Connect with us

ورزش

لیگ قهرمانان افغانستان؛ سرسبزیاشلر تیم استقلال کابل را ۱-۲ مغلوب کرد

منتشر شده

در

سرسبزیاشلر فاریاب در یازدهمین بازی فصل ششم لیگ قهرمانان افغانستان روشن، استقلال کابل را با نتیجه ۲ بر یک شکست داد.

این دیدار روز جمعه در دهمین مسابقه این رقابت‌ها، در استدیوم فدراسیون فوتبال افغانستان در کابل برگزار شد.

این دو تیم در نیمه اول بازی نتوانستند هیچ گولی به ثمر برسانند.

در نیمه دوم بازی، هارون نوری، بازیکن استقلال کابل توانست با نخستین گول دروازه حریف را باز کند.

عبدالله مکی، بازیکن سرسبز یاشلر در دقیقه ۶۷ توانست نتیجه بازی را یک بر یک مساوی کند.

ادنان نعمتی، بازیکن دیگر سرسبز یاشلر در دقیقه ۸۲ گول دوم را زد و این بازی را با نتیجه ۲ بر ۱ به نفع تیم خود پایان داد.

مسابقات فصل ششم لیگ قهرمانان افغانستان روشن به‌گونه زنده از تلویزیون آریانا پخش می‌شود.

ورزش

لیگ قهرمانان افغانستان؛ سرخ‌پوشان خوافی آرمان اف‌سی ۰-۲ را شکست داد

آرمان اف‌سی در سومین دیدار خود روز یکشنبه هفته آینده برابر خراسان فاریاب قرار می‌گیرد و سرخ‌پوشان خوافی نیز به مصاف طوفان هرات خواهد رفت.

Published

on

سرخ‌پوشان خوافی در دومین دیدار خود در فصل ششم لیگ قهرمانان افغانستان روشن، آرمان اف‌سی را با نتیجه ۲ بر صفر شکست داد.

این دیدار روز جمعه در دهمین مسابقه این رقابت‌ها، در استدیوم فدراسیون فوتبال افغانستان در کابل برگزار شد.

آرمان اف‌سی در نیمه نخست بازی را تهاجمی آغاز کرد و با حملات پی‌هم، چندین بار دروازه سرخ‌پوشان خوافی را تهدید کرد؛ اما نتوانست از موقعیت‌های خود استفاده کند.

سرخ‌پوشان خوافی در دقیقه ۴۳ به گول نخست رسیدند. علی باسط نظری با باز کردن دروازه آرمان اف‌سی، تیمش را پیش انداخت و در پایان نیز به‌عنوان بهترین بازیکن میدان انتخاب شد.

آرمان اف‌سی در نیمه دوم نیز تلاش زیادی برای جبران نتیجه داشت و بخش قابل توجهی از جریان بازی را در اختیار گرفت؛ اما حملات این تیم نتیجه‌ای در پی نداشت.

در سوی دیگر، سرخ‌پوشان خوافی از فرصت‌های به‌دست‌آمده به‌خوبی استفاده کردند و در وقت‌های اضافی نیمه دوم، نوید محبوبی گول دوم تیمش را به ثمر رساند تا این دیدار با برتری ۲ بر صفر سرخ‌پوشان خوافی به پایان برسد.

دروازه‌بان آرمان اف‌سی نیز با مهار چند موقعیت خطرناک، مانع سنگین‌تر شدن شکست تیمش شد.

آرمان اف‌سی در سومین دیدار خود روز یکشنبه هفته آینده برابر خراسان فاریاب قرار می‌گیرد و سرخ‌پوشان خوافی نیز به مصاف طوفان هرات خواهد رفت.

این دیدارها به‌گونه زنده از تلویزیون آریانا پخش می‌شود.

Continue Reading

ورزش

تیم کریکت هند برنده هرسه مسابقه ۲۰ آوره مقابل افغانستان در دهلی شد

Published

on

تیم ملی کریکت هند روز پنجشنبه در سومین و آخرین دیدار بین‌المللی ۲۰ آوره در دهلی، افغانستان را با تفاوت ۱۲۷ دوش شکست داد و این سلسله مسابقات را با نتیجه ۳-۰ به سود خود به پایان رساند.

ابیشک شرما، بازیکن هند، با ثبت سریع‌ترین صددوش در بازی‌های بین‌المللی ۲۰ آوره توسط یک بازیکن از کشورهای عضو کامل کریکت، درخشش ویژه‌ای داشت. او تنها در ۳۰ توپ به صد دوش رسید.

این بازیکن ۲۶ ساله در مجموع ۱۰۸ دوش از ۳۴ توپ به دست آورد و ۹ چهار و ۱۱ شش زد، پیش از آن‌که توسط راشد خان، کپیتان افغانستان، حذف شود.

صد دوش ابیشک همچنین ریکارد قبلی هند را شکست. روهیت شرما، کپیتان پیشین هند، در سال ۲۰۱۷ دربرابر سریلانکا صد دوش را در ۳۵ توپ به ثبت رسانده بود.

سنجو سمسون، دیگر بازیکن هند، نیز ۵۰ دوش از ۳۵ توپ به دست آورد و هند مجموع ۲۲۱ دوش را با از دست دادن هفت ویکت ثبت کرد.

افغانستان در تعقیب این هدف از همان آغاز با مشکل روبه‌رو شد و در حالی که تنها ۴۷ دوش داشت، چهار بازیکن خود را از دست داد.

تیم افغانستان سرانجام در ۱۴.۱ آور با ۹۴ دوش تمام بازیکنان خود را از دست داد و با تفاوت ۱۲۷ دوش شکست خورد.

ابراهیم زدران، کپیتان افغانستان، با ۲۵ دوش بهترین عملکرد را در بخش توپ‌زنی این تیم داشت.

نیتیش کمار ریدی و راوی بیشنوی، توپ‌اندازان هند، هر کدام سه ویکت گرفتند و نقش مهمی در فروپاشی صف توپ‌زنی افغانستان داشتند.

زدران پس از بازی گفت که از نتیجه ناامید است، اما تیم افغانستان در بخش پاورپلی نسبت به بازی‌های قبلی اندکی پیشرفت کرده است.

زدران گفت: «قطعاً ناامیدکننده بود. اما در پاورپلی کمی پیشرفت کردیم و از رویکرد و تلاش بازیکنان کاملاً راضی بودم.»

او افزود: «بله، ممکن است در یک یا دو سلسله بازی کمی با مشکل روبه‌رو شویم، اما با گذشت زمان پیشرفت خواهیم کرد. اگر انگیزه و رویکرد لازم را نداشته باشیم، شکست دادن تیم‌های بین‌المللی بسیار دشوار است.»

کپیتان افغانستان همچنین خواستار برگزاری بازی‌های بیشتر دربرابر تیم‌های مطرح جهان شد.

او گفت: «ما باید بازی‌ها و سلسله مسابقات بیشتری انجام دهیم، به‌ویژه دربرابر بزرگ‌ترین تیم‌ها. این تنها راهی است که می‌توانیم پیشرفت کنیم.»

 

 

Continue Reading

ورزش

لیگ قهرمانان افغانستان؛ پیروزی آریانا خوست و تساوی عینو مینه و خراسان فاریاب

Published

on

در ادامه فصل ششم لیگ قهرمانان افغانستان روشن، آریانا خوست با نتیجه ۲ بر صفر طوفان هرات را شکست داد و دیدار عینو مینه کندهار و خراسان فاریاب با تساوی یک بر یک به پایان رسید.

آریانا خوست و طوفان هرات روز چهارشنبه در هشتمین دیدار این رقابت‌ها در کابل به مصاف هم رفتند.

دو تیم در نیمه نخست نتوانستند گولی به ثمر برسانند؛ اما در نیمه دوم، جواد الکوزی در دقیقه ۸۰ نخستین گول آریانا خوست را وارد دروازه طوفان هرات کرد.

وارث شیرزی نیز در وقت‌های اضافی گول دوم آریانا خوست را به ثمر رساند تا این تیم با نتیجه ۲ بر صفر به پیروزی برسد.

جواد الکوزی، بازیکن آریانا خوست، به‌عنوان بهترین بازیکن این دیدار انتخاب شد.

در نهمین دیدار، عینو مینه کندهار برابر خراسان فاریاب قرار گرفت که این بازی با نتیجه یک بر یک پایان یافت.

سمیع یزدانی در نیمه نخست نخستین گول خراسان فاریاب را به ثمر رساند و سید روف نیز برای عینو مینه کندهار گول‌زنی کرد تا نیمه اول با تساوی یک بر یک به پایان برسد.

دو تیم در نیمه دوم نتوانستند گول دیگری به ثمر برسانند و در نهایت امتیازات این دیدار را تقسیم کردند.

رقابت‌های فصل ششم لیگ قهرمانان افغانستان روشن روز جمعه با برگزاری دو دیدار ادامه می‌یابد؛ سرخ پوشان خوافی برابر آرمان اف‌سی و سرسبز یاشلر در برابر استقلال کابل قرار می‌گیرند.

علاقه‌مندان فوتبال می‌توانند این دیدارها را به‌گونه زنده از تلویزیون آریانا تماشا کنند.

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2026 Ariana News. All rights reserved!