Connect with us

رویداد های اخیر

کاهش ۸۰ درصدی کمک‌های غذایی؛ هشدار برنامه جهانی غذا درباره افزایش بحران گرسنگی در افغانستان

نهادهای وابسته به سازمان ملل در سال جاری میلادی بارها نسبت به کاهش بودجه در افغانستان هشدار داده و گفته‌اند که به دلیل نبود منابع کافی، نمی‌توانند به میلیون‌ها فرد نیازمند کمک‌رسانی کنند.

منتشر شده

در

کمک‌های غذایی سازمان ملل متحد به افغانستان تا ۸۰ درصد کاهش یافته است. برنامه جهانی غذا با ابراز نگرانی از شدت‌یابی بحران تغذیه در کشور می‌گوید ناامنی غذایی در افغانستان رو به افزایش است و این نهاد به دلیل کمبود بودجه، کمک‌های خود را از ۱۰ میلیون فرد نیازمند به دو میلیون تن کاهش داده است.

برنامه جهانی غذا اعلام کرده که ناامنی غذایی و سوءتغذیه در افغانستان با سرعت نگران‌کننده‌ای تشدید می‌شود. کارل اسکاو، معاون بخش اجرایی این برنامه، هشدار می‌دهد که با نزدیک شدن زمستان، احتمال مرگ کودکان به دلیل سوءتغذیه و سرما افزایش می‌یابد.

او می‌گوید کمبود بودجه، این نهاد را وادار کرده تا شمار افراد تحت حمایت خود را به‌طور چشم‌گیری کاهش دهد.

 کارل اسکاو – معاون بخش اجرایی برنامه جهانی غذا گفت: «به دلیل کمبود بودجه، مجبور شده‌ایم کمک‌های خود در افغانستان را از ۱۰ میلیون نیازمند به دو میلیون تن کاهش دهیم. در زمستان پیش‌رو، توان حمایت از افراد زیاد را نداریم و ممکن است کودکان بسیاری به‌دلیل سوءتغذیه و سرما جان‌ خود را از دست بدهند. سال گذشته یکی از بدترین سال‌ها برای کمک‌رسانی بشردوستانه بود و در سال ۲۰۲۶ نیز احتمالاً با کمبود ۴۰ درصدی بودجه روبه‌رو خواهیم شد.»

او هشدار می‌دهد که سوءتغذیه زنان و کودکان در زمستان امسال احتمالاً به سطحی خواهد رسید که در سال‌های اخیر مشاهده نشده است.

بر بنیاد آمارهای سازمان ملل متحد، ۳.۵ میلیون کودک زیر پنج سال در افغانستان دچار سوءتغذیه حاد هستند و بیش از یک‌میلیون و ۲۰۰ هزار زن باردار و شیرده نیز با کمبود شدید غذایی دست‌وپنجه نرم می‌کنند.

این در حالی‌ست که نهادهای وابسته به سازمان ملل در سال جاری میلادی بارها نسبت به کاهش بودجه در افغانستان هشدار داده و گفته‌اند که به دلیل نبود منابع کافی، نمی‌توانند به میلیون‌ها فرد نیازمند کمک‌رسانی کنند.

رویداد های اخیر

سهیل افریدی: هیأتی همه شمول از پاکستان برای گفتگو به افغانستان سفر کند

Published

on

سهیل افریدی، وزیر اعلی ایالت خیبر پختونخوا، خواستار سفر هیأتی همه شمول از پاکستان به افغانستان برای مذاکره با مقامات امارت اسلامی شده است.

او روز چهارشنبه در مراسم افتتاح یک پروژه در پشاور گفت که این هیأت باید متشکل از مقام‌های ایالتی و فدرال پاکستان، علما و بزرگان قبایل باشد.

افریدی گفت: «به نظر ما این جرگه مؤثر خواهد بود و اگر این جرگه همه شمول به افغانستان برود، اوضاع بهتر خواهد شد.»

اسلام‌آباد همواره ادعا کرده است که شبه‌نظامیان از خاک افغانستان در حملات علیه پاکستان استفاده می‌کنند. امارت اسلامی اما این ادعا را رد کرده و گفته است که افغانستان مسئول «ناکامی امنیتی» پاکستان نیست.

Continue Reading

رویداد های اخیر

فضل الرحمن از حکومت پاکستان خواست با افغانستان گفتگو کند

Published

on

شهباز شریف، صدراعظم پاکستان، نشستی را با حضوررهبران احزاب مختلف این کشور در مورد بحران جاری در ایران و درگیری‌های پاکستان با افغانستان برگزار کرده است.

طبق بیانیه دفتر صدراعظم پاکستان، در این جلسه، شریف رهبران سیاسی را در مورد وضعیت امنیتی منطقه و اقدامات دیپلوماتیک پاکستان مطلع کرد. او تأکید کرد که کاهش تنش‌ها بین ایران و کشورهای خلیج فارس همچنان یک اولویت کلیدی دیپلوماتیک پاکستان است.

در این بیانیه آمده است: «شرکت‌کنندگان بر لزوم وحدت ملی، اجماع و انسجام در شرایط فعلی تأکید کردند.»

گزارش‌ها می‌رسانند که در این نشست، مولانا فضل الرحمن، رهبر جمعیت علمای اسلام، پیشنهاد کرد که همه احزاب سیاسی برای بحث در مورد مسائل کلیدی شامل شوند. گفتنی است که حزب تحریک انصاف پاکستان از اشتراک در این نشست خودداری کرد.

فضل الرحمن با تأکید بر دیپلوماسی با قدرت‌های منطقه‌ای و کشورهای همسایه، اظهار داشت: «گفتگو کلید حل تنش‌ها در افغانستان و با همسایگان ماست.»

گفتنی است که شماری از سیاستمداران پاکستانی همواره بر گفتگو با افغانستان برای حل مسائل امنیتی تأکید کرده اند. مقام‌های پاکستانی اما بر ادامه جنگ اصرار دارند.

Continue Reading

رویداد های اخیر

آغاز دوباره روند صدور پاسپورت در قونسلگری افغانستان در بن آلمان

Published

on

قونسلگری افغانستان در شهر بنِ آلمان اعلام کرده است که پس از واگذاری مدیریت و امور این نمایندگی به امارت اسلامی افغانستان، روند صدور و توزیع پاسپورت برای شهروندان افغان پس از یک تأخیر طولانی دوباره آغاز شده است.

به گفته این قونسلگری، در حال حاضر نزدیک به چهار هزار جلد پاسپورت در مرحله چاپ قرار دارد و قرار است به‌زودی آماده شده و به متقاضیان توزیع شود.

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2025 Ariana News. All rights reserved!