Connect with us

رویداد های اخیر

وزارت داخله: هیچ گروهی به شمول تحریک طالبان پاکستانی در خاک افغانستان وجود ندارد

منتشر شده

در

وزارت امور داخله امارت اسلامی افغانستان می‌گوید تحریک طالبان پاکستانی و داعش در افغانستان حضور ندارند.

وزارت امور داخله انتقال اعضای تحریک طالبان پاکستانی را به شمال افغانستان نیز رد می‌کند و انتشار این موضوع را کار حلقات مغرض می‌خواند.

عبدالمتین قانع، سخنگوی وزارت امور داخله امارت اسلامی امروز (دوشنبه، ۲۹جوزا) در یک نشست خبری در کابل تاکید کرد که هیچ گروهی به شمول تحریک طالبان پاکستانی در خاک افغانستان و جود ندارد و نه امارت اسلامی اجازه می‌دهد که از خاک افغانستان برعلیه منافع کشورهای دیگر اقدامی صورت بگیرد.

آقای قانع همچنان با اشاره به نگرانی کشورهای منطقه از تهدیدهای گروه داعش در افغانستان تاکید کرد که این گروه توان سر بلند کردن در جغرافیای افغانستان را از دست داده است.

سخنگوی وزارت امور داخله اینجا در مقر این وزارت در نشستی نتایج سفر اخیر سراج‌الدین حقانی، وزیر این وزارت به شمال افغانستان را با خبرنگاران شریک ساخت .

عبدالمتین قانع، در این نشست ادعاها مبنی برانتقال اعضای تحریک طالبان پاکستان به ولایت‌های شمال کشور را رد می‌کند و انتشار این موضوع را کار حلقات مغرض می‌خواند.

آقای قانع تاکید می‌کند که هیچ گروهی به شمول تحریک طالبان پاکستانی در خاک افغانستان حضور ندارد و نه هم امارت اسلامی اجازه می‌دهد از جغرافیای افغانستان بر علیه منافع کشورهای دیگر تهدید خلق شود.

عبدالمتین قانع، سخنگوی وزارت امور داخله می‌گوید که:«هیچ گروهی هم اکنون در افغانستان خلاف منافع هیچ کشوری، خلاف همسایه‌ها و دیگر کشورها اجازه فعالیت نمی‌دهیم چون پالیسی امارت اسلامی افغانستان است و نه حضور دارند طبعاً همه‌اش تبلیغات منفی است و موضوع مهاجرت موضوع جداگانه است.»

آقای قانع تصریح می‌کند که برای حل مشکلات مهاجرین افغان در وزیرستان و سایر مناطق پاکستان از طریق سازمان‌های بین‌المللی رسیدگی خواهد شد و این موضوع ربطی به تحریک طالبان پاکستانی ندارد.

سخنگوی وزارت امور داخله همچنان با اشاره به نگرانی برخی کشورها از تهدیدات گروه داعش در افغانستان می‌گوید که گروه داعش توان سربلند کردن در جغرافیای افغانستان را ندارد.

آقای قانع گفت:«ما همیشه تذکر دادیم و تعهد سپاریدیم به همه جهانیان که خاک افغانستان علیه هیچ کشوری استفاده نخواهد شد و هیچ گروهی اینجا فعالیت نمی‌کند. طبعاً بعضی تبلیغات صورت می‌گیرد که داعش است یا فلان، اما شما دیدید که داعش طوری سرکوب شد که دیگر نخواهیم دید البته در بعضی نقاط می‌باشند اما حضور مرئی ندارند.»

نگرانی پاکستان مبنی بر فعالیت تی‌تی‌پی در خاک افغانستان بارها سر و صداهای مقامات آن کشور را به دنبال داشته و تاکید کرده اند که حملات خونین اخیر پاکستان از خاک افغانستان طرح‌ریزی شده است. به تازگی وزیر داخله پاکستان در صحبت با رسانه‌ها تایید کرده که با مقام‌های امارت اسلامی به توافق رسیدند تا تحریک طالبان پاکستانی از مناطق سرحدی این کشور به گوشه‌ای دیگر افغانستان منتقل شوند. ادعای که امارت اسلامی آن را رد می‌کند.

انتشار گزارش‌ها مبنی بر انتقال تحریک طالبان پاکستانی به شمال افغانستان نگرانی‌ها و واکنش‌های را هم دنبال داشته است. به باور آگاهان هرگونه اقدامات ابهام گونه از سوی مقامات حاکم افغانستان در این مورد می‌تواند سبب متشنج شدن مسایل قومی در کشور شود و اوضاع را به بی‌ثباتی بکشاند.

رویداد های اخیر

خلیلزاد: سیاست‌های پاکستان تعهد شهباز شریف به رفاه افغان‌ها را زیر سؤال می‌برد

Published

on

زلمی خلیلزاد، نماینده پیشین امریکا برای صلح افغانستان، می‌گوید سیاست‌های پاکستان در ۳۰ سال گذشته، تعهد شهباز شریف، صدراعظم این کشور، به رفاه مردم افغانستان را زیر سؤال می‌برد.

شهباز شریف روز جمعه در مجمع عمومی سازمان ملل متحد گفته بود که حقوق اساسی مردم افغانستان، به‌ویژه زنان و دختران، باید رعایت شود.

خلیلزاد در واکنش به این سخنان گفت که سیاست‌های پاکستان در سه دهه گذشته، درباره تعهد اسلام‌آباد به رفاه مردم افغانستان تردید ایجاد می‌کند.

او حمایت پاکستان از گروه‌های مسلح علیه نیروهای امریکایی و برخورد نامناسب با مهاجرین افغان را از جمله مواردی دانست که به گفته او، این تردیدها را به وجود آورده است.

خلیلزاد در عین حال تأکید کرد که افغانستان و پاکستان به روابط بسیار بهتر نیاز دارند و روابط دوباره تنظیم شود.

Continue Reading

رویداد های اخیر

معاون وزیر خارجه هند با رئیس یوناما دیدار کرد

Published

on

ویکرام میسری، معاون وزیر امور خارجه هند، با رباب فاطمه، نماینده ویژه سرمنشی سازمان ملل متحد برای افغانستان و رئیس یوناما، در حاشیه مجمع عمومی سازمان ملل متحد در نیویارک دیدار کرده است.

رندیر جیسوال، سخنگوی وزارت امور خارجه هند، در پستی در شبکه اجتماعی ایکس گفت که میسری در این دیدار بر اهمیت ادامه تمرکز بر رسیدگی به نیازهای بشردوستانه مردم افغانستان تأکید کرده است.

او همچنین از نقش یوناما قدردانی و بر ادامه همکاری هند با سازمان ملل متحد در مورد افغانستان تأکید کرده است.

این دیدار در حالی انجام شده است که افغانستان همچنان با چالش‌های بشری و اقتصادی روبه‌رو است و نهادهای بین‌المللی از نیازهای گسترده مردم این کشور خبر می‌دهند.

Continue Reading

رویداد های اخیر

قزاقستان در مجمع عمومی ملل متحد بر تعامل هماهنگ جامعه جهانی با افغانستان تأکید کرد

Published

on

مختار تیلئوبردی، وزیر امور خارجه قزاقستان، خواستار تعامل عملی و هماهنگ جامعه جهانی با افغانستان شده و گفته است که ثبات درازمدت افغانستان با امنیت و توسعه پایدار آسیای مرکزی ارتباط نزدیک دارد.

تیلئوبردی روز جمعه در جریان نشست عمومی هشتاد و یکمین مجمع عمومی سازمان ملل متحد در نیویارک گفت که کمک‌های بشردوستانه به افغانستان همچنان ضروری است، اما این کمک‌ها به‌تنهایی نمی‌تواند چرخه فقر، بی‌جاشدگی و وابستگی را متوقف کند.

او گفت که قزاقستان از رویکردی «عملی، هماهنگ و گام‌به‌گام» در تعامل جامعه جهانی با افغانستان حمایت می‌کند و سازمان ملل متحد باید در این روند نقش محوری داشته باشد.

وزیر خارجه قزاقستان همچنین گفت که کشورش با سازمان ملل متحد برای فعال‌سازی مرکز منطقه‌ای سازمان ملل متحد برای اهداف توسعه پایدار آسیای مرکزی و افغانستان در شهر آلماتی همکاری می‌کند.

او افزود که موفقیت این مرکز باید بر اساس نتایج و کمک‌هایی که برای منطقه ارائه می‌کند، سنجیده شود.

 

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2026 Ariana News. All rights reserved!