Connect with us

رویداد های اخیر

افغانستان برای نخستین بار ده کانتینر بطری به عربستان و امارات متحده عربی صادر کرد

منتشر شده

در

دفتر والی هرات اعلام کرده است که برای نخستین بار، محموله ده کانتینری تولیدات بطری شهرک صنعتی این ولایت به ارزش ۴۰ هزار دالر امریکایی به عربستان سعودی و امارات متحده عربی صادر شده است.

براساس خبرنامه دفتر والی هرات، این صادرات با حضور معین وزارت صنعت و تجارت، مسئولان محلی و صنعت‌کاران انجام شده است.

معین وزارت صنعت و تجارت گفته است که طی چهار سال گذشته، پیشرفت‌های قابل ملاحظه‌ای در بخش صنعت صورت گرفته و با روی‌کارآمدن امارت اسلامی، زمینه سرمایه‌گذاری در تولیدات داخلی فراهم شده است.

اداره محلی هرات با استقبال از این اقدام، صادرات تولیدات داخلی را گام مهم در تقویت اقتصاد محلی و ملی دانسته و اطمینان داده است که حمایت همه‌جانبه از صنعت‌کاران، فراهم‌سازی تسهیلات لازم و ایجاد فضای مناسب برای توسعه تولید و صادرات در اولویت کاری این اداره قرار دارد.

رویداد های اخیر

کابلوف: مسکو انتظار دارد مأموریت یوناما در افغانستان تحت شرایط خاصی ادامه یابد

Published

on

ضمیر کابلوف، نماینده ویژه رئیس جمهور روسیه در امور افغانستان، می‌گوید که روسیه انتظار دارد مأموریت هیأت معاونت سازمان ملل متحد در افغانستان (یوناما) تحت شرایط خاصی تمدید شود.

کابلوف در مصاحبه با روزنامه روسی ایزوستیا خاطرنشان کرد که پرسش‌هایی پیرامون مؤثریت فعالیت‌های یوناما وجود دارد.

کابلوف گفت: «بله، البته، مأموریت تمدید خواهد شد، اما با شرایط خاصی، زیرا سوالاتی در مورد فعالیت‌های این مأموریت وجود دارد. ما امیدواریم که همه این موارد در نظر گرفته شود.»

شورای امنیت سازمان ملل متحد در ماه مارچ مأموریت یوناما را به جای یک سال به مدت سه ماه تمدید کرد. این اقدام پس از آن صورت گرفت که واشنگتن خواستار بررسی کمک‌ها به افغانستان تحت حاکمیت امارت اسلامی شد.

بحث در مورد آینده یوناما در حالی مطرح می‌شود که افغانستان همچنان با بحران بشردوستانه روبه‌رو است. به گفته سازمان ملل متحد، میلیون‌ها افغان از ناامنی غذایی، بیکاری و کاهش دسترسی به مراقبت‌های صحی و خدمات اولیه رنج می‌برند.

روسیه به طور فزاینده‌ای روابط خود را با امارت اسلامی گسترش داده و از ادامه تعامل بین‌المللی با افغانستان برای جلوگیری از بی‌ثباتی و تهدیدات امنیتی بیشتر در منطقه حمایت کرده است.

مسکو استدلال می‌کند که حفظ روابط با مقامات حاکم افغانستان برای رسیدگی به چالش‌های بشردوستانه و مقابله با گروه‌هایی چون داعش که روسیه آن را یک تهدید امنیتی منطقه‌ای بزرگ می‌داند، ضروری است.

نماینده ویژه روسیه برای افغانستان همچنین گفته است که مسکو جواز ارائه کمک‌های بشردوستانه به افغانستان را دریافت کرده و این کمک‌ها در صورت درخواست رسمی کابل فراهم خواهد شد.

روسیه در ماه اپریل امسال، نزدیک به ۴۰۰۰ تن آرد گندم به افغانستان ارسال کرده است.

Continue Reading

رویداد های اخیر

امارت اسلامی حمله بر ریل مسافربری در کویته پاکستان را محکوم کرد

عبدالقاهر بلخی، سخنگوی وزارت خارجه، در اعلامیه‌ای گفته است که در نتیجه این انفجار شماری از افراد ملکی کشته و زخمی شده‌اند.

Published

on

وزارت امور خارجه امارت اسلامی افغانستان حمله اخیر بر یک ریل مسافربری در شهر کویته، مرکز ایالت بلوچستان پاکستان را محکوم کرده است.

عبدالقاهر بلخی، سخنگوی این وزارت، در اعلامیه‌ای گفته است که در نتیجه این انفجار شماری از افراد ملکی کشته و زخمی شده‌اند.

بلخی تاکید کرده است: «کشته و زخمی شدن افراد ملکی، از سوی هر طرف و به هر شکل که باشد، قابل نکوهش است.»

وزارت امور خارجه همچنان با خانواده‌های قربانیان این رویداد ابراز همدردی کرده و مراتب تسلیت خود را به آنان ارائه کرده است.

Continue Reading

رویداد های اخیر

درگیری نزدیک سرای شهزاده کابل؛ چهار تن جان باختند

بر اساس معلومات ابتدایی، این رویداد ناشی از دشمنی شخصی عنوان شده و تحقیقات پولیس در این زمینه ادامه دارد.

Published

on

خالد زدران، سخنگوی قوماندانی پولیس کابل، اعلام کرده است که در نتیجه یک درگیری مسلحانه در نزدیکی سرای شهزاده کابل، چهار تن جان باختند.

به گفته زدران، این رویداد امروز حوالی ساعت دو پس از چاشت رخ داده و در میان قربانیان، پسر الله‌گل مجاهد، محافظ او، یک زن غیرنظامی و یک شهروند دیگر شامل هستند.

سخنگوی پولیس کابل افزوده است که در پیوند به این قضیه دو تن بازداشت شده‌اند؛ یک تن از طرف مقابل در حالت زخمی و همچنان یکی از برادرزاده‌های الله‌گل مجاهد نیز شامل بازداشت‌شدگان است.

بر اساس معلومات ابتدایی، این رویداد ناشی از دشمنی شخصی عنوان شده و تحقیقات پولیس در این زمینه ادامه دارد.

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2025 Ariana News. All rights reserved!