فوتسال آسیا ۲۰۲۶ در اندونیزیا نیز است.

صعود افغانستان به رتبه ۲۱ نشان دهنده توسعه روزافزون فوتسال کشور و افزایش رقابت‌پذیری آن در مسابقات آسیایی و بین‌المللی است.

در صدر رتبه‌بندی فوتسال، برازیل پس از کسب دوازدهمین عنوان قهرمانی کوپا امریکا، همچنان در رتبه اول قرار دارد. پس از آنها پرتگال (دوم)، هسپانیه (سوم)، ارجنتاین (چهارم) و ایران (پنجم) قرار دارند.

Continue Reading

ورزش

فصل دوم جام قهرمانی سنوکر آریانا هفته آینده آغاز می‌شود

Published

on

فصل دوم جام قهرمانی سنوکر آریانا قرار است دوشنبه هفته آینده رسماً آغاز شود و سنوکربازان برتر از سراسر افغانستان را گرد هم آورد.

این مسابقات با حضور ۳۲ بازیکن از تمام ولایاتی که سنوکر در آن بازی می‌شود، برگزار خواهد شد. شرکت‌کنندگان جایگاه خود را از طریق مسابقات راهیابی که قبل از رویداد اصلی برگزار شد، کسب کرده‌اند.

این مسابقات در قالب سنوکر شش توپ سرخ برگزار می‌شود. مرحله گروهی، دور حذفی و یک چهارم نهایی به صورت هفت فریم برگزار می‌شود و بازیکنان برای صعود به مرحله بعدی باید چهار فریم را ببرند.

مرحله نیمه نهایی و نهایی به صورت ۹ فریم برگزار می‌شود.

طبق قرارداد امضا شده، تلویزیون آریانا چهار فصل دیگر جام قهرمانی سنوکر آریانا را نیز پخش خواهد کرد.

علاقه‌مندان می‌توانند برای اطلاع از آخرین اخبار و برنامه‌های این رویداد هیجان‌انگیز، صفحات رسانه‌های اجتماعی تلویزیون آریانا و آریانا نیوز را دنبال کنند.

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2025 Ariana News. All rights reserved!