Connect with us

اخبار ساحوی

بازشدن مکاتب بروی دختران در ولسوالی اندرغزنی

منتشر شده

در

Last Updated on: عقرب ۳, ۱۴۰۱

پس از سال های طولانی دروازه های مکتب بروی دختران در ولسوالی نا امن اندرباز شد.

با باز شدن دروازه های مکتب در اندر ولایت غزنی چهار صد دختر این ولسوالی ثبت نام کردند.

محمدقاسم دیسیوال ولسوال اندرغزنی میگوید،  وضیعت امنیتی را درین ولسوالی نسبت به سالهای گذشته بسیارخوب شده  ومیگوید چندین پروژه بازسازی روی کاراست وتلاش دارند تا مکتب های دخترانه را درسراسراین ولسوالی فعال سازند.

طی سالها جنگ وتهدید طالبان نه تنها مکاتب دختران بل دروازه های مکاتب پسران نیزدرولسوالی اندرغزنی بروی دانش اموزان بسته بود.

تازه گل ننگیال مدیرمعارف ولسوالی اندرغزنی میگوید، تمامی مکاتب درین ولسوالی فعال اند واکنون دروازه اولین مکتب دخترانه را نیز بازگشای کردند.

اهالی این ولسوالی بخاطربازگشای این مکتب وبازگشت ارامش درولسوالی شان به شادی ، پایکوبی واتن ملی پرداختند. انان ازتامین امنیت درین ولسوالی خرسند اند.

بازارولسوالی اندرغزنی دوسال پیش ازاثرتهدید طالبان مسدود بود.

ولسوال وباشنده گان این ولسوالی میگویند به کمک پولیس محلی وقیام کننده ها ، طالبان را ازین ولسوالی بیرون رانده اند واکنون امنیت دراکثرساحات این ولسوالی تامین است.

Advertisement

اخبار ساحوی

تنش‌ها در تنگه هرمز؛ ایران کنترول بر مسیر راهبردی را تشدید کرد

بر اساس این گزارش‌ها، ایران دو کشتی را در این مسیر مهم دریایی توقیف کرده و این اقدام همزمان با ادامه اختلافات درباره آتش‌بس شکننده با واشنگتن صورت گرفته است.

Published

on

در حالی‌که وضعیت آتش‌بس میان ایران و ایالات متحده همچنان مبهم باقی مانده است، گزارش‌ها از افزایش کنترول ایران بر تنگه راهبردی هرمز حکایت دارد.

بر اساس این گزارش‌ها، ایران دو کشتی را در این مسیر مهم دریایی توقیف کرده و این اقدام همزمان با ادامه اختلافات درباره آتش‌بس شکننده با واشنگتن صورت گرفته است.

محمدباقر قالیباف، رئیس پارلمان ایران گفته است که هرگونه آتش‌بس واقعی زمانی امکان‌پذیر است که محدودیت‌ها بر تجارت دریایی ایران برداشته شود. او محاصره دریایی را نقض توافقات احتمالی خوانده است.

سپاه پاسداران ایران نیز اعلام کرده است که دو کشتی خارجی به دلیل تخطی از مقررات و نداشتن مجوز توقیف شده‌اند. در همین حال، منابع امنیتی از تیراندازی به یک کشتی دیگر بدون وارد شدن خسارت خبر داده‌اند.

ایالات متحده این اقدامات را «دزدی دریایی» توصیف کرده و در مقابل، به اجرای محاصره دریایی و رهگیری برخی کشتی‌های ایرانی ادامه داده است.

این وضعیت باعث نگرانی در بازارهای جهانی انرژی شده و بهای نفت خام برنت به بالای ۱۰۰ دالر در هر بشکه رسیده است.

در همین حال، تلاش‌های دیپلماتیک برای ازسرگیری مذاکرات میان طرفین تاکنون نتیجه‌ای در پی نداشته است.

کارشناسان هشدار می‌دهند که ادامه این تنش‌ها می‌تواند مسیر تجارت جهانی انرژی را با خطر جدی روبه‌رو سازد.

Continue Reading

اخبار ساحوی

شهباز شریف از تمدید آتش‌بس استقبال کرد؛ ابراز امیدواری برای توافق صلح در اسلام‌آباد

دونالد ترمپ پیش‌تر اعلام کرده بود آتش‌بس تمدید می‌شود تا زمان ارائه طرح از سوی ایران و ادامه مذاکرات.

Published

on

صدراعظم پاکستان، شهباز شریف، از تصمیم رئیس‌جمهور ایالات متحده، دونالد ترمپ، برای تمدید آتش‌بس در درگیری میان ایران و ایالات متحده و اسرائیل استقبال کرده و از آن قدردانی کرده است.

شریف روز چهارشنبه در پیامی گفته است که از اقدام امریکا در پذیرش درخواست پاکستان برای تمدید آتش‌بس قدردانی می‌کند؛ اقدامی که به گفته او، زمینه را برای ادامه تلاش‌های دیپلماتیک فراهم می‌سازد.

وی ابراز امیدواری کرده است که هر دو طرف به رعایت آتش‌بس ادامه دهند و بتوانند در دور دوم گفتگوها که در اسلام‌آباد برگزار می‌شود، به یک توافق جامع صلح دست یابند که به پایان دایمی این درگیری کمک کند.

این در حالی است که دونالد ترمپ پیش‌تر اعلام کرده بود آتش‌بس تمدید می‌شود تا زمان ارائه طرح از سوی ایران و ادامه مذاکرات.

مقام‌های پاکستانی می‌گویند گفتگوهای صلح در اسلام‌آباد با هدف کاهش تنش‌ها و رسیدن به راه‌حل سیاسی در جریان است.

Continue Reading

اخبار ساحوی

ترمپ: در صورت نرسیدن به توافق حملات علیه ایران را از سر می‌گیریم

Published

on

دونالد ترمپ، رئیس جمهور امریکا، در اظهاراتی تازه گفته است که ایران «چاره‌ای جز فرستادن» مذاکره‌کنندگان به دور جدیدی از گفتگوها به پاکستان ندارد.

ترمپ در مصاحبه‌ای با سی‌ان‌بی‌سی گفت: «فکر می‌کنم در نهایت به یک توافق خوب خواهیم رسید. ما در موقعیت بسیار قوی برای مذاکره قرار داریم.»

وقتی از او پرسیده شد که اگر مذاکرات خوب پیش برود آیا آتش‌بس را تمدید خواهد کرد یا خیر، ترمپ گفت: «نمی‌خواهم این کار را انجام دهم. ما وقت زیادی نداریم.»

او اشاره کرد که ایالات متحده آماده است در صورت عدم رسیدن به توافق، حملات علیه ایران را از سر بگیرد.

وی افزود: «انتظار دارم بمباران ادامه پیدا کند، چون فکر می‌کنم این روش، رویکرد بهتری برای ورود به مذاکرات است. اما ما آماده‌ایم. یعنی نیروهای نظامی کاملاً آماده اقدام هستند.»

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2025 Ariana News. All rights reserved!