تجارت
افغان بیسیم و افغان پُست تفاهمنامهی فروش سیمکارتها در ولسوالیهای بلخ را امضاء کردند

تفاهم نامه فروش سیمکارتهای افغان بیسیم در ولسوالیهای ولایت بلخ میان شرکت دولتی افغان پُست و شرکت مخابراتی افغان بیسیم امروز (چهارشنبه ۲۵جوزا) به امضاء رسید .
مسؤولان شرکت افغان بیسیم میگویند که فروش و انتقال سیمکارتهای افغان بیسیم در ولسوالیها و دهات سهولتهای زیادی را در تامین ارتباطات فراهم خواهد کرد و این مردم از خدمات اینترنتی هم بهرهمند خواهند شد.
این تفاهم نامه به منظور ایجاد سهولت به باشندهگان ولسوالیهای ولایت بلخ برای بدست آوردن سیم کارت انجام شده است.
مسولان در شرکت افغان پُست میگویند که فروش و انتقال سیمکارت های افغان بیسیم در ولسوالیها و قریه جات دور دست میتواند به مردم سهولتهای زیادی را برای تامین ارتباط فراهم خواهد کرد.
حمیدالله رحمانیار، مدیر عمومی افغان پُست میگوید که:”برنامه امروز افتتاح تفاهم نامه شرکت دولتی افغان پُست با شرکت مخابراتی افغان بیسیم که به ارتباط فروش و مارکیتنگ سیم کارتها شرکت محترم افغان بیسیم در ولسوالیهای ولایت بلخ میباشد و امروز رسما آغاز شد و ما کار مان را در ۱۴ ولسوالی و شهر مزارشریف آغاز میکنیم. این برنامه برای سهولت بیشتر به مردم است که به خاطر اخذ یک سیم کارت از راههای دور و با مصارف زیاد میامدن تا سیم کارت بگیرند.”
با این حال محمد یعقوب ثاقب، رییس ساحوی شرکت افغان بیسیم در شمال، هدف از عقد این قرارداد را فراهم سازی سهولتهای ارتباطی برای مردم میداند.
محمد یعقوب ثاقب، رییس ساحوی شرکت مخابراتی افغان بیسیم در شمال میگوید که:”نظر به تفاهم که شرکت مخابراتی افغان بیسیم با شرکت محترم افغان پُست در مرکز تفاهم کردند سیم کارتها به شکل معیاری برای مردم توزیع میشود به این مهفوم که موضوعات تخنیکی در نظر گرفته شده و سیستم راجستر به اساس شخص، تذکره و عکس صورت میگیرد و اگر سیم کارت را ما به ۱۵۰ افغانی میفروشیم ۷۵ افغانی کردیت به مشترکین داده میشود.”
مسولان شرکت مخابراتی افغان بیسیم در شمال میگویند این شرکت در حال حاضر در بیشترین ساحات و مناطق دور دست خدمات مخابراتی را به شهروندان ارایه میکند و همچنان برنامههای را برای رُشد کیفیت خدمات مخابراتی روی دست دارند.
تجارت
پاکستان و ترکمنستان روی برنامه اجرایی پروژه تاپی توافق کردند

پاکستان و ترکمنستان روز پنجشنبه برنامه اجرایی مشترک پروژه تاپی که گاز ترکمنستان را از طریق افغانستان به پاکستان و هند انتقال میدهد، امضا کردند.
این مراسم با حضور شهباز شریف، صدر اعظم پاکستان و هیئتی از ترکمنستان به ریاست وزیر انرژی و منابع آبی این کشور در اسلام آباد برگزار شد.
مصدق ملک، وزیر نفت پاکستان و مقصد بابایف، وزیر دولت ترکمنستان و رئیس شرکت ترکمن گاز این توافقنامه را امضا کردند.
انتظار می رود خط لوله ۱۸۰۰ کیلومتری تاپی هر سال ۳۳ میلیارد متر مکعب گاز طبیعی را از گالکینیش ترکمنستان – دومین میدان گازی بزرگ جهان – به شهر فضیلکا در هند منتقل کند. این خط لوله از هرات و کندهار در افغانستان و کویته و ملتان در پاکستان میگذرد.
صدر اعظم پاکستان در مراسم امضای برنامه اجرایی مشترک، تاپی را پروژهای بسیار مهم برای پیشرفت کل منطقه خواند و افزود: این پروژه با تضمینهای ملموس و شرایط و ضوابط مورد توافق دوجانبه به تامین گاز طبیعی منطقه کمک میکند.
وی ضمن تاکید بر اهمیت انرژی برای کشورهای در حال توسعه، گفت: ما باید با اقدام سریع به این چالش رسیدگی کنیم.
شهباز شریف اطمینان داد که پروژه تاپی سبب همکاری، توسعه و شکوفایی منطقه خواهد شد.
او همچنان در صفحه تویتر اش نوشت که پاکستان می خواهد پروژه تاپی با بالاترین سرعت انجام شود.
او گفت: «با توجه به قیمت های گران تر سوخت و کمبود گاز در سطح جهان، ما در حال بررسی همه گزینه ها برای تهیه تمام انواع انرژی بگونه پایدار به عنوان بخشی از یک طرح جامع امنیت ملی انرژی هستیم.»
تجارت
دیدار وزیر معادن و پترولیم با سفیر چین در کابل

وزارت معادن و پترولیم افغانستان از دیدار شهاب الدین دلاور، وزیر معادن و پترولیم با وانگ یو، سفیر چین در کابل خبر داده است.
طبق خبرنامه وزارت معادن و پترولیم، در این دیدار مقام های دو کشور درمورد فرصت های سرمایه گذاری، پیشرفت در استخراج چاه های نفت قشقری و آغاز کار معدن مس عینک گفتگو کردند.
وزیر معادن و پترولیم این پروژه ها را برای دو کشور مهم خواند و درمورد خدمات اجتماعی که در قرارداد این پروژه ها شامل است، صحبت نمود.
از سوی دیگر، سفیر چین از سفر به ولایات شمالی به ویژه بازدید از چاه های نفت قشقری ابراز خرسندی نمود و درباره پلان های مالی، اداری و تخنیکی این پروژه معلومات ارایه کرد.
در اخیر، وزیر معادن و پترولیم خواهان تسریع تطبیق پروژه های مذکور شد.
تجارت
کمک ۸.۱ میلیون دالری بانک انکشاف اسلامی به مردم افغانستان

بانک انکشاف اسلامی به ارزش ۸.۱ میلیون دالر امریکایی قراردادهای همکاری را با شش نهاد بینالمللی برای کمک به مردم افغانستان در بخشهای مختلف امضا کرده است.
این قرارداد ها شامل مصئونیت غذایی، تهیه آب آشامیدنی، صحت و زراعت در ولایات مختلف کشور میشود.
وزارت مالیه با نشر اعلامیه ای از این اقدام استقبال کرده است.
در اعلامیه آمده است: «وزارت مالیه از این اقدام نیک سازمان همکاریهای اسلامی، بانک انکشاف اسلامی، بنیاد خیریه ملک سلمان، صندوق وجهی سعودی و کشورهای عضو سازمان همکاریهای اسلامی استقبال کرده و از کمکهای بشردوستانه و سخاوتمندانه ایشان به مردم افغانستان ابراز سپاس و قدردانی مینماید.»
وزارت مالیه از تمام نهادهای که در زمینه کمکهای بشردوستانه فعالیت میکنند خواسته است تا با درنظرداشت واقعیتها و اولویتهای جامعه، با هماهنگی این وزارت، پروژه ها را طراحی نمایند تا بگونه شفاف تطبیق و مشکلات موجوده مردم بطور کامل حل گردد.
-
رویداد های اخیر2 روز ago
سنگ تهداب یک منار در چهارراهی پلسرخ کابل با حمایت مالی شرکت افغان بیسیم گذاشته شد
-
جهان1 روز ago
در پی تخریب بند کاخوفکا اوکراین، ۶۰۰ کیلومتر مربع از منطقه خرسون زیر آب رفت
-
ورزش3 روز ago
گزارشها از تعویق مسابقات کریکت میان افغانستان و هند
-
رویداد های اخیر3 روز ago
ملل متحد و نهاد های کمک رسانی بودجه کمک به افغانستان را به ۳.۲ میلیارد دالر کاهش دادند
-
تجارت2 روز ago
کمک ۸.۱ میلیون دالری بانک انکشاف اسلامی به مردم افغانستان
-
تجارت4 روز ago
علاقهمندی شرکتهای چینی به سرمایهگذاری روی تولید انرژی از برق سولری و زغال سنگ در افغانستان
-
رویداد های اخیر3 روز ago
ازدواجهای زیر سن نسبت به سالهای گذشته در کشور کاهش یافته است
-
تجارت5 روز ago
وزارت ترانسپورت: روزانه ۲۰پرواز بینالمللی از افغانستان انجام میشود