Connect with us

رویداد های اخیر

سرپرست وزارت خارجه پاکستان دست داشتن افغانستان در حمله چترال را رد کرد

منتشر شده

در

(Last Updated On: سنبله ۱۸, ۱۴۰۲)

سرپرست وزارت امور خارجه پاکستان روز جمعه گفت که حمله تروریستی چترال یک رویداد «منفرد» است و به نظر می رسد هیچ مجوزی از سوی مقامات افغانستان نداشته باشد.

جلیل عباس جیلانی در گفتگوی غیررسمی با خبرنگاران پس از ارائه توضیحاتی در کمیته دائمی امور خارجی سنا، گفت که پاکستان موضوع افزایش حملات تروریستی در این کشور را که از افغانستان سرچشمه می‌گیرد، روی دست گرفته و دو طرف با یکدیگر در تماس هستند.

او گفت: «ما با دولت سرپرست افغانستان (امارت اسلامی) در حال گفتگو هستیم… مذاکرات نتایج مثبتی به همراه دارد.»

با این حال، وی گفت که حمله تروریستی روز پنج‌شنبه در چترال یک حادثه متفاوت و منفرد است. وی افزود: «من فکر نمی‌کنم که توسط مقامات دولت سرپرست افغانستان (امارت اسلامی) اجازه داده شده باشد.»

اردوی پاکستان روز پنج‌شنبه اعلام کرد که بر اثر حمله یک گروه بزرگ تروریست‌های مجهز به جدیدترین سلاح‌ها به دو پاسگاه نظامی نزدیک مرز افغانستان در منطقه کلاش چترال، چهار سرباز اردوی پاکستان و ۱۲ تروریست کشته شدند.

در اعلامیه اردوی پاکستان آمده است: «حرکت و تجمع تروریست ها در مناطق گاوردش، پیتیگل، برگ متال و بتاش در ولایات نورستان و کنر افغانستان قبلاً شناسایی شده بود و به موقع با دولت سرپرست افغانستان (امارت اسلامی) در میان گذاشته شد. سربازان دلاور شجاعانه جنگیدند و حملات را دفع کردند و تلفات سنگینی به تروریست ها وارد کردند.»

در همین حال، ممتاز زهرا بلوچ، سخنگوی وزارت خارجه پاکستان روز جمعه در یک نشست خبری گفت که نگرانی‌های امنیتی پاکستان با باز شدن یا بستن مرز با افغانستان مرتبط است. گذرگاه تورخم روز چهارشنبه هفته گذشته در پی درگیری میان نیروهای مرزی دو کشور بسته شد.

زهرا بلوچ همچنان تاکید کرد که مقدار زیاد اسلحه بجا مانده از نیروهای خارجی در افغانستان به دست گروه های تروریستی افتاده که این امر برای پاکستان تهدید ایجاد می‌کند.

امارت اسلامی افتادن تجهیزات نظامی به دست گروه های تروریستی را رد کرده و همواره تاکید نموده است که به هیچ کسی اجازه نمی‌دهد از خاک افغانستان علیه امنیت سایر کشورها استفاده کند.

رویداد های اخیر

سفیر جاپان در کابل با معین وزارت زراعت دیدار کرد

Published

on

(Last Updated On: ثور ۲۲, ۱۴۰۳)

تاکایوشی کورمایا، سفیر جاپان در کابل با مولوی صدراعظم عثمانی، معین زراعت و مالداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری دیدار کرده است.

وزارت زراعت با نشر خبرنامه‌ای نوشته که در این دیدار پیرامون گسترش همکاری‌های جاپان در بخش زراعت و مالداری بحث و گفتگو شده است.

Continue Reading

رویداد های اخیر

نشستی اضطراری برای رسیدگی سیلاب‌زدگان بغلان برگزار شد

Published

on

(Last Updated On: ثور ۲۲, ۱۴۰۳)

وزارت امور مهاجرین و عودت‌کنندگان نشستی را به هدف رسیدگی عاجل به آسیب‌دیدگان ناشی از سیلاب‌های اخیر در ولایت بغلان با حضور داشت هماهنگ‌کننده کمک‌های بشری سازمان بین‌المللی مهاجرت در کابل برگزار کرده است.

وزارت مهاجرین به نقل از عبدالرحمن رحمانی، رئیس هماهنگی مساعدت‌های این وزارت نوشته است که هدف از نشست کمک عاجل به سیلاب‌زدگان و چگونگی در نظر گرفتن کمک‌های اولیه می‌باشد.

مولوی شمال خان مصلح، رئیس تثبیت و دریافت راه حل‌های دایمی این وزارت نیز تصریح نموده که سیلاب‌ها در کنار خسارات مالی، در ولسوالی‌های تاله و برفک، برکه، گذرگاه نور، بغلان مرکزی، دوشی، دهنه غوری، خوست و فرنگ و پلخمری تا به حال صدها زخمی و ده‌ها کشته برجای گذاشته است.

به گفته این وزارت، صد‌ها منزل تخریب و مردم در کوه‌ها در فضای باز بسر می‌برند.

با این حال، وزارت مهاجرین افزوده که تاهنوز آمار نهایی نبوده و روند عملیات نجات هنوز هم با همکاری تیم‌های صحی در جریان است.

محمد عمر هاشمی، هماهنگ‌کننده کمک‌های بشری سازمان بین‌المللی مهاجرت نیز از آمادگی این سازمان در ارایه کمک‌های عاجل به آسیب‌دیدگان اطمینان داده است.

Continue Reading

رویداد های اخیر

برنامه جهانی غذا: تنها به یکی از هر سه کودک دچار سوء تغذیه در افغانستان کمک کرده می‌توانیم

Published

on

(Last Updated On: ثور ۲۲, ۱۴۰۳)

برنامه‌ جهانی غذای سازمان ملل متحد گفته است که از هر سه کودک دچار سوء تغذیه در افغانستان، تنها به یکی از آنان کمک کرده می‌تواند.

این اداره تاکید کرده که کاهش کمک‌های بشردوستانه به افغانستان و کمبود بودجه، بیش از هر گروه دیگر بر کودکان تاثیر منفی می‌گذارد.

برنامه جهانی غذا می‌افزاید که هم اکنون در حدود سه میلیون کودک افغان با سوء تغذیه مواجه اند و از هر صد افغان ۴۷ تن آنان برای بقای خود به حمایت بشری نیاز دارند.

برنامه جهانی غذا در افغانستان پیش از این هشدار داده بود که در سال جاری در پی کاهش کمک‌های خارجی، مراجعه کودکان دچار سوء تغذیه به شفاخانه ها افزایش یافته است.

یک مقام سازمان جهانی غذا در افغانستان نیز نسبت به سوء تغذیه حاد در میان مادران و کودکان افغان هشدار داده و گفته بود که در سال ۲۰۲۴ بیش از چهار میلیون زن و کودک با سوء تغذیه حاد مواجه ‌اند.

این در حالی است که بر بنیاد آمارهای سازمان ملل متحد، از میان ۴۳ میلیون نفوس افغانستان، یک سوم آنان با گرسنگی مواجه‌ اند.

برنامه جهانی غذا در ماه حوت سال گذشته اعلام کرده بود که برای ادامه فعالیت‌هایش در افغانستان تا شش ماه آینده به ۷۶۰ میلیون دالر نیاز فوری دارد.

Continue Reading

Trending

Copyright © 2022 Ariana News. All rights reserved!