Connect with us

رویداد های اخیر

تاکید وزیرخارجه روسیه بر تعامل با امارت اسلامی افغانستان

منتشر شده

در

وزیر خارجه روسیه می‌‎گوید تاز مانی که حکومت سرپرست افغانستان به تعهدات خود و خواسته‌های جامعه جهانی عمل نکند مسکو امارت اسلامی را به رسمیت نخواهد شناخت.

سرگئی لاوروف، در یک نشست خبری در مقر ملل متحد تاکید می‌کند موضوع به رسمیت شناختن امارت اسلامی به تشکیل حکومت فراگیر با حضور اقوام و نیروهای سیاسی و رعایت مسایل حقوق بشری وابسته است. آقای لاوروف اما امارت اسلامی را «واقعیت» افغانستان می‌داند و بر تعامل با دولت جدید افغانستان تاکید دارد.

وزیر خارجه روسیه در یک نشست خبری در سازمان ملل متحد در پاسخ به پُرسشی که آیا مسکو اراده به رسمیت شناختن امارت اسلامی را دارد یا نه؟ می‌گوید، تا زمانی که حاکمان جدید افغانستان به تعهدات خود و خواسته‌های بین‌المللی عمل نکنند روسیه آنان را به رسمیت نخواهد شناخت.

سرگی لاوروف تاکید می‌کند مسکو موضوع به رسمیت شناختن امارت اسلامی را همانند سایر کشورها ایجاد حکومت فراگیر با حضور همه اقوام و نیروهای سیاسی و نیز تامین حقوق بشر وابسته می‌داند.

سرگی لاوروف، وزیر خارجه روسیه می‌گوید که:«ما نمیتوانیم دولت موقت کنونی افغانستان را به رسمیت بشناسیم تا زمانی که آنان به تعهداتی که به جامعه بین‌الملل و به مردم افغانستان داده اند عمل نکنند و یک دولت گسترده و همه شمول ایجاد نکنند، درست است که طالبان (امارت اسلامی افغانستان) می‌گویند دولت آنان متشکل از تاجیک، ازبیک و هزاره است، اما باید معیارهای سیاسی جهانی را برآورده کنند تا جامعه بین‌الملل بتواند آنها را به رسمیت بشناسد.»

آقای لاوروف اما، امارت اسلامی را واقعیت افغانستان می‌داند و بر تعامل و دوام گفتگوها با دولت سرپرست افغانستان برای حل مشکلات موجود تاکید می‌کند.

لاوروف می‌گوید که :«ما از تصمیم معاون سر منشی سازمان ملل مبنی بر گفتگوهای که قرار است در اول و دوم ماه می برگزار شود حمایت می‌کنیم، غرب نباید از تلاش‌های خود برای گفتگو با طالبان (امارت اسلامی افغانستان) دست بکشد چون آنان دو دهه را در افغانستان سپری کردند، برای بیرون رفت از بحران بشری کنونی افغانستان و پیشرفت اقتصادی این کشور باید با طالبان (امارت اسلامی افغانستان) به گفتگوهای خود ادامه دهند.»

از سوی هم رینا امیری، نماینده خاص امریکا برای زنان و حقوق بشر در افغانستان می‌گوید، پیام‌های را دریافت کرده است که از به رسمیت شناختن امارت اسلامی در آن نگرانی شده است.

رینا امیری، نماینده خاص امریکا برای زنان و حقوق بشر در افغانستان می‌گوید که:«من پیام‌هایی دریافت کرده‌ام که در مورد به رسمیت شناختن طالبان (امارت اسلامی افغانستان) ابراز نگرانی کرده‌اند. ما واضح می‌کنیم که عادی سازی روابط با طالبان (امارت اسلامی افغانستان بدون رعایت حقوق همه افغان‌ها به ویژه زنان وجود نخواهد داشت.»

این اظهارات در حالی صورت می‌گیرد که امارت اسلامی همواره تاکید دارد که همه شرایط به رسمیت شناختن را منحیث یک دولت مشروع تکمیل کرده است و اما جامعه جهانی دنبال بهانه جویی در این مورد است. امارت اسلامی همچنان ایجاد حکومت فراگیر و مسایل حقوق بشری جز مسایل داخلی افغانستان می‌داند و از کشورها می‌خواهد که در مسایل داخلی افغانستان مداخله نداشته باشند.

رویداد های اخیر

وزیر داخله ایران: قوانین سختگیرانه‌تر برای اشتغال مهاجران غیرقانونی اعمال کرده‌ ایم

Published

on

وزیر امور داخله ایران گفته است که این کشور قوانین سختگیرانه‌تر برای اشتغال مهاجران غیرقانونی اعمال کرده است.

به گزارش خبرگزاری ایرنا، اسکندر مومنی روز پنجشنبه به خبرنگاران گفت که از ابتدای سال تا کنون، حدود یک میلیون و ۱۰۰ هزار شهروند خارجی غیرمجاز طی هماهنگی سازمان بین المللی مهاجرت به کشور خود بازگشت داده شدند.

وی با اشاره به اینکه بخشی از اتباع خارجی غیرمجاز دوباره به ایران مهاجرت می‌کنند، تصریح کرد: «طرح‌ها در حوزه‌های انسداد فزیکی و الکترونیکی مرز در اولویت قرار گرفته است تا آمار بازگشت دوباره به حداقل برسد.»

وزیر امور داخله ایران تاکید کرد که به کارگیری اتباع خارجی غیرمجاز، فرصت‌های شغلی زیادی را کشورش سلب می‌کند، بنابر این قوانین اداره کار در این خصوص سختگیرانه‌تر اعمال شده است و با کارفرمایان متخلف برخورد می‌شود.

Continue Reading

رویداد های اخیر

امارت اسلامی می‌گوید کنترول سفارت افغانستان در انقره را در دست دارد

Published

on

یک مقام وزارت امور خارجه گفته است که دیپلوماتان امارت اسلامی در سفارت افغانستان در انقره خدمات قونسلی ارائه می‌کنند و از کشور نمایندگی می‌نمایند.

پیش از این، سفارت افغانستان در انقره در اعلامیه‌ای نوشته بود که تمامی دیپلوماتان گماشته شده توسط حکومت پیشین، از تاریخ ۶ فبروری ۲۰۲۵ به ماموریت خود خاتمه می‌دهند و این سفارت به وزارت امور خارجه ترکیه تسلیم داده شد.

ذاکر جلالی، رئیس سوم سیاسی وزارت امور خارجه در صفحه ایکس خود نوشته است که سفارت افغانستان در انقره به فعالیت خود ادامه می‌دهد و در خدمت شهروندان و سایر مراجعین می‌باشد.

او گفت: «شهروندان باید مطمئن باشند که خدمات قونسلی و وظایف نمایندگی کشور توسط دیپلوماتان امارت اسلامی در سفارت با شفافیت، مسوولیت و تعهد کامل انجام می‌شود. تغییر در پرسونل دیپلوماتیک یک امر عادی در نمایندگی های دیپلوماتیک کشورهاست.»

Continue Reading

رویداد های اخیر

وزارت مخابرات: هیچ سیستم امارت اسلامی هک نشده است

Published

on

وزارت مخابرات و تکنالوژی معلوماتی می‌گوید که تمامی سیستم‌های امارت اسلامی محفوظ بوده و هیچ سیستمی هک نشده است.

وزارت مخابرات در اعلامیه‌ای نوشته اسنادی که در رسانه‌های اجتماعی به اشتراک گذاشته می‌شود، اکثر آن‌ها به طور عمومی قابل دسترس اند و بیشترشان مربوط به سال‌های گذشته است که به طور متواتر جمع‌آوری شده‌اند.

براساس اعلامیه‌، این اسناد به هدف مغشوش کردن افکار عامه منتشر شده تا وانمود کنند که سیستم‌ها هک شده‌اند.

وزارت مخابرات تصریح کرده بسیاری از این اسنادها که درز نموده مربوط به بخش‌هایی هستند که تاکنون سیستم خاصی برای آن‌ها موجود نبوده است.

بربنیاد اعلامیه‌، سیستم‌های مربوط به این وزارت به طور محفوظ توسط کادرهای تخنیکی و مسلکی نگهداری می‌شوند و از دخالت دیگران مصؤن هستند.

وزارت مخابرات علاوه کرده که مرکز ملی معلومات (دیتاسنتر) و سایر سیستم‌های آرشیف شده به طور کامل محفوظ اند و تاکنون در برابر حملات سایبری در ماحول قابل اطمینان نگهداری می‌شوند.

به گفته این وزارت، معلومات درز شده ممکن است به ‌طور پراکنده از کمپیوترهای انفرادی که تدابیرامنیتی ندارند، به ‌دست ‌آمده باشد.

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2024 Ariana News. All rights reserved!