Connect with us

تجارت

سفارت افغانستان در پاکستان خواهان رهایی ۴۵۰ کانتینر تاجران افغان در کراچی شد

منتشر شده

در

(Last Updated On: قوس ۲۱, ۱۴۰۲)

سفارت افغانستان در اسلام‌آباد روز دوشنبه (۲۰قوس) اعلام کرد که مسئولان این سفارت در دیدار با مقامات وزارت تجارت پاکستان خواهان رهایی عاجل ۴۵۰ کانتینری شدند که در شهر کراچی پاکستان متوقف اند.

این کانتینرها از چندین ماه بدینسو در بندر کراچی در توقیف هستند.

این سفارت با نشر اعلامیه‌ی در شبکه ایکس نوشت که آتشه‌های اقتصادی امارت اسلامی در کراچی و اسلام‌آباد با ماریه کازی، رییس تجارت خارجی وزارت تجارت پاکستان و زبیرخان، منشی این وزارت در مورد مشکلات تجارتی گفتگو کردند.

در بخشی از اعلامیه‌ این سفارت آمده که مقامات وزارت تجارت پاکستان وعده داده که با در نظرداشت خسارات تاجران، کانتینرهای باقی مانده رها شوند.

حکومت پاکستان اخیرا بالای شماری از کالاهای تجارتی تاجران افغان که به شکل ترانزیتی از بندر کراچی به افغانستان منتقل می‌شود، ده درصد مالیه وضع کردند و از تاجران افغان هم خواسته اند که به اندازه ارزش کالاهای شان در بانک‌های پاکستان ضمانت نقدی بگذارند.

حکومت پاکستان در هفتم قوس حدود سه هزار کانتینر کالاهای تجارتی تاجران افغان را رها کرد که چندین ماه به دلیل تغییر لایحه تجارت ترانزیت پاکستان در بندر کراچی متوقف مانده بودند.

اما حدود ۴۵۰ کانتینر دیگر را که در لیست سیاه پاکستان قرار داشت، آزاد نشد. لیست سیاه پاکستان شامل ۲۱۲ قلم کالای تجارتی می‌شود که پاکستان به تاجران افغان اجازه انتقال از طریق ترانزیت را نمی‌دهند.

تجارت

حنفی: افغانستان می‌تواند به یکی از مراکز مهم صنعتی در منطقه مبدل شود

Published

on

(Last Updated On: ثور ۲۴, ۱۴۰۳)

معاون اداری ریاست‌الوزرا می‌گوید، افغانستان دارای عوامل مهم برای تولیدات صنعتی است که می‌تواند به یکی از مراکز مهم صنعتی در منطقه مبدل شود.

عبدالسلام حنفی در مراسم افتتاح نمایشگاه ملی و بین‌المللی به مناسبت هفته صنعت گفته که رُشد صنعت زمینه‌ساز رُشد بخش‌های دیگری اقتصادی می‌شود و امارت اسلامی با تمام معنا حامی صنعت و تولیدات داخلی کشور است.

آقای حنفی گفته است: «افغانستان دارای عوامل مهم و غنی برای تولیدات صنعتی است که می‌تواند به یکی از مراکز مهم صنعتی در منطقه مبدل شود. رشد صنعت زمینه ساز رشد سکتورهای دیگری اقتصادی به ویژه زراعت نیز خواهد بود.»

در این مراسم، سرپرست وزارت صنعت و تجارت همچنان افزوده که امارت اسلامی برنامه‌هایی را در زمینه‌های رُشد صنعت و حمایت از بخش خصوصی روی ‌دست دارد که افغانستان را به‌ خودکفایی می‌رساند.

نورالدین عزیزی تصریح کرده که صنعت افغانستان در حال حاضر رو به پیشرفت وکیفیت کالاهای صادراتی نیز بلند رفته است.

در همین حال، شماری از سرمایه‌گذاران در این مراسم گفتند که پس از حاکمیت دوباره امارت اسلامی صادرات کشور افزایش یافته و همچنان به تعداد شرکت‌های تولیدی نیز افزوده شده است.

این نمایشگاه برای هفت روز به روی بازدیدکنندگان باز است و تولیدات صنعتی در ۴۵۰ غرفه به نمایش گذاشته شده که زنان تجارت‌پیشه نیز شرکت کرده‌اند.

Continue Reading

تجارت

افغانستان و پاکستان در مورد یک میکانیزم تازه برای رفت و آمد موترهای باربری توافق کردند

Published

on

(Last Updated On: ثور ۲۳, ۱۴۰۳)

وزارت ترانسپورت و هوانوردی خبر داده است که افغانستان و پاکستان بر صدور یک سند موقت برای رانندگان موترهای باربری به توافق رسیده اند.

این وزارت با نشر اطلاعیه‌ای امروز (یکشنبه، ۲۳ ثور) گفت که رانندگان و کلینران موترهای حامل کالاهای تجارتی از افغانستان و پاکستان باید برای عبور از گذرگاه‌ها این سند را با خود داشته باشند.

بر بنیاد این اطلاعیه، سند مذکور برای افغان‌ها در سفارت پاکستان در کابل و قونسلگری این کشور در کندهار توزیع می‌شود.

برای پاکستانی‌ها، این سند در دفتر اتشه ترانسپورتی افغانستان در پشاور و کویته داده می‌شود.

وزارت ترانسپورت از مالکان و رانندگان موترهای باربری خواسته است که الی اول جوزا اسناد مورد نیاز خود را به شرکت‌های ترانسپورتی مربوطه خود تسلیم نمایند.

این وزارت هشدار داده است که سر از تاریخ اول جوزا، موترهای باربری نمی‌توانند بدون سند تازه به این دو کشور رفت و آمد کنند.

Continue Reading

تجارت

پاکستان: مشورت‌ها در مورد توافقنامه تجارت ترجیحی با افغانستان جریان دارد

Published

on

(Last Updated On: ثور ۲۲, ۱۴۰۳)

مقام‌های پاکستانی اعلام کرده اند که مشورت‌ها با جوانب ذیدخل در مورد توافقنامه‌های تجارت ترجیحی با افغانستان و آذربایجان جریان دارد.

به گزارش روزنامه دان، این موضوع روز جمعه در یک نشست تجارتی به ریاست شهباز شریف، صدر اعظم پاکستان اعلام شد.

در این نشست همچنان بر نظارت دقیق از تجارت ترانزیتی افغانستان تاکید شد.

مقام‌های پاکستانی جزییات بیشتری در مورد تجارت ترجیحی با افغانستان و آذربایجان ارائه نکردند.

تجارت ترجیحی شکلی از مبادله تجارتی است که دو کشور با یکدیگر توافق می‌کنند که به منظور تسهیل صادرات و واردات، تعرفه برخی از کالاها را پایین بیاورند.

Continue Reading

Trending

Copyright © 2022 Ariana News. All rights reserved!