Connect with us

رویداد های اخیر

خواجه آصف: عملیات پاکستان علیه تروریستان است، نه اماکن مذهبی

وزیر دفاع پاکستان افزود که جامعه جهانی، به‌شمول سازمان ملل متحد، نسبت به افزایش تهدید تروریزم از خاک افغانستان زیر حاکمیت امارت اسلامی نگرانی جدی دارد.

منتشر شده

در

خواجه محمد آصف، وزیر دفاع پاکستان، روز سه‌شنبه تلاش‌ها برای مقایسه عملیات ضدتروریزم این کشور در امتداد خط فرضی دیورند با آنچه «حملات غیرقانونی هند بر مساجد و مدارس دینی» خوانده می‌شود را به‌شدت رد کرد.

آصف در یک بیانیه گفت که عملیات پاکستان به‌گونه مشخص مراکز تأییدشده تحریک طالبان پاکستان (تی‌تی‌پی) را هدف قرار داده است؛ گروهی که به گفته او از خاک افغانستان علیه پاکستان فعالیت می‌کند. وی تأکید کرد که هرگونه مقایسه این عملیات با حملات هند بر اماکن مذهبی در بهاولپور و مریدکه، «کاملاً نادرست و غیرقابل قبول» است.

وزیر دفاع پاکستان افزود که جامعه جهانی، به‌شمول سازمان ملل متحد، نسبت به افزایش تهدید تروریزم از خاک افغانستان زیر حاکمیت امارت اسلامی نگرانی جدی دارد. به گفته او، حملات مکرر و نفوذ جنگ‌جویان از خاک افغانستان به داخل پاکستان، نشان‌دهنده واقعیت این نگرانی‌ها است.

این درحالیست که امارت اسلامی افغانستان همواره اتهامات پاکستان را رد نموده و گفته است که ناامنی پاکستان مساله داخلی آن کشور است و همچنان به هیچ گروه اجازه فعالیت از خاک افغانستان داده نمی‌شود.

آصف همچنان به ادعاهای هند در پیوند به رویداد پاهلگام اشاره کرد و گفت که دهلی‌نو تا کنون هیچ مدرک معتبری در این زمینه ارائه نکرده است. او یادآور شد که پاکستان پیشنهاد انجام یک تحقیق مستقل و بی‌طرفانه را مطرح کرده بود، اما هند آن را نپذیرفت.

وی افزود که بر اساس گزارش سازمان ملل، اقدامات هند غیرقانونی و مبتنی بر ادعاهای بی‌اساس بوده، در حالی‌ که واکنش پاکستان مطابق با قوانین بین‌المللی صورت گرفته است. خواجه آصف تأکید کرد که پاکستان همچنان متعهد به مبارزه با تروریزم بوده و در تمامی مجامع بین‌المللی با آنچه «اتهامات بی‌پایه و طرح‌های خصمانه» خواند، مقابله خواهد کرد.

رویداد های اخیر

رویداد ترافیکی در بدخشان جان ۱۲ تن را گرفت و سه زخمی برجا گذاشت

Published

on

سخنگوی قوماندانی امنیه بدخشان می‌گوید که در پی یک حادثه ترافیکی در ولسوالی ارغنجخواه این ولایت، ۱۲ تن جان باخته و سه تن دیگر به‌شدت زخمی شده‌اند.

احسان‌الله کامگار افزود که این رویداد ظهر امروز (شنبه) در ساحه «سمدر» ولسوالی ارغنجخواه رخ داده است.

به گفته وی، قربانیان این حادثه شامل مردان، زنان و کودکان می‌باشند.

او تصریح کرد که این رویداد زمانی رخ داد که یک عراده موتر نوع فلانکوچ، به‌دلیل خرابی سرک از مسیر منحرف شده و به دره سقوط کرده است.

زخمیان این حادثه برای تداوی به مراکز صحی منتقل شده‌اند و وضعیت صحی برخی از آنان وخیم گزارش شده است.

Continue Reading

رویداد های اخیر

افغانستان به سرمایه‌گذاران خارجی اقامت یک الی۱۰ ساله می‌دهد

Published

on

کمیسیون اقتصادی در نشست خود امروز (شنبه) موضوع اعطای اقامت یک ساله تا ۱۰ ساله به سرمایه‌گذاران خارجی را تایید کرده است.

کمیته مربوط موظف شده است تا با در نظرداشت میزان سرمایه‌گذاری، مدت اقامت را دسته‌بندی نماید.

Continue Reading

رویداد های اخیر

پولیس ترافیک موترهای جدید دریافت کرد

Published

on

وزارت امور داخله از تحویل‌دهی تعدادی موترهای جدید و مدرن به ریاست عمومی پولیس ترافیک خبر داده است.

این وزارت در خبرنامه‌ای نوشته است موترهای جدید که دارای رنگ، علامت و تجهیزات مدرن ویژه پولیس ترافیک می‌باشند، نقش مؤثری در تأمین نظم ترافیکی در شهرها و جاده‌های اصلی، پیشگیری از حوادث و ارائه خدمات سریع به مردم خواهند داشت.

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2025 Ariana News. All rights reserved!