Connect with us

رویداد های اخیر

امیر قطر از افغانستان و پاکستان خواست تنش‌ها را به طور مسالمت‌آمیز حل کنند

منتشر شده

در

شیخ تمیم بن حمد آل ثانی، امیر قطر، ابراز امیدواری کرده است که افغانستان و پاکستان مسائل جاری بین خود را به طور مسالمت‌آمیز حل کنند.

این اظهارات در دیدار با آصف علی زرداری، رئیس جمهور پاکستان، روز چهارشنبه، در حاشیه دومین اجلاس جهانی توسعه اجتماعی در پایتخت قطر مطرح شده است.

بر اساس بیانیه‌ای که توسط دفتر ریاست جمهوری پاکستان منتشر شد، امیر قطر با اشاره به درگیری‌های اخیر در امتداد خط دیورند، گفت که امیدوار است دو کشور همسایه بر چالش‌های اخیر غلبه کنند.

گفتنی است که قطر نقش میانجی را در مذاکرات بین کابل و اسلام آباد ایفا می‌کند.

رئیس جمهور پاکستان در دیدار با امیر قطر از نقش قطر در میزبانی و تسهیل جلسات روند دوحه به رهبری سازمان ملل متحد در مورد افغانستان، قدردانی کرده است.

رویداد های اخیر

سراج الدین حقانی: حکومتی که مردم را بترساند، حکومت نیست

Published

on

خلیفه سراج الدین حقانی، وزیر امور داخله امارت اسلامی افغانستان، در سفرش به ولایت خوست گفته است حکومتی که در میان مردم ترس ایجاد کند، حکومت نیست.

او گفت: «حکومت آنست که مردم دوست داشته باشند، آنست که بگوید قربانت شوم؛ مردم از آن اخلاق و صمیمیت را بیاموزند.»

وزیر امور داخله تأکید کرد افغان‌هایی که در گذشته در برابر امارت اسلامی مبارزه کرده اند، باید پذیرفته شوند و با آنان چنان تعاملی صورت گیرد که عداوت دشمنی از بین برود.

Continue Reading

رویداد های اخیر

احتمال سفر وزیر صحت افغانستان به هند

Published

on

روزنامه تربیون هند گزارش داده که قرار است نور جلال جلالی، وزیر صحت عامه افغانستان، در هفته جاری به هند سفر کند.

 جلالی سومین وزیر امارت اسلامی است که به هند سفر خواهد کرد. پیش از این امیرخان متقی، وزیر امور خارجه و نورالدین عزیزی، وزیر صنعت و تجارت از این کشور بازدید کرده بودند.

روزنامه تربیون نوشته است که این سفر همزمان با گسترش همکاری‌های صحی انجام می‌شود، به طوری که دهلی نو در حال حاضر از پروژه‌های بزرگ زیرساختی طبی در افغانستان حمایت می‌کند و ادویه و واکسین‌ها را برای تقویت خدمات صحت عامه تأمین می‌نماید.

هند با آنکه امارت اسلامی را به رسمیت نمی‌شناسد، اما در این اواخر روابط خود را با کابل گسترش داده است.

Continue Reading

رویداد های اخیر

مقام‌های ارشد پاکستان و بریتانیا در باره انتقال پناهجویان افغان گفتگو کردند

Published

on

طلال چودری، وزیر مشاور امور داخله پاکستان، با بیرونس چپمن، وزیر مشاور بریتانیا در امور توسعه بین‌المللی و افریقا، دیدار و دو طرف در باره موضوعات مختلف از جمله انتقال پناهجویان افغان به بریتانیا گفتگو کرده اند.

طبق خبرنامه وزارت دولت در امور داخله پاکستان، بیرونس چپمن از ابتکارات پاکستان در همکاری مهاجرتی بین بریتانیا و پاکستان قدردانی کرد.

دو طرف همچنان در باره مسائل امنیتی گفتگو کرده اند.

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2025 Ariana News. All rights reserved!