Connect with us

رویداد های اخیر

میلیاردر امریکایی در ایمیل به اپستین از سفر خود به افغانستان نوشت

منتشر شده

در

تام پریتزکر، میلیاردر امریکایی، در ایمیلی به جفری اپستین در سال ۲۰۱۱ گفت که در جریان سفرش به افغانستان، جنرال دیوید پتریوس، قوماندان نیروهایی امریکایی و ناتو، دو هلیکوپتر به او قرض داد.

پریتزکر به اپستین گفته که در «دره‌ای دورافتاده» در افغانستان است و این سفر را به عنوان برآورده شدن آرزوی تولدش توصیف کرده است.

در این پیام آمده است: «من در دره‌ای دورافتاده در افغانستان هستم (این آرزوی تولد من است) و با پسران و اسباب‌بازی هستم. دیروز با پتریوس وقت گذراندم و او یک هلیکوپتر به من قرض داد (در واقع دو هلیکوپتر با یکی به عنوان پشتیبان). تا فردا نمی‌توانم تماس بگیرم.»

اسناد منتشرشده نشان می‌دهد پریتزکر سال‌ها با اپستین درباره برنامه‌های سفر و رویدادها تبادل ایمیل داشته است.

پس از انتشار این اسناد، پریتزکر از سمت رئیس اجرایی بورد هوتل‌های هایت کناره‌گیری کرد.

گفتنی است که جفری اپستین، متهم به سوءاستفاده جنسی از دختران زیر سن، در آگست ۲۰۱۹ در زندان جان باخت.

رویداد های اخیر

احمد شکیب با رئیس یو‌ان‌اچ‌سی‌آر در پاکستان درباره حل مشکلات مهاجرین افغان گفتگو کرد

Published

on

سردار احمد شکیب، سفیر امارت اسلامی در اسلام‌آباد، در دیدار با اسکار مانوئل سانچز، رئیس کمیشنری عالی سازمان ملل متحد در امور پناهندگان در پاکستان (یو‌ان‌اچ‌سی‌آر)، در مورد مشکلات مهاجرین افغان در مراکز ثبت‌نام گفتگو کرد.

براساس خبرنامه سفارت افغانستان در پاکستان، آقای شکیب در این دیدار پیشنهاد کرد که روند ثبت‌نام که از سوی یو‌ان‌اچ‌سی‌آر با همکاری اداره «نادرا» پاکستان انجام می‌شود، با افزایش موترهای سیار تقویت گردد تا این موترها به تمام ولسوالی‌ها و زون‌ها اعزام شوند؛ بدین ترتیب مهاجرین از انتظار طولانی در صف‌ها نجات یافته و سایر مشکلات آنان نیز کاهش یابد.

وی همچنین به مشکلات محصلان افغان اشاره کرده و گفت که آنان در زمینه تأیید اسناد تحصیلی خود با چالش‌های جدی روبه‌رو هستند و این موضوع باید به‌عنوان یک مسئله بشردوستانه از سوی همه طرف‌ها مورد توجه قرار گیرد.

در این نشست، رئیس یو‌ان‌اچ‌سی‌آر اطمینان داد که اقدامات لازم برای بهبود تسهیلات در مراکز «وی‌آرسی» روی دست گرفته خواهد شد. وی افزود که موضوع اسناد محصلان افغان پیش از این نیز با ادارات مربوطه پاکستان در میان گذاشته شده و در آینده نیز پیگیری خواهد شد.

اسکار سانچز همچنین اعلام کرد که این اداره یک مرکز ویژه برای رسیدگی به شکایات و ثبت نوبت ایجاد خواهد کرد تا مهاجرین افغان بتوانند مشکلات خود را به‌صورت مستقیم و از طریق شماره‌های مشخص تماس تلفنی مطرح کنند.

او همچنین از احمد شکیب خواست که امارت اسلامی اجازه ورود شماری از موترهای سازمان ملل را که حامل کمک‌های بشردوستانه بوده و در پاکستان متوقف مانده‌اند، صادر کند.

Continue Reading

رویداد های اخیر

صدراعظم البانیا خروج ناتو از افغانستان را «شرم‌آور» خواند

Published

on

ادی راما، صدراعظم البانیا، از ناتو به دلیل نحوه مدیریت خروج از افغانستان انتقاد کرده و این خروج را «شرم‌آور» توصیف کرده است.

راما در مصاحبه‌ای در جریان مجمع اقتصادی دلفی در یونان گفت که اگرچه البانیا عضو ناتو است، اما نفوذ محدودی بر تصمیمات این اتحاد دارد. او خاطرنشان کرد که وقتی اقدامات ناتو موفقیت‌آمیز تلقی می‌شوند، کشورهای عضو اعتبار آن را به نام خود می‌زنند، اما وقتی نتایج منفی است، تقصیر را به گردن یکدیگر می‌اندازند.

راما با اشاره به خروج ناتو در سال ۲۰۲۱ از افغانستان گفت که خروج ناتو تأثیر بدی بر اتحاد و کشورهای عضو آن داشته است.

وی افزود که البانیا پس از سقوط کابل، هزاران نفر از افغان‌ها را پذیرفت در حالی که بسیاری از کشورهای اروپایی تمایلی به میزبانی از آنها نداشتند.

Continue Reading

رویداد های اخیر

پولند سه مهاجر افغان را باوجود حکم محکمه حقوق بشر اروپا اخراج کرد

Published

on

حکومت پولند باوجود حکم محکمه حقوق بشر اروپا علیه اخراج سه مهاجر افغان، آنها را به کابل اخراج کرده است.

به گزارش رسانه‌های پولند، اخراج این افراد در اوایل ماه جاری میلادی صورت گرفته است.

مقامات پولند اخراج ۹ مهاجر افغان را در ۱۰ اپریل برنامه‌ریزی کرده بودند. با این حال، محکمه حقوق بشر اروپا به پولند دستور داد تا اخراج این افراد را به دلیل نگرانی‌های امنیتی به حالت تعلیق درآورد.

با وجود اطلاع از تصمیم محکمه قبل از پرواز، مقامات پولند سه تن آنها را به کابل اخراج کردند.

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2025 Ariana News. All rights reserved!