Connect with us

رویداد های اخیر

روسیه می‌گوید نفوذ تروریست‌ها در افغانستان رو به افزایش است

منتشر شده

در

روسیه هشدار داده است که گروه‌های تروریستی، به ویژه داعش، به طور پیوسته نفوذ خود را در افغانستان گسترش می‌دهند و نگرانی‌هایی را در مورد امنیت منطقه‌ای ایجاد می‌کنند.

واسیلی نبنزیا، نماینده روسیه در سازمان ملل متحد، در جلسه رؤسای کمیته‌های شورای امنیت گفت که امارت اسلامی علیه داعش مبارزه می‌کند اما اقدامات آن کافی نیست.

او گفت که شبه‌نظامیان تلاش می‌کنند خود را به عنوان یک قدرت بدیل در افغانستان معرفی کنند.

نبنزیا افزود که داعش همچنان از خارج تأمین مالی می‌شود و شامل جنگجویانی با تجربه میدان جنگ از سوریه و عراق است. او همچنین هشدار داد که سلاح‌های به جا مانده از نیروهای غربی می‌تواند به دست شبه‌نظامیان بیفتد و تهدیدی جدی برای افغانستان و کشورهای همسایه ایجاد کند.

وی گفت: «خطر آشکاری وجود دارد که فعالیت‌های تروریستی به آسیای مرکزی و فراتر از آن سرایت کند.»

این دیپلومات تأکید کرد برای مبارزه با تروریزم و برچیدن همه گروه‌های تروریستی در افغانستان، اقدامات جامع اتخاذ گردد.

روسیه بارها نگرانی خود را در مورد حضور گروه‌های تروریستی در افغانستان ابراز کرده است. با این حال، امارات اسلامی این نگرانی‌ها را رد کرده و تأکید کرده است که اجازه نخواهد داد از خاک افغانستان علیه سایر کشورها استفاده شود.

رویداد های اخیر

آغاز عملیات کمک‌رسانی بشردوستانه در نورستان؛ هزاران خانواده پس از هفته‌ها به خدمات دسترسی می‌یابند

کمیته بین‌المللی صلیب سرخ تأکید کرده است که نیازها همچنان گسترده است، به‌ویژه در بخش‌های امنیت غذایی، خدمات صحی و دسترسی به خدمات اولیه.

Published

on

کمیته بین‌المللی صلیب سرخ اعلام کرده است که یک عملیات چندروزه برای رساندن کمک‌های عاجل به باشندگان مناطق آسیب‌دیده از درگیری در ولایت نورستان آغاز شده است؛ مناطقی که برای بیش از شش هفته از دسترسی به نیازهای اساسی محروم بوده‌اند.

بر بنیاد این گزارش، این اقدام با همکاری جمعیت هلال احمر افغانستان و برنامه جهانی غذا در ولسوالی‌های کامدیش و برگ‌مَتل راه‌اندازی شده و حدود ۱۳۶ هزار تن، شامل نزدیک به ۱۷ هزار خانواده، از کمبود شدید مواد غذایی، خدمات صحی و اقلام ضروری رنج برده‌اند.

این نهادها گفته‌اند که از اوایل ماه اپریل، گفتگوهای دوامدار با طرف‌های درگیر برای فراهم‌سازی دسترسی امن و بی‌طرفانه به این مناطق جریان داشت و اکنون روند انتقال کمک‌ها عملاً آغاز شده است.

در مرحله نخست، توزیع مواد غذایی، تجهیزات صحی و سایر اقلام ضروری در اولویت قرار دارد. هم‌زمان با بازگشایی مسیرهای مواصلاتی به نورستان، بازارها نیز به‌تدریج در حال احیا بوده و انتقال بیماران برای تداوی دوباره ممکن شده است.

کمیته بین‌المللی صلیب سرخ تأکید کرده است که نیازها همچنان گسترده است، به‌ویژه در بخش‌های امنیت غذایی، خدمات صحی و دسترسی به خدمات اولیه. این نهادها همچنین بر ادامه همکاری با نمایندگان محلی برای شناسایی نیازهای فوری تأکید کرده‌اند.

در این گزارش آمده است که تمامی فعالیت‌ها بر اساس اصول بی‌طرفی، استقلال و بی‌غرضی انجام می‌شود و از تمامی طرف‌ها خواسته شده است تا زمینه دسترسی مصون و دوامدار به جوامع آسیب‌پذیر را فراهم سازند.

Continue Reading

رویداد های اخیر

والی هرات: ایستگاه خط آهن رباط‌ پریان با معیارهای جهانی به‌زودی تکمیل می‌شود

Published

on

مولانا اسلام‌جار، والی هرات، در ادامه بررسی فعالیت‌های خط آهن هرات–خواف، از روند پیشرفت کار پروژه ساخت ایستگاه رباط‌ پریان در این ولایت بازدید کرد.

براساس خبرنامه دفتر والی هرات، آقای اسلام‌جار در بازدید از بخش‌های مختلف این پروژه، هدایات و راهنمایی‌های لازم را برای تسریع روند اجرایی آن با مسئولان مربوطه در میان گذاشت.

او خاطرنشان کرد که ایستگاه خط آهن رباط‌ پریان با معیارهای جهانی ساخته می‌شود و با تکمیل آن در آینده نزدیک، خط آهن تا رباط‌ پریان امتداد خواهد یافت.

همچنان مسئولان پروژه ساخت ایستگاه رباط‌ پریان با تأکید بر تسریع کار، اطمینان دادند که این ایستگاه به‌زودی به بهره‌برداری سپرده می‌شود.

Continue Reading

رویداد های اخیر

وزیر صنعت و تجارت با همتای‌ بلاروسی‌اش درباره خریداری تیل دیزل و پطرول گفتگو کرد

Published

on

نورالدین عزیزی، وزیر صنعت و تجارت امارت اسلامی در دیدار با آندری یوگنیویچ کوزنیتسوف، وزیر صنایع بلاروس در مورد بلندبردن سطح دادوستد میان دو کشور و خریداری تیل دیزل و پطرول از این کشور گفتگو کرده است.

آقای عزیزی این مطلب را در سفر خود به ازبکستان به وزیر صنایع بلاروس مطرح کرده است.

براساس خبرنامه وزارت صنعت و تجارت کشور، آقای عزیزی از سرمایه‌گذاران بلاروس دعوت نمود تا با استفاده از فرصت‌های سرمایه‌گذاری در افغانستان به ویژه در سکتور ادویه سرمایه‌گذاری کنند.

خبرنامه افزوده است که در نتیجه دو طرف روی ایجاد تیم کاری به سطح معینان دو وزارت توافق کردند تا پیرامون موضوعات مورد بحث در این ملاقات به خصوص افزایش میزان تجارت دو کشور گفتگو نمایند.

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2025 Ariana News. All rights reserved!