Connect with us

رویداد های اخیر

ایجاد نمایندگی جدید خدمات مشتریان افغان بیسیم در هلمند

منتشر شده

در

شرکت مخابراتی افغان بیسیم یک دفتر جدید خدماتی اش را در ولایت هلمند ایجاد کرد. مسوولان این شرکت می‌گویند که این نمایندگی بزرگترین نمایندگی در حوزه جنوب غرب است که با افتتاح آن سهولت‌های بیشتری برای باشندگان هلمند فراهم خواهد شد.

به گفته‌ مسوولان، شرکت مخابراتی افغان بیسیم به زودی چنین نمایندگی های بزرگی را در سه ولسوالی این ولایت نیز ایجاد می‌کند.

نثار احمد رحیمی، مسوول شرکت مخابراتی افغان بیسیم در زون جنوب غرب در مراسمی به همین مناسبت گفت: «شعبه‌ای که امروز افتتاح می‌شود، در کنار توزیع سیمکارت، خدمات دیگری را نیز ارائه می‌کند. ما در ولسوالی‌های مختلف هلمند ۱۷ نمایندگی داشتیم و این هجدهمین نمایندگی است.»

عبدالمبین کریمی، مسوول بخش فروشات شرکت مخابراتی افغان بیسیم در زون جنوب غرب گفت: «ما نتنها در سطح ولایت بلکه در سطح ولسوالی‌ها افرادی زیادی را گماشته ایم تا این پروسه مهم موفقانه انجام شود.»

مقام‌های محلی هلمند نیز از گسترش خدمات مخابراتی و انترنتی به مناطق دور دست هلمند خبر می‌دهند و می‌گویند که اکثر مردم این ولایت از شبکه مخابراتی افغان بیسیم استفاده می‌کنند و در حال حاضر نسل سوم و چهارم انترنت نیز در هلمند ارایه می‌شود.

امان الله بشیر، رئیس مخابرات و تکنالوژی معلوماتی هلمند می‌گوید که ۹۵ درصد مردم در این ولایت از شبکه افغان بیسیم استفاده می‌کنند و این شبکه در تمام ولسوالی‌های هلمند خدمات ارائه می‌نماید.

رویداد های اخیر

مجاهد: اصولنامه تفریق زوجین جواز ازدواج اجباری یا دختران خوردسال نیست

سخنگوی امارت اسلامی تأکید کرد رهبر امارت اسلامی حکم جداگانه صادر کرده که به نکاح درآوردن یک دختر بدون رضایتش را منع قرار داده است.

Published

on

ذبیح الله مجاهد، سخنگوی امارت اسلامی در تازه‌ترین اظهارات خود در پیوند به اعتراض برخی حلقات بر اصولنامه «تفریق زوجین» گفته است که، اعتراض کسانی‌که با دین اسلام در تضاد است، تازه نیست و نباید به آن اهمیت داده شود.

آقای مجاهد افزوده است، کسانی که قوانین اسلامی را می‌پذیرند، در این زمینه هیچ‌گونه نگرانی نداشته باشند؛ زیراکه در قوانین امارت اسلامی قانونی وجود ندارد که مخالف شریعت اسلامی باشد.

سخنگوی امارت اسلامی همچنان گفت، در شریعت اسلامی و فقه حنفی، پدر و پدرکلان بالای اولاد شان که صغیر باشند، ولایت و صلاحیت دارند، به شرط این‌که مهربان باشند و سابقه بی‌رحمی نداشته باشند، عاری از اختلال ذهنی باشند، به مواد مخدر معتاد نباشند و در حق اولاد خود از اثر فقر تصمیم نگیرند.

ذبیح‌الله مجاهد همچنان افزود که این حکم به‌معنی جوازدهی به مردم نیست؛ بلکه به‌هدف ایجاد سهولت به محاکم کشور صادر شده تا قضات بتوانند در چنین موارد به آسانی فیصله کنند.

سخنگوی امارت اسلامی تأکید کرد رهبر امارت اسلامی حکم جداگانه صادر کرده که به نکاح درآوردن یک دختر بدون رضایتش را منع قرار داده است.

وی افزود، تنها در سال گذشته در محاکم امارت اسلامی و نیز سمع شکایات وزارت امر بالمعروف و نهی عن‌المنکر، به هزاران مورد نکاح اجباری دختران رسیدگی شده که نشان‌دهنده رسیدگی امارت اسلامی به حقوق زنان است.

این در حالی است که در این اواخر از سوی وزارت عدلیه اصولنامه «تفریق زوجین» منتشر شد. برخی حلقات بر این اصولنامه انتقاد کرده‌اند که گویا امارت اسلامی افغانستان به ازدواج دختران خوردسال جواز داده و یا برای آن زمینه‌سازی کرده است.

Continue Reading

رویداد های اخیر

چین و روسیه بر هماهنگی بیشتر درباره افغانستان تأکید کردند

در بخشی از اعلامیه آمده است: «هر دو طرف به نقش مثبت و سازنده پلتفرم‌های منطقه‌ای در حل سیاسی مسئله افغانستان اهمیت ویژه قایل‌اند و از آن حمایت می‌کنند.»

Published

on

شی جین‌پینگ و ولادمیر پوتین در یک اعلامیه مشترک، بر گسترش هماهنگی و همکاری درباره افغانستان تأکید کرده و هشدار داده‌اند که تروریزم همچنان تهدیدی جدی برای امنیت منطقه و جهان به شمار می‌رود.

این اعلامیه در جریان سفر ولادیمیر پوتین به چین و پس از دیدار او با رئیس‌جمهور چین در بیجینگ منتشر شد. دو کشور اعلام کردند که از تلاش‌های افغانستان برای مبارزه با تروریزم حمایت می‌کنند و تأکید کردند که خاک افغانستان نباید برای تهدید کشورهای همسایه و منطقه استفاده شود.

در این بیانیه آمده است که چین و روسیه همکاری‌های دوجانبه و چندجانبه خود را در امور افغانستان گسترش خواهند داد و همچنان از چارچوب‌های دیپلماتیک منطقه‌ای مرتبط با افغانستان حمایت می‌کنند.

دو کشور نشست وزیران خارجه کشورهای همسایه افغانستان، نشست‌های «فارمت مسکو»، مکانیزم چهارجانبه چین، روسیه، پاکستان و ایران و نیز سازمان همکاری شانگهای را کانال‌های مهم برای حل سیاسی مسئله افغانستان و حمایت از ثبات درازمدت در این کشور دانسته‌اند.

در بخشی از اعلامیه آمده است: «هر دو طرف به نقش مثبت و سازنده پلتفرم‌های منطقه‌ای در حل سیاسی مسئله افغانستان اهمیت ویژه قایل‌اند و از آن حمایت می‌کنند.»

چین و روسیه همچنین هشدار دادند که تروریزم همچنان افغانستان و کشورهای اطراف آن را تهدید می‌کند و از کشورهای منطقه و جامعه جهانی خواستند همکاری‌های ضدتروریزم با کابل را گسترش دهند.

این درحالیست که امارت اسلامی بارها گفته است به هیچ گروه مسلح فعالیت داده نمی شود تا از خاک افغانستان علیه کشورهای همسایه استفاده نمایند.

براساس این بیانیه، هر دو کشور از تلاش‌های افغانستان برای دستیابی به «صلح و ثبات پایدار» حمایت کرده و بر اهمیت هماهنگی منطقه‌ای برای مقابله با چالش‌های امنیتی تأکید کرده‌اند.

بخش مربوط به افغانستان، بخشی از اعلامیه گسترده‌تر چین و روسیه بود که موضوعات مختلفی از جمله امنیت منطقه‌ای، همکاری اقتصادی، تحریم‌های یک‌جانبه و تحولات خاورمیانه، اوکراین و شبه‌جزیره کوریا را در بر می‌گرفت.

در این اعلامیه، دو کشور حملات نظامی امریکا و اسرائیل بر ایران را نقض قوانین بین‌المللی و اصول اساسی روابط بین‌الملل دانسته و گفته‌اند این حملات ثبات خاورمیانه را به‌شدت تضعیف کرده است.

چین و روسیه تأکید کردند که طرف‌های درگیر باید هرچه زودتر به گفتگو و مذاکره بازگردند تا از گسترش بحران جلوگیری شود.

آن‌ها همچنین از جامعه جهانی خواستند موضعی بی‌طرفانه و عادلانه اتخاذ کرده و برای کاهش تنش‌ها و حفظ اصول اساسی روابط بین‌المللی تلاش کنند.

در ادامه این اعلامیه، دو کشور خواستار آتش‌بس پایدار در غزه شده و تأکید کردند که این اقدام می‌تواند زمینه ثبات درازمدت و دسترسی بدون مانع کمک‌های بشردوستانه را فراهم سازد.

چین و روسیه همچنین بر حل عادلانه و دایمی مسئله فلسطین براساس قوانین بین‌المللی و راه‌حل دو دولت تأکید کرده و خواهان ایجاد یک دولت مستقل، مرفه و دارای تمامیت ارضی فلسطین شدند که بتواند در صلح و امنیت در کنار اسرائیل زندگی کند.

Continue Reading

رویداد های اخیر

ملا برادر در حیرتان؛ خدمات ۲۴ ساعته و توسعه بندر در دستور کار قرار گرفت

همچنین نصب ترازوهای دیجیتلی و اسکنرهای سیار برای جلوگیری از قاچاق و تسهیل روند صادرات و واردات نیز در برنامه قرار دارد.

Published

on

ملا عبدالغنی برادر، معاون اقتصادی ریاست‌الوزرا در رأس هیأتی به بندر حیرتان سفر کرده و درباره توسعه خدمات و حل مشکلات ادارات امارتی در این بندر گفتگو کرده است.

دفتر معاونیت اقتصادی گفته است که، در این سفر، موضوع ارائه خدمات ۲۴ ساعته در بندر حیرتان و چالش‌های موجود در بخش‌های مالیه، صنعت و تجارت، ترانسپورت، فواید عامه و سایر ادارات مربوطه بررسی و برای حل آن‌ها تصمیمات لازم اتخاذ شد.

براساس این تصمیمات، قرار است تشکیل ادارات افزایش یابد و پروژه‌های زیربنایی شامل پارکینگ‌های معیاری، ساختمان‌های اداری، سردخانه‌ها، لابراتوارهای پیشرفته، سرک‌های معیاری و توسعه خطوط آهن در این بندر عملی شود.

همچنین نصب ترازوهای دیجیتلی و اسکنرهای سیار برای جلوگیری از قاچاق و تسهیل روند صادرات و واردات نیز در برنامه قرار دارد.

در اعلامیه دفتر معاونیت اقتصادی آمده است که، با اجرای این طرح‌ها، خدمات تجارتی در بندر حیرتان به‌گونه ۲۴ ساعته و بدون تأخیر ارائه خواهد شد و سطح تجارت میان افغانستان و ازبکستان افزایش خواهد یافت.

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2025 Ariana News. All rights reserved!